ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Taximetriștii din Târgu-Jiu sunt cunoscuți în București ca mari combinatori de prostituate


Cu ani buni în urmă, prin 2004 cred, semnalam în „Ediție Specială de Oltenia“ modul în care unii taximetriști din Târgu-Jiu fac tot felul de „combinații“.

Spuneam că unii dintre ei știu foarte bine prostituatele orașului, le știu clienții, ba, chiar mai mult, uneori intermediază întreținerea de relații sexuale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (3)   07.03.2014. 22:09


Școlile bubuie de boli, iar Inspectoratul dublează, din pix, numărul cabinetelor medicale școlare


Instituțiile de învățământ din Gorj s-au aflat pe prima pagină a ziarelor din cauza evenimentelor medicale ce parcă se țin lanț.
La începutul anului a fost o adevărată nebunie cu TBC-ul la mai multe școli din zona Bumbești Jiu, iar acum nenorocirea s-a mutat la Liceul Teologic din Târgu-Jiu, unde o îngrijitoare și câțiva elevi au fost depistați ca purtători ai respectivei boli.
De parcă nu era de ajuns întreaga nenorocire, la școala din Padeș a fost descoperit un focar de pediculoză, opt elevi fiind depistați cu păduchi.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   07.03.2014. 21:55


Sarcină se bagă la Pandurii, iar salariații strigă disperați după salariu


Implicarea lui Nicolae Sarcină la echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu a fost întoarsă și pe față și pe dos de presa locală, dar multe necunoscute au mai rămas.

V-am demonstrat că Sarcină vrea să obțină brandul și multe persoane din lumea sportului se tem că prin acest lucru o să forțeze ceilalți asociați pentru a fi primit ca și asociat în AGA, fără să investească prea mult.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   07.03.2014. 21:45


Poliția locală s-a făcut iarăși de pomină de mărțișor


Șefii Poliției Locale Târgu-Jiu par a ști să citească (cel puțin așa arată diplomele de studii), dar asta nu înseamnă că și pricep.
Ziarul Gorjului a semnalat tămbălăul iscat de Ziua Îndrăgostiților în zona pieței de flori din centrul orașului și nimeni nu a priceput nimic.

Materialul a fost citit, pentru că am avut ocazia să observăm privirile „pline de dragoste“ ale unor polițiști locali, însă, nimeni nu a considerat că trebuie luate cu adevărat măsuri pentru a se remedia situația de la locația respectivă.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   07.03.2014. 21:43


Afaceristul Sabin Popescu trece strada pe culoarea roșie


Omul de afaceri Sabin Popescu dovedește că nu se teme pentru viața sa.

Fost om politic pe la PC, PNL și cunoscut pentru poziția sa de dreapta, Sabin Popescu a dat totuși fuga în ziua de 1 martie pentru a o întâmpina pe Ecaterina Andronescu.

Aceasta a fost prezentă la Târgu-Jiu, unde a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universității „Constantin Brâncuși“, iar Popescu nu a vrut să întârzie la eveniment.

Deși semaforul de la Liceul „Tudor Vladimirescu“ arăta culoarea roșie, Popescu a zbughit-o printre autoturisme și, țuști, la Universitate pentru a nu întârzia la întâlnirea cu fostul ministru.

• Mihaela CĂRĂȘEL

   Scrie Comentarii (0)   07.03.2014. 21:39


„Împăratul Gorjului“, Nicolae Sarcină, încearcă de luni de zile, în mod pervers, să pună mâna pe brandul Pandurii!


• Condescu era arătat cu degetul de toată lumea, în timp ce Sarcină lucra muțește pentru a pune mâna pe Pandurii
• Cererea lui Sarcină intră în conflict de interese cu CS Lignitul Pandurii1963 și CS Pandurii Târgu-Jiu 1990, branduri care aparțin de facto și de drept comunității locale și a sportului românesc
• Deși nu are statutul oficial de sponsor sau asociat, firma lui Nicolae Sarcină apare pe tricourile echipei Pandurii
• Firma Succes Nic Com a intrat deja în câteva parteneriate cu formația de fotbal
• Mai nou, fotbaliștii mănâncă pe la fosta Cantină Grimex, transformată în restaurant de Nicolae Sarcină
• Pentru meciul pandurilor de la Giurgiu, cu Astra, Nicolae Sarcină a promis galeriei DURII un autocar care să transporte gratuit suporterii la meci

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (13)   28.02.2014. 21:58


Spitalul Județean Târgu-Jiu – casa bântuită a sănătății gorjene


Situația incertă și haosul din Spitalul Județean Târgu-Jiu dă semne că este departe de a se încheia.

Președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu vrea dusă firma Tetraedru de la conducerea spitalului, iar societatea în cauză nu se dă dusă nici în ruptul capului.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   28.02.2014. 21:53


Caută coji de pâine pentru a face rost de țuică


Numărul persoanelor cu probleme financiare crește pe zi ce trece, odată cu ele și numărul celor ce caută prin ghenele de gunoi.

În vreme ce unii încearcă să obțină cât mai multe deșeuri de orice natură, sunt persoane care caută strict resturi de pâine. Nu, nu pentru ași crește porcii pe care îi cresc prin vreun coteț pe la marginea orașului, ci pentru a obține țuică.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   28.02.2014. 21:45


Călinoiu, ambiguu în Situația Spitalului Județean

• Corpul de Control i-a întors spatele lu Călinoiu


Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, duce o luptă acerbă pentru alungarea firmei Tetraedru de la conducerea instituției spitalicești.

Ion Călinoiu, medicii și mare parte din mass-media locală ne dau de înțeles că dezastrul din Spitalul Județean a început în urmă cu un an și câteva luni, de când firma ce a participat singură și în ultimul moment la licitația de preluare a managementului spitalului taie și spânzură în instituție.

Președintele Consiliului Județean nu numai că nu vrea să mai audă de un nou manager și este hotărât să o rupă definitiv cu firma Tetraedru. Această supărarea poate interveni și din cauza sictirului cu care a fost tratat de reprezentanții firmei și, de ce nu, de reprezentanții Corpului de Control de la Ministerul Sănătății.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.02.2014. 22:57


Asaltul asupra Marlorex, salvarea unor afaceriști!


Bârfa săptămânii… Presa locală, regională și centrală a acordat spații importante balamucului de la Centrul Comercial Marlorex din Craiova.
Acolo inspectorii antifraudă Gorj au efectuat controale zilnice și au reușit să bage în faliment câțiva afaceriști și să semene teroare în rândul comercianților.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   21.02.2014. 22:41


Poliția Locală nu își mai încape în pene, dar doarme pe ea


Polițiștii locali din Târgu-Jiu au fost aranjați după ultima modă prin grija Consiliului Local. Așa este și normal într-un oraș care se respectă, pentru că mulți dintre polițiștii locali nu meritau să patruleze prin oraș în ținute jerpelite.

Odată cu uniformele, unii polițiști locali s-au ca umflat în pene și nu ezită să arunce în dreapta și în stânga argumentul că au studii superioare, de parcă asta le-ar dovedi și calitatea intelectuală.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.02.2014. 22:38


Gorjenii umplu pușcăriile din Norvegia, dar nu pentru cerșetorie!


Poveștile despre cetățeni din diverse localități ale județului ce merg spre Norvegia, pentru a face un ban prin cerșetorie sunt deja cunoscute. Au fost cazuri în care reprezentanți ai autorităților norvegiene au venit în Gorj pentru a căuta să găsească o cale prin care să fie oprit exodul de cetățeni romi, în special, către

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (3)   21.02.2014. 22:34