ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Doctorii de la Spitalul Județean ar trebui să restituie o parte din salariile încasate

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Doctorii de la Spitalul Județean ar trebui să restituie o parte din salariile încasate


• Medicii au primit bani pentru care nu au muncit

Instalarea lui Tiberiu Tătaru în funcția de manager al Spitalului Județean Gorj începe să nu convină unor halate albe. Recent, Tătaru a stabilit că programul de lucru în Policlinica Târgu-Jiu va fi prelungit până la orele 22.00. Managerul a luat această hotărâre pentru ca medicii să efectueze real orele de serviciu pentru care erau remunerați.

Noul director a descoperit că medicii de gardă terminau programul la ora 08.00, dar „intrau de serviciu“ la cabinetele de ambulatoriu din Policlinică la ora 07.00. Un calcul elementar ne arată că de ani buni multe cadre medicale au primit bani pentru ore nemuncite. În astfel de cazuri instituția este obligată să ceară în instanță și să treacă la recuperarea tuturor sumelor de bani primite pentru nemuncă.

Mai nou, Tătaru cere înregistrarea tuturor cadrelor medicale la intrarea și la ieșirea din spital, precum și a vizitatorilor. Sunt deja voci care spun că este posibil ca la intrarea în schimb să se creeze aglomerații, chiar să se întârzie turele, dar Tătaru spune că spitalul este o instituție, nu bulevard.

Și directorul medical al spitalului, dr. Vasile Stănculete, pare să fie atent la lefurile mai multor medici. Chirurgii au câștigat în instanță un spor de 75% din salariu, ortopezii au demarat procedurile pentru a obține acest spor și urmează, cu siguranță, ginecologii. Stănculete pare, însă, hotărât și spune că este gata să monitorizeze timpul petrecut în sălile de operații de cei care au câștigat și doresc să obțină respectivul benficiu, astfel încât sporul de 75% să fie acordat doar pentru timpul petrecut în sala de operații.

• Mihai APOSTOL

10.05.2014. 01:14


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


9 + 6 =