ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Ion Rușeț și Nelu Roșca, salarii frumoase pentru servilism?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ion Rușeț și Nelu Roșca, salarii frumoase pentru servilism?


Eșecul înființării megasindicatului al cărui lider urma să fie Ion Rușeț nu a rămas fără urmări. Inițiatorii ideii caută disperați afilierea la o confederație sindicală prin eventualul sindicat al lui Gabriel Căldărușe la Rovinari, însă, în acest mod inițiatorii SMEO riscă să piardă toate funcțiile importante.

Cei 11 lideri de sindicat care „au mâncat și au băut“ alături de Condescu până în ceasul al doisprezecelea bat pe la porțile unor confederații, însă, deocamdată nu au nimic concret cu care să se prezinte, pentru că li s-a spus clar, funcțiile într-o confederație nu se negociază, ci oamenii sunt aleși.

Imediat ce Tribunalul Motru nu a aprobat înființarea SMEO, minerii au început să posteze pe forumuri aroganțe la adresa lui Rușeț și a lui Roșca, fost lider de sindicat de la Roșiuța. „Rușeț și Roșca sunt prinși în clasa unu de salarizare, ca și consilieri juridici, dar nu au fost în stare să înființeze un sindicat. Trebuie trecuți la clasa cinci, pentru că sunt juriști doar cu numele.“

Asta cerea unul dintre cei ce comentau activitatea profesională a lui Rușeț și Roșca, fiind convins că ambii nu merită încadrarea salarială pe care o dețin. Curios este că luni de zile Ion Rușeț și apropiații săi au fost prezentați în presă drept lideri de sindicat, deși nu dețineau această calitate.

• Mihai APOSTOL

11.04.2014. 22:16


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 3 =