ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Nicolae Sarcină răsfață vacile cu portocale?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Nicolae Sarcină răsfață vacile cu portocale?


Cotidianul Impact în Gorj anunța în 31 mai 2012, sub semnătura Denisei Oprișor că firma Succes se dezvoltă, promovând calitatea și în domeniul zootehnic.
În articol se spunea că firma lui Nicolae Sarcină se apucă de crescut vaci pentru a da lactate de bună calitate la un preț extraordinar.
Autorul vorbește despre rasele ANGUS, CHAROLAIS, BLOND DAQVINE, văcuțe performante precum afacerile domnului Sarcină.

Anii au trecut, știm că la un moment dat Nicolae Sarcină a distribuit produse lactate și prin școli, dar, în ultima vreme circulă un zvon care ne-a lăsat cu gura căscată.Vestitele portocale cărora li se face reclamă cu găleată cu tot au început să se altereze la foc automat și drojderii își făceau deja calcule simțind mirosul rachiului de portocală în nări și parcă un pic și pe gât.

Cei în cauză se așteptau ca prețul portocalelor alterate să scadă foarte mult, ei să le cumpere și să le transforme în țuică. Neam de neamul lor nu băuse țuică de portocale. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, diferite surse ne-au spus că nici măcar o portocală alterată nu se aruncă, ci se colectează, pentru a fi dată vacilor de rasă superioară.

Sincer, nu știm ce să credem că până acum nu am văzut vaci mâncând portocale, însă, această ipoteză pare a fi plauzibilă, pentru că nu am auzit de vreo autorizație de mediu prin care portocalele alterate să fie distruse și nici de copii din sate uitate de lume care să fi primit portocale, fie și de calitatea a treia.

05.04.2014. 21:35


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 1 =