ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Sport · Alexandru Piţurcă s-a făcut pandur

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Alexandru Piţurcă s-a făcut pandur

Negocieri în secret
Deşi au apărut o serie de nume de jucători cu care gorjenii sunt în discuţii, tehnicianul Eugen Negaoe vrea ca acestea să fie făcute publice doar după ce se vor semna contractele. Până atunci, “Geană” nu vrea să dea prea multe detalii cu privire la jucătorii noi. Acesta s-a rezumat dar că, sunt în tratative şi cu alţi jucătri. Dintre jucătorii doriţi de antrenor, fundaşul Ghindeanu are şanse să ajungă la Pandurii. Şanse mici sunt pentru transferul lui Mircea Gheorghe, preţul cerut de oficialii Jiului fiind de 250.000 de euro

Lotul prezent la reunire:
Jucătorii prezenţi la reunire au fost Robert Bălăeţ, Florin Stîngă, Florin Popete, Sergiu Mândrean, Ionuţ Dragomir, Nenand Kutlacic, Alin Chibulcutean, Alin Rus, arian Vătavu, Ilie Iordache, Lucian Zoicaş, Daniel Orac, Mircea Voicu, Sorin Vintilescu, Liviu Mihai, Robert Vancea, Mugurel Dedu, Andrei Enescu, Nemanja Vidakovic, Igor Radovanovic, Alexandru Piţurcă, Stelian Isac.

Vidakovic şi Kutlacic pe picior de plecare
Jucătorii de orgine sârbă, fundaşul Nenand Kutlacic şi atacantul Nemanja Vidakovic vor fi puşi pe lista de transferări, antrenorul nemaidorindu-i în lot. Deşi a fost prezenţi la reunirea lotului, cei doi nu mai sunt doriţi de antrenor, una din cauze fiind legată de impresarul acestora, sârbul Zvonko, cu care preşedintele pandurilor Marin Condescu nu mai vrea să aibă nicio legătură.

Zoicaş a revenit la Târgu Jiu
După câteva luni de absenţă din cauza unei intervenţii chirurgicale suferită în Italia, la o clinică din Bologna, jucătorul pandurilor Lucian Zoicaş a revenit la Târgu Jiu, fiind present la reunirea lotului. Jucătorul este refăcut după problemele medicale cu care s-a confruntat. Ultima partidă la care acesta evoluat pentru gorjeni a fost cea cu Dinamo de pe teren propriu, când a fost accidentat de Cristea. Timp de şase luni, jucătorul nu a intrat pe terenul de joc, recuperarea sa fiind bazată de exerciţii speciale. Deşi nu a contat pe serviciile sale în retur, antrenorul pandurilor îl va opri în lot pe Zoicaş, jucătorul mai având contract cu gruparea gorjenaă o perioadă de doi ani.

Vineri pleacă la Herculane
După câteva zile de pregătire la Târgu Jiu, gorjenii vor efectua mâine, 14 iunie vizita medicală la Institutul de Medicină Sportivă din Craiova, urmând ca vineri să pelce în primul cantonament, programat la Băile Herculane.

Aici, jucătorii vor avea un program bazat pe condiţia fizic, care va cuprinde alergări şi sală de forţă. La reveenire, echipa va mai sta câteva zile la Târgu Jiu, după care va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în localitatea austriacă Kaprun unde sportivi vor susţine şapte jocuri amicale, patru find deja bătute în cuie.

Astfel, gorjenii vor întâlni echipe ca Beitar Ierusalim, pe 30 iunie vor evolua împotriva echipei Ried (Austria), pe 3 iulie cu Debrecen (Ungaria), pe 14 iulie cu Levski Sofia (Bulgaria). Tehnicianul Eugen Negaoe susţine că, vor întâlni numai adversari puternici.

Deoarece planurile pandurilor sunt acelea de a ajunge într-o cupă europeană, antrenenorul vrea să vadă potenţialul echipei împotriva unor nume mari din fotbalul European: „O să susţinem şapte jocuri amicale în cantonamentul de la Kaprun numai cu adversari tari pentru că numai aşa progresăm.

Nu mă interesează rezultatele, ci numai exprimarea echipei şi experienţa pe care o acumulăm“, a spus antrenorul.

La reunirea lotului pandurilor de la începutul săptămânii, nu au fost prea multe surprize, singurii jucători noi care s-au alăturat lotului fiind atacantul Alexandru Piţurcă, adus la Târgu Jiu liber de contract şi fundaşul stânga de la FCM Bacău, Stelian Isac.

Dacă Piţurcă a semnat deja un contract cu Pandurii pe o perioadă de trei sezoane, în privinţa lui Isac, lucrurile nu sunt tocmai clare, acesta fiind o perioadă în probe. Pe lângă cei doi, până vineri la echipă vor mai ajunge şi alte nume, dar şi patru jucători de origine străină, doi francezi şi doi atacanţi, care se vor afla în probe.

Deşi antrenorul Eugen Neagoe nu ştie nimic despre venirea străinilor, oficialii au precizat că, aceştia au ajuns în oraşul lui Brâncuşi încă de duminică seara.

Deşi vrea să realizeze cinci transferuri până la plecarea în cantonamentul de la Kaptrun, Neagoe s-a declarat mulţumit de aducerea lui Piţurcă junior, acesta find unul din jucătorii doriţi cu insitenţă de gorjeni.

12.06.2007. 00:59


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 6 =