ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Sarcină dă mărunțiș la Pandurii, ia vagoane de bani de la CEO!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Sarcină dă mărunțiș la Pandurii, ia vagoane de bani de la CEO!

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a pus mâna zdravăn pe Clubul Pandurii Târgu-Jiu.
Deja jucătorii de la Pandurii promovează magazinele Succes prin spoturi publicitare, iar chipul unuia dintre ei a și apărut alături de marca lui Sarcină.

Cinci clipuri cu fotbaliști de la Pandurii fac reclamă firmei Succes pe un post de radio din Gorj și Nicolae Sracină nu are cum să nu își frece mâinile de bucurie. Sponsorizează echipa de fotbal cu 100.000 de euro anual prin diverse servicii, dar „s-a încărcat“ de bani din afacerile pe care le-a făcut cu CEO, numai în trecut.

Conform ziarului „Național“ din 2 iulie 2013, Sarcină a primit contracte de 50 de milioane de euro în perioada 2010-2012 de la CEO. Cei de la ziarul „Național“ oferă mai multe amănunte, de reținut fiind faptul că „în perioada 2010-2012 CEO a încheiat 26 de contracte cu SC Succes Nic Com SRL, valoarea acestora fiind de 41,5 milioane de lei fără TVA. Tot o firmă a lui Sarcină, TPSUD Bâlteni a încheiat cu CEO contracte de 183,7 milioane de lei fără TVA“.

• Mihai APOSTOL

17.05.2014. 00:00


Comentarii

Gica 18.05.2014. 23:51

De parca ar mai fi o noutate acum ca asa se face peste tot,aia care iau bani de la CEO trebuie sa cotizeze la PSD pentru campanie sa faca donatii sau sa plateasca publicitatea la ziare pentru PSD si ai lor.Mai e asta un secret cumva? Asa si la fotbal,vrei contract cu CEO dai bani la Pandurii! Logic nu, sau a crezut careva gargara a a la Prunariu ca el a negociat dur cu Sarcina sa dea bani la echipa?Aiurea,a fost ordin, cu placere!

JEAN 18.05.2014. 16:26

Pandurii au SUCCES pe ...spate dar stiti bancul:am in spate n-am in fata.

mizerabili 18.05.2014. 15:09

cum vă mai rabdă pământul?disperarea vă determină să murdăriţi un om care vă deranjează!

vancea nicu 18.05.2014. 14:57

terminati-va cu prostiile!alin puzdrea are probleme,este pensionar si va folositi de numele sau!!!macesene ai elicopter,ai vila in primaverii?

alin puzdrea 18.05.2014. 09:15

nicule da bani la pandurii . sa spuna rica in ziar ca stie multe despre nicu ospataru. bravo rica bubuie pe hotii omoarai in ziarul tau. ziarul violet. aparal pe marin condescu ca sui el avea grije de tine. astea vor sal lege psd/ii. tu esti dan diaconescu 2 rica

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


4 + 8 =