ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Doar şase prostituate de Târgu-Jiu depăşesc la „arierate“ mai multe primării din Gorj

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Doar şase prostituate de Târgu-Jiu depăşesc la „arierate“ mai multe primării din Gorj


Poliţiştii şi jandarmii amendează într-o veselie câteva femei ce practică prostituţia în Târgu-Jiu, însă totul fără niciun rezultat.

Practicantele celei mai vechi meserii din lume primesc amenda după care se întorc liniştite la locul de muncă. O sancţiune contravenţională, două, trei şi, uite aşa, în decursul anilor fetele au ajuns să aibă datorii către stat de circa 80.000 de lei.

Celor şase li s-a adăugat anul trecut o a şaptea, iar două dintre ele par să aibă şi alte locuri de muncă, fiindcă primăria a reuşit să le facă executare pe conturi. O alta s-a gândit că nu ar strica să dea cu mătura prin oraş în schimbul datoriei, însă vorbim doar de şapte prostituate, în vreme ce în municipiul Târgu-Jiu există o mulţime de femei ce oferă servicii sexuale în schimbul unor sume de bani sau bunuri. Acestea sunt lăsate în pace pentru că prostituţia este foarte greu de probat şi, se pare, încurând, nu va mai fi pedepsită ca şi infracţiune.

Mai în glumă, mai în serios, unele fete mai vesele din Târgu-Jiu susţin că prin practicarea prostituţiei Guvernul Ponta ar putea scoate România din criză: „Dacă s-ar pune ăştia cu amenzile pe noi şi ne-ar pândi când ne ardem prin hoteluri sau când ieşim la mangleală s-ar umple statul de bani. Se ştiu curvele din oraş, unele sunt mari doamne, dar se duc pe lovele“, ne-a spus o tânără care susţine că la fiecare sfârşit de săptămână agaţă clienţi pe care „îi rezolvă“ contra unor sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Tânăra nu a vrut însă să ne lase numărul de telefon, observând că nu suntem interesaţi de anumite servicii, s-a mulţumit cu o cafea şi şi-a luat la revedere.

Revenind la arieratele prostituatelor arhicunoscute se poate observa că unele primării din Gorj au conturile blocate pentru că au arierate la stat mai mici decât cele câteva prostituate. Un exemplu apropiat ar fi Primăria Bolboşi care are datorii de 78.000 lei, dar sunt şi primării care au de făcut plăţi urgente mult mai mici ce se află în aceeaşi situaţie.

• Florin IORDACHE

17.01.2014. 23:39


Comentarii

eu 23.02.2015. 13:52

Politia la gorj cu asta se ocupa de lucruri serioase ba,

gigi 24.01.2014. 20:05

cum dracu mirela constantin nu era pe-acolo?

Adrian 21.01.2014. 23:04

S-o legalizeze , ca o taxa in plus nu strica...probabil o sa o contabilizeze la km , ca pe autostrada...problema sunt clientii..ar trebuii sa importam niste negrii din zimbabue...sa crestem consumul..

JEAN 21.01.2014. 02:16

Banca ce face daca nu ai nimic pe capul tau? Nici macar aceasta nu te dezbraca in...pielea goala!

olguta 18.01.2014. 15:55

nu-i da idei lui Ponta ca te blesteama fetele vesele!!!

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 7 =