ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Societate

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Din ce bani și-o fi tras Ciurel mașină de 170.000 de euro când era șomer?

• De-a lungul vremii, Laurențiu Ciurel a avut parte de o mulțime de mașini de clasă • Acesta s-a declarat curat în fața tuturor insinuărilor, dar nimeni nu își explică situația materială a lui Ciurel • Să fi făcut atâția bani managerul CEO din bișnița cu blugi și casetofoane de care era acuzat de către Mitrescu?

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   17.05.2014. 00:19


Subordonații lui Cârciumaru iar se laudă de-a moaca!

Unii reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgu-Jiu nu au nici o reținere atunci când jignesc inteligența contribuabilului.
Presa locală urlă de câteva zile că 2014 (an care s-a scurs aproape pe jumătate) va fi anul marilor investiții în Târgu-Jiu.

Se vorbește de construirea a două blocuri de locuințe sociale, reabilitarea altor 13 și demararea lucrărilor de construcție a celebrului, deja, stadion. Primăria se mai laudă că va construi o sală de sport la Colegiul „Virgil Madgearu“ (investiție promisă de ani de zile) și a unei săli de gimnastică la Școala Generală „Gheorghe Tătărescu“.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   17.05.2014. 00:14


Minerii nici nu vor să audă de cotizația lui Rușeț

Rușeț a reușit să fie primit în Federația „Univers“ și, foarte probabil, se va afla, din nou, la masa negocierilor cu administrația. Aceasta a fost singura soluție prin care Ion Rușeț reușea să redevină sindicalist, pentru că nu izbutise nici în ruptul capului să înființeze un sindicat.

Titlul de sindicalist îi va costa însă destul de scump pe mineri și pe energeticieni. Cei de la „Univers“ au condiționat primirea lui Rușeț de încasarea unor cotizații de 700 de milioane de lei

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.05.2014. 00:08


Sarcină dă mărunțiș la Pandurii, ia vagoane de bani de la CEO!

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a pus mâna zdravăn pe Clubul Pandurii Târgu-Jiu.
Deja jucătorii de la Pandurii promovează magazinele Succes prin spoturi publicitare, iar chipul unuia dintre ei a și apărut alături de marca lui Sarcină.

Cinci clipuri cu fotbaliști de la Pandurii fac reclamă firmei Succes pe un post de radio din Gorj și Nicolae Sracină nu are cum să nu își frece mâinile de bucurie. Sponsorizează echipa de fotbal cu 100.000 de euro anual prin diverse servicii, dar „s-a încărcat“ de bani din afacerile pe care le-a făcut cu CEO, numai în trecut.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (5)   17.05.2014. 00:00


Doctorii de la Spitalul Județean ar trebui să restituie o parte din salariile încasate


• Medicii au primit bani pentru care nu au muncit

Instalarea lui Tiberiu Tătaru în funcția de manager al Spitalului Județean Gorj începe să nu convină unor halate albe. Recent, Tătaru a stabilit că programul de lucru în Policlinica Târgu-Jiu va fi prelungit până la orele 22.00. Managerul a luat această hotărâre pentru ca medicii să efectueze real orele de serviciu pentru care erau remunerați.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   10.05.2014. 01:14


Primăria Târgu-Jiu a uitat promisiunile făcute celor de la Mall și Dedeman


Sud-africanii care s-au apucat de construcția mall-ului respectă planul de desfășurare a lucrărilor și, probabil, în Târgu-Jiu va funcționa un mall până la sfârșitul anului.

Cât va reuși să reziste acesta într-un oraș cu o putere de cumpărare tot mai scăzută rămâne de văzut, însă, până atunci Primăria Târgu-Jiu și-a asumat niște obligații. Reprezentanții Mall și Dedeman au cerut autorităților locale din Târgu-Jiu să demareze urgent lucrări care să ducă la fluidizarea traficului din zona de sud a orașului, acolo unde o să fie amplasate cele două entități comerciale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   10.05.2014. 00:59


Securistul Răuț a fost luat de Miliție când era copil!


Pe zi ce trece mă fascinează tot mai tare directorul de resurse umane de la CEO, Ion Răuț. Auzisem multe despre el, dar până de curând nu schimbasem două vorbe cu acest om...

Astăzi, mulți prieteni care lucrează pe la termo sau în minerit reduc imediat tonalitatea, odată ce în discuțiile noastre apare numele lui Ion Răuț și asta nu face decât ca fascinația mea să crească. L-am privit mai bine când a venit într-o lojă a stadionului, însoțit de subaltenul său, Ion Rușeț și, Doamne, iartă-mi păcatul, mi-am adus aminte de prudența pe care o afișa tatăl meu când asculta Europa Liberă.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   02.05.2014. 22:59


La Primăria Berlești telefonul sună, nimeni nu vorbește, iar un drum e decent doar până la casa „primăriței“


Cetățenii localității Berlești par a fi nevoiți să trăiască în paradoxuri.

Comuna dispune de un teren de sport sintetic, dotat cu nocturnă, realizat din fonduri proprii, primărul Maria Dumitrașcu declarând prin media județeană că intenționează să construiască și un parc, ba chiar și un cămin de bătrâni, dar sunt cetățeni care se plâng pentru un simplu drum.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (6)   02.05.2014. 22:37


Tinerii pot fi chemați oricând la recrutare, iar rezerviștii concentrați!


•A fost aprobat până și formularul medical pe care trebuie să-l prezinți la recrutare!

Ministerul Apărării Naţionale a publicat luni în Monitorul Oficial certificatul medical pe care românii sunt obligaţi să îl prezinte la recrutare, pe timpul mobilizării sau al stării de război.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   02.05.2014. 22:15


Viorel Temelescu, băgat în scandalaruri nemeritate, dar coordonate?


Presa locală a anunțat că Viorel Temelescu și Dumitra Temelescu (Dorina) trebuie să facă partajul bunurilor comune, pentru că fostul șef de la Pandurii are ceva datorii către stat. Mai exact, cineva „bine intenționat“ de la fisc a aruncat presei o informație prin care a căutat să-l murdărească pe Viorel Temelescu și să scoată a iveală că inginerul miner cu diplomă obținută pe vremea când alții nici nu îndrăzneau să se uite către facultăți a divorțat.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (4)   25.04.2014. 23:20


Cum a scăpat o prostituată din Târgu-Jiu de o datorie de un miliard?


Primăria municipiului Târgu-Jiu face toate eforturile, prin reprezentanții săi, să recupereze datoriile pe care cetățenii le au către bugetul local.
Cele mai mari probleme sunt create de amenzile neplătite la regimul circulației, impozitele neachitate de către romi pentru clădiri și terenuri, dar și amenzile celor câteva prostituate care au intrat de ani buni în vizorul oamenilor legii.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   25.04.2014. 23:15


Singurătatea cu bani grei se plătește!


Femeile singure își pot achiziționa „trupuri de bărbat“ la numai 2.500 de lei

Întreprinzătorii care au crezut că o să facă un ban cinstit, deschizând sex-shop-uri în Târgu-Jiu au dat chix în afaceri. Se pare că gorjenii se feresc să intre în astfel de magazine, dar de când cu internetul gorjencele, singure și cu multe fantezii sexuale, pot face cumpărături după voia inimii, numai să le țină buzunarul.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 23:06


<< Prima pagină < Pagina precedentă [1 / 39] Pagina următoare > Ultima pagină >>