ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Tăriceanu: Îl susţin pe Ponta necondiţionat

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Tăriceanu: Îl susţin pe Ponta necondiţionat

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după o şedinţă a partidului său, că s-a dat mandat pentru mobilizare, să se dea posibilitatea "celui care reprezintă alternativa la regimul Băsescu" să învingă în turul II, discutându-se şi despre refacerea USL ca proiect urmând a fi materializat după alegeri.

El a afirmat că a prezentat colegilor săi de partid punctul de vedere pe care vrea să îl susţină la întâlnirea de după-amiază cu liderii PSD, PC, UNPR şi UDMR, iar acest lucru este axat pe obiectivul principal pe care trebuie să îl atingă, în momentul de faţă, şi anume câştigarea alegerilor, ”prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă, sub o formă sau alta”.
”Mă refer, aici, la domnul Iohannis”, a adăugat Tăriceanu, precizând că a cerut colegilor săi să îi dea un mandat în acest sens.

”Le-am cerut să se mobilizeze, cu toate forţele, în cele două săptămâni de campanie, pentru că bătălia continuă, nu este câştigată dinainte, chiar dacă Ponta are un avans aş spune important, aproape un milion de voturi diferenţă între el şi Iohannis, care este pe locul doi. Aşa cum apreciez, trebuie întotdeauna să nu îţi subapreciezi adversarul şi trebuie să te mobilizezi cât mai bine, pentru a obţine victoria”, a mai arătat Tăriceanu.
mediafax.ro

05.11.2014. 03:25


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


1 + 7 =