ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Viorel Temelescu, băgat în scandalaruri nemeritate, dar coordonate?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Viorel Temelescu, băgat în scandalaruri nemeritate, dar coordonate?


Presa locală a anunțat că Viorel Temelescu și Dumitra Temelescu (Dorina) trebuie să facă partajul bunurilor comune, pentru că fostul șef de la Pandurii are ceva datorii către stat. Mai exact, cineva „bine intenționat“ de la fisc a aruncat presei o informație prin care a căutat să-l murdărească pe Viorel Temelescu și să scoată a iveală că inginerul miner cu diplomă obținută pe vremea când alții nici nu îndrăzneau să se uite către facultăți a divorțat.

Pentru că un divorț nu este un capăt de lume și este de preferat unei căsnicii murdare, „persoanele bine intenționate“ au aruncat pe piață informația cu partajul obligatoriu pentru ca, vezi Doamne, Temelescu să poată fi executat pentru o datorie. Acesta a fost unul dintre acționarii unei firme ce se ocupa de vânzarea unei mărci de echipament sportiv, iar firma în cauză este datoare la bugetul de stat pentru contribuții la asigurările salariaților enorma sumă de ... 160 de lei. Cel care a vrut batjocorirea lui Temelescu a reușit acest lucru, pentru că ziaristul ce a prezentat subiectul (suntem convinși că fără rea intenție) a spus că Viorel Temelescu este șomer, situație total neadevărată.

Fostul boss de la Pandurii este pensionar cu acte în regulă, primește (conform surselor noastre) circa 3.400 de lei lunar, DECI AVEA DE UNDE PLĂTI O AMĂRÂTĂ DE DATORIE DE 160 DE LEI. Tot tămbălăul poate fi creat de persoane interesate „să așeze apele“ în așa fel încât Temelescu să rămână sărac lipit pământului în cazul în care va fi condamnat într-un dosar în care este cercetat și Marin Condescu. După cum se vede „băieții deștepți“ pregătesc deja terenul pentru a reuși înfundarea definitivă a celor doi lideri de sindicat.

R.M.

25.04.2014. 23:20


Comentarii

Alina 29.04.2014. 07:37

Nu sta Gorjul de atatea probleme decat de "divortul"lui Temelescu,ce salariu are nevasta lui,ba avea 80 de milioane,acum are 10 milioane,ca au datorii,etc.Sa-si vada fiecare de problemele grave ale lor nu de altii.Si daca ar avea datorii e problema lor,le rezolva ei cumva.Cine nu are imprumuturi si alte probleme in ziua de azi?

Alina 29.04.2014. 07:35

Nu sta Gorjul de atatea probleme decat de "divortul"lui Temelescu,ce salariu are nevasta lui,ba avea 80 de milioane,acum are 10 milioane,ca au datorii,etc.Sa-si vada fiecare de problemele grave ale lor nu de altii.Si daca ar avea datorii e problema lor,le rezolva ei cumva.Cine nu are imprumuturi si alte probleme in ziua de azi?

măria 28.04.2014. 10:16

şi acum o luară în primire pe Temeleasca.Patronii voştrii voi nu aveti datorii?

olguta 27.04.2014. 13:48

nimic nu este ce vrea sa para a fi.trebuie compromisi cei care au facut cat de cat ceva pentru acest judet, pentru ca ,, baietii destepti sa iasa in fata...

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 4 =