ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Ponta: Nu sunt de acord ca alt contracandidat să fie atacat în campanie pe tema familiei

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ponta: Nu sunt de acord ca alt contracandidat să fie atacat în campanie pe tema familiei

Președintele PSD, Victor Ponta, candidat în alegerile prezidențiale, susține că nu este de acord ca un contracandidat să fie atacat pe tema familiei în campania electorală.

"Sunt foarte mândru și fericit de familia mea — nu vorbesc, nu critic și nu sunt de acord ca alt contracandidat (Iohannis, Udrea sau oricare altul) să fie atacat în campanie pe tema familiei! Viața sa privată îl privește strict pe omul politic în cauză și nu trebuie să fie un subiect de dezbatere publică" , se arată în postarea de vineri, de pe pagina de facebook a lui Victor Ponta.

Totodată, liderul PSD afirmă că va respecta "fără excepție" principiul enunțat.

"Eu personal voi respecta fără excepție acest principiu oricât de murdare și abjecte vor fi atacurile adversarilor politici (vezi plângerea penală depusa contra soției mele de un apropiat al dlui. Iohannis) sau ale unor jurnaliști (cum sunt cele de ieri la adresa Gabrielei Firea)!", mai declară Victor Ponta.

Alianța Creștin-Liberală (ACL) i-a solicitat candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, să o revoce pe Gabriela Firea din funcția de purtător de cuvânt al campaniei, motivul fiind legat de "atacurile" acesteia la adresa cuplurilor care nu au copii.

"Atacurile sale fără precedent la adresa cuplurilor care nu au copii nu pot fi tolerate într-o societate democratică. În lipsa unei delimitări publice față de declarațiile senatorului PSD, Victor Ponta demonstrează că aprobă astfel de judecăți de valoare discriminatorii, care calcă în picioare demnitatea umană", se arată într-un comunicat al ACL, remis joi AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, Gabriela Firea, declarase, într-o conferință de presă, că în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provin din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, nepoți, au trecut prin toate etapele vieții.

Firea a făcut o comparație între candidații PSD și PNL la prezidențiale, Victor Ponta și Klaus Iohannis, susținând că, dacă primul are doi copii, cel de-al doilea preferă să afirme că pune mai mult preț pe investițiile în imobiliare decât pe cele în educația copiilor.
AGERPRES/ (AS — autor: Cătălina Barbu, editor: Vicențiu Purcărea)

10.10.2014. 05:09


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


4 + 8 =