ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Goana după recuperarea impozitelor se lasă cu nenorociri


• 40 de mămici nu mai primesc indemnizații de creștere a copilului pentru că au datorii la stat

Statul caută să își recupereze datoriile de la debitori, iar în multe cazuri această „goană nebună“ face victime tocmai în rândul celor mai nevoiași. O mulțime de debitori nu se sinchisesc când vine vorba despre datoriile pe care le au către bugetele locale și nu numai, dar 40 de gorjence trec prin clipe de coșmar din cauza acestor datorii.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 23:02


Cârciumaru era „varză“ la baschet!


Primarul municipiului Târgu-Jiu s-a bucurat teribil de marea performanță a băieților de la echpa de baschet. Câștigătorii Cupei României și oficialitățile locale au organizat câteva evenimente pentru a sărbători surpriza produsă de baschetbaliști.

Primarul Florin Cârciumaru a participat și el la o parte dintre acțiuni și s-a declarat foarte mândru de prestația băieților ce îmbracă maiourile Energiei.

Puțini dintre dumneavoastră știu, însă, că, cu ani în urmă, în anul în care formația de baschet a promovat în prima ligă, edilul municipiului Târgu-Jiu știa foarte puține despre sportul la care ne referim. Florin Cârciumaru, aflându-se în „pelerinaj“ cu mai mulți ziariști la Mânăstirea Lainici le-a spus acestora că este foarte fericit, pentru că orașul pe care îl conduce are echipe de fotbal, handbal și baschet în prima ligă.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 22:59


Elevii gorjeni, lemn Tănase la învățătură, profesorii aleargă după fonduri europene


• Pe la colțuri se vorbește despre dosare penale

Psihoza accesării de fonduri și proiecte europene a cuprins și învățământul gorjean. Fondurile oferite de Uniunea Europeană, menite să ajute învățământul din România sunt din ce în ce mai râvnite și la Gorj, dar calitatea actului educațional tot scade.
Surse din București ne-au informat că în curând pe la Gorj o să fie deranj mare în sistemul de învățământ, tocmai pe tema accesării acestor fonduri europene.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   11.04.2014. 22:28


Călinoiu așteaptă ambasadorii la Gorj fără șosele și infrastructură


Gorjul va organiza, la jumătatea lunii mai (16-17), Forumul Regional Oltenia. Capitala Gorjului a fost desemnată anul acesta ca locație pentru desfășurarea unei astfel de acțiuni importante, însă, riscăm să ne facem de râsul lumii.

Forumul va avea ca invitați toți ambasadorii din România și reprezentanții marilor companii ce își desfășoară activitatea în țara noastră, fapt care, în mod normal, ar trebui să fie o mândrie.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.04.2014. 22:20


Ion Rușeț și Nelu Roșca, salarii frumoase pentru servilism?


Eșecul înființării megasindicatului al cărui lider urma să fie Ion Rușeț nu a rămas fără urmări. Inițiatorii ideii caută disperați afilierea la o confederație sindicală prin eventualul sindicat al lui Gabriel Căldărușe la Rovinari, însă, în acest mod inițiatorii SMEO riscă să piardă toate funcțiile importante.

Cei 11 lideri de sindicat care „au mâncat și au băut“ alături de Condescu până în ceasul al doisprezecelea bat pe la porțile

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.04.2014. 22:16


Viceprimarul de Târgu-Jiu, Aurel Popescu, pierde 2.000 de euro pe lună


Viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, împreună cu alți asociați a închiriat nu de mult un spațiu comercial care le băga în buzunar 2.000 de euro lunar.

Vorbim de o locație aflată în sudul municipiului Târgu-Jiu unde un investitor a deschis un restaurant cu specific grecesc, însă doar după câteva luni de zile a pus lacătul pe ușă.

Afacerea nu mergea și omul a zis că nu avea rost să muncească atât pentru un profit de 1.000 de lei pe lună. În sine, piața imobiliară din Târgu-Jiu este la pământ,

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 21:53


Avem istorie, dar autoritățile dorm pe ele


• Lefegii ce spun că se ocupă de imaginea Gorjului prin Prefectură, Consiliu Județean sau Primăria Târgu-Jiu ar trebui să plece acasă!

Deseori se întâmplă ca tu, ca gorjean, să cauți în sine înaintașii de vază ai „nației tale“. Trebuie să recunoaștem că în afară de Brâncuși, Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu, Gheorghe Tătărăscu, generalul Gheorghe Magheru, Maria Lătărețu, Gorjul nu a știut să folosească și alte branduri de care, însă, alții se bucură din plin.

În timp ce în capitala României, București, chiar în buricul târgului există o stradă principală numită Vasile Lascăr, în Târgu-Jiu există doar un fel de alee-stradă ce poartă numele marelui gorjean.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 21:50


Mare grijă la alimente de sărbători, magazinele gem de marfă expirată

Bârfa săptămânii


Puterea de cumpărare a gorjnilor a scăzut simțitor în ultimii doi ani și asta se vede din plin în mai toate activitățile comerciale.
Până și produsele alimentare au ajuns să se strice în galantare, iar patronii nu știu ce să mai facă pentru a le vinde.
Avem informații că în unele magazine există cantități importante de mezeluri care în fiecare zi sunt curățate și unse cu ulei.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 21:42


Nicolae Sarcină răsfață vacile cu portocale?


Cotidianul Impact în Gorj anunța în 31 mai 2012, sub semnătura Denisei Oprișor că firma Succes se dezvoltă, promovând calitatea și în domeniul zootehnic.
În articol se spunea că firma lui Nicolae Sarcină se apucă de crescut vaci pentru a da lactate de bună calitate la un preț extraordinar.
Autorul vorbește despre rasele ANGUS, CHAROLAIS, BLOND DAQVINE, văcuțe performante precum afacerile domnului Sarcină.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 21:35


Gorjul lovit de bomba falimentului


În ultimii ani, autoritățile locale au promis investiții consistente la nivel de județ, investiții care să oprească, cel puțin, declinul economic în care se afla Gorjul. Datele oficiale arată că economia județeană s-a probușit, efectiv, în anul 2013, numărul șomerilor a crescut considerabil, iar viitorul nu prea există.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   29.03.2014. 20:41


Tot mai multe prostituate nu mai lucrează în tura de noapte


Municipiul Târgu-Jiu nu oferă nicio perspectivă tinerilor, locurile de muncă fiind rarități, însă, plăceri trupești pentru bărbați oferă din plin. Tot mai multe copile își vând trupul pe un pumn de mărunțiș, unele după ce au încercat să facă „un ban cinstit“ pe videochat. Anumite site-uri XXX recomandă tot felul de tinere din Târgu-Jiu care „prestează internautic“.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   29.03.2014. 20:35


Fost patron de Hunedoara, boschetar de Târgu-Jiu


Numărul persoanelor fără adăpost din Târgu-Jiu crește și este strict monitorizat de polițiști. În edițiile ce urmează o să căutăm să vă spunem poveștile de viață a unor oameni care au ajuns să doarmă pe unde apucă, deși, până nu de mult, duceau o viață normală.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   29.03.2014. 20:34