ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Cum a scăpat o prostituată din Târgu-Jiu de o datorie de un miliard?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Cum a scăpat o prostituată din Târgu-Jiu de o datorie de un miliard?


Primăria municipiului Târgu-Jiu face toate eforturile, prin reprezentanții săi, să recupereze datoriile pe care cetățenii le au către bugetul local.
Cele mai mari probleme sunt create de amenzile neplătite la regimul circulației, impozitele neachitate de către romi pentru clădiri și terenuri, dar și amenzile celor câteva prostituate care au intrat de ani buni în vizorul oamenilor legii.

Vorbim doar despre „câteva prostituate“ pentru că fenomenul este mult mai extins în Târgu-Jiu și în Gorj. Conform datelor furnizate de reprezentanții Primării Târgu-Jiu, la ora actuală șapte femei ce prestează cea mai veche meserie din lume datorează prin amenzi municipalității suma de 80.000 de lei. Cei de la primărie spun că în unele cazuri au făcut propriri pe conturi (???), o fată prestează muncă în folosul comunității, iar o alta nu este de găsit.

Tot reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu anunțau în aprilie 2008 că o prostituată din municipiu are de plătit amenzi în valoare de aproape un miliard de lei vechi. În condițiile în care se vorbește de datorii maximale ale persoanelor fizice de 20.000 de lei, ne întrebăm cum a reușit prostituata ce avea de plătit amenzi de aproape un miliard să scape de așa datorie. S-au prescris amenzile?

• Florin IORDACHE

25.04.2014. 23:15


Comentarii

olguta 27.04.2014. 13:37

o fi platit saraca de ea in natura...

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


2 + 4 =