ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate · Cinci microbuze şcolare, motiv de gâlceavă între Inspectorat şi Minister

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Cinci microbuze şcolare, motiv de gâlceavă între Inspectorat şi Minister

Inspectoratul Şcolar Gorj a solicitat Ministerului Educaţiei să reanalizeze solicitarea de redistribuire a unor microbuze şcolare de la unele comune din judeţ la altele, în special la cele conduse de primari care sunt membri ai PNL.

Inspectoratul a primit o adresă prin care era modificat un ordin ministerial în baza căruia cinci microbuze erau repartizate la comune în fruntea cărora se află în special membri ai PDL Gorj. Adresa Ministerului Educaţiei specifica de data această că microbuzele nu se mai repartizează la comunele stabilite iniţial, ci la altele.

Inspectorul şcolar general Liviu Andrei, membru PDL, a declarat, fără a face vreo referire la apartenenţa politică a vreunui primar, că „nu se impune” o astfel de modificare. Acesta susţine că repartiţia iniţială a microbuzelor a fost realizată în baza unor evaluări cu care a fost de acord şi ministerul. „Noi am evaluat fiecare zonă în parte bine şi acum am aflat că trebuie să luăm un microbuz de la Glogova să îl dăm la Câlnic sau să ducem unul de la Bărbăteşti la Arcani, deşi acolo sunt copii puţini, iar la Bărbăteşti copii merg şi 7 kilometri pe jos. Nevoi mari, chiar de 2-3 microbuze, sunt la Negomir, la Bolboşi sau Bălăneşti, la Mătăsari şi de aceea sperăm să se revină la modificările acestea de ultimă oră”, afirmă Andrei.

08.10.2008. 06:02


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


2 + 1 =