ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Subordonații lui Cârciumaru iar se laudă de-a moaca!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Subordonații lui Cârciumaru iar se laudă de-a moaca!

Unii reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgu-Jiu nu au nici o reținere atunci când jignesc inteligența contribuabilului.
Presa locală urlă de câteva zile că 2014 (an care s-a scurs aproape pe jumătate) va fi anul marilor investiții în Târgu-Jiu.

Se vorbește de construirea a două blocuri de locuințe sociale, reabilitarea altor 13 și demararea lucrărilor de construcție a celebrului, deja, stadion. Primăria se mai laudă că va construi o sală de sport la Colegiul „Virgil Madgearu“ (investiție promisă de ani de zile) și a unei săli de gimnastică la Școala Generală „Gheorghe Tătărescu“.

E an de campanie electorală, lucrări, cu siguranță, o să înceapă, însă, până atunci primăria parcă trebuia să modernizeze Piața 9 Mai, Piața Drăgoieni și să termine lucrările la hala din Piața Mare... Trebuia! Până una, alta, aleșii ne vorbesc de alte lucrări și nici nu îndrăznim să mai întrebăm despre modernizarea gării din Târgu-Jiu, pasajele subterane din zona Pieței Centrale sau modenizarea și reabilitarea Policlinicii din municipiu.

P.S. Așteptăm cu nerăbdare demararea celei mai interesante investiții propusă pentru 2014 de către cei de la Primăria Târgu-Jiu. Aceștia au promis construirea unui bazin de înot pentru elevii Colegiului „Virgil Madgearu“. Locația? Curtea fostei unități militare!

VREM SĂ O VEDEM ȘI PE ASTA, PENTRU CĂ ÎN URMĂ CU CEVA TIMP ÎNSUȘI PRIMARELE NOSTRU A DECLARAT CĂ SEDIUL CEO NU POATE FI MUTAT ÎN LOCAȚIA FOSTELOR UNITĂȚI MILITARE, PENTRU CĂ PE ACOLO MAI EXISTĂ CEVA... „DRĂCUȘORI“ ÎNGROPAȚI ÎN PĂMÂNT. Primarul a spus-o, nu noi!

• Mihaela CĂRĂȘEL

17.05.2014. 00:14


Comentarii

constantin 21.05.2014. 15:35

Veniti la vot generatia tanara,ca sa scapam de ciuma rosie(PSD).Nu va mai vaicariti,veniti la vot si numai asa putem scapa de Calinoiu si Carciumaru. Voi de la PSD cum ati putut sa propuneti la senat pe Costoiu, care a falimentat atatea intreprinderi in Gorj.Apropa ..tocmai acum l-a apucat dorul de Gorj.Pana acum n-a auzit nimeni de Costoiu.Unde-s investitiile domnilor de la PSD ca Ponta este de 2 ani in fruntea guvernului. Nu ne mai mintiti atat.Voi sunteti tinuti doar de cateva mii de pensionari pt.ca tineretul nu vine la vot. Vreau sa va pun o intrebare..cine este mai amarat un tanar care nu are loc de munca sau un pensionar care nici macar nu si-a cumparat o locuinta pt. c a a primit-o degeaba de la Ceausescu. Inca o data veniti la vot generatia tanara si sa nu mai permitem sa ne plece copii in alte judete pentru un trai mai bun. Rusine pensionarilor ca va ganduti numai la voi si va lasati cumparati cu 2 mici.Chiar nu va ganditi la nepotii vostrii.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


8 + 5 =