ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · La Primăria Berlești telefonul sună, nimeni nu vorbește, iar un drum e decent doar până la casa „primăriței“

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

La Primăria Berlești telefonul sună, nimeni nu vorbește, iar un drum e decent doar până la casa „primăriței“


Cetățenii localității Berlești par a fi nevoiți să trăiască în paradoxuri.

Comuna dispune de un teren de sport sintetic, dotat cu nocturnă, realizat din fonduri proprii, primărul Maria Dumitrașcu declarând prin media județeană că intenționează să construiască și un parc, ba chiar și un cămin de bătrâni, dar sunt cetățeni care se plâng pentru un simplu drum.

Aceștia susțin că drumul care leagă șoseaua principală de biserică este practicabil doar până la casa primarului, pentru vecinii ce trebuie să meargă mai departe fiind un adevărat coșmar.
Oamenii spun că autoritățile le promit de multă vreme rezolvarea problemei drumului, însă au impresia că doamna primar face totul intenționat, fiindcă nu ar fi fost votată de locuitorii uliței respective.

Am căutat să luăm legătura cu Primăria Berlești, miercuri 30 aprilie, dar în repetate rânduri nimeni nu ne-a răspuns la cele două telefoane (pe unul intrând fax-ul), iar când am zis Doamne ajută! fiindcă de la capătul firului am auzit un „alo“ imediat ni s-a reactivat fax-ul.

Totul se petrecea în jurul orelor 12.00 (am înregistrat ora apelurilor și pot fi verificate) când, în mod normal, în primărie activitatea trebuia să fie în toi pentru că urmau patru zile libere.
Așteptăm un răspuns al celor de la Berlești, pentru că știm că între doamna primar Dumitrașcu și un om politic au mai fost dispute tot pe reabilitarea unui drum.

• Aurel MĂCEȘANU

02.05.2014. 22:37


Comentarii

Dumitru Marius 11.05.2014. 09:50

Ai un nepotel varule

Munteanu Titu 06.05.2014. 10:39

Uite si oborul de gloaba din izlazul comunal.Ei zic ca este stadion fara tribune si locuri. Pai asa arata un stadion ? Intr-o zi am vazut inchise acolo niste animale...

Dumitru Constantin 05.05.2014. 17:20

Bravooo Iliuta - ai casigat...Ai trecut cu brio toate mlastinile. Urmeaza ca primarita sa-ti inmaneze trofeul intr-un mod solemn. Cei interesati pot veni pentru identificarea si cunoaterea traseului pentru a participa la urmatorul concurs. Va asteptam

Pungasu Ilie 05.05.2014. 17:10

Drumul despre care se vorbeste ,,Berlestii pe Deal,, este special amenajat pentru concursuri OFFROAD. Eu am participat in ziua de Paste si m-am descalificat pentru ca nu am putut trece obsacolul din dreptul bisericii. Botaia din acel loc a fosta asa de mare incat nu am putut s-o trec.

Ilie Pungasu 05.05.2014. 15:26

Drumul ,,Berlestii pe Deal " este pastrat pentru
OFF ROAD

Ile Pungasu 05.05.2014. 15:23

Drumul ,,Berlestii de Deal" este pastrat pentru
OFF ROAD

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


2 + 8 =