ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Robert Turcescu: „Am fost ofiţer acoperit al Armatei"

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Robert Turcescu: „Am fost ofiţer acoperit al Armatei"

După ce în cursul dimineţii a publicat pe blogul personal un text intitulat "Mărturisire şi spovedanie", care a fost ulterior distribuit pe contul său de Facebook dând naştere la diferite speculaţii - de la promo pentru o viitoare emisiune la spargerea site-ului de către hackeri -, Robert Turcescu a anunţat duminică seară, în direct, la postul B1, că postarea îi aparţine, că se simte împăcat şi că de luni nu va mai realiza emisiunea „Sub semnul întrebării” până când judecătorii, la dispoziţia cărora se pune, nu se vor pronunţa cu privire la vinovăţia sa.

"Da, am fost lt -colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ştatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit", a scris azi jurnalistul Robert Turcescu pe blogul personal. "Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor" , a mai scris acesta.

Postarea însoţită de copia ale unui livret militar cu fotografia lui (folosită în promovarea emisiunii sale tv) şi două ştate de plată a fost distribuită şi pe contul personal de Facebook dând naştere la o dezbatere pe reţeaua de socializare. Jurnalistul a refuzat să răspundă întrebărilor postate de către utilizatorii reţelei şi şi-a ţinut închis telefonul. În cursul serii a apărut la emisiunea Sorinei Matei, de la B1, unde a stat doar 20 de minute şi a vorbit despre mântuire, Dumnezeu, judecată şi dreptate.
gandul.info

21.09.2014. 17:24


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


9 + 1 =