ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · PONTA ESTE SUSPECTAT CĂ A PARTICIPAT LA ORGII SEXUALE PRIN TÂRGU-JIU!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

PONTA ESTE SUSPECTAT CĂ A PARTICIPAT LA ORGII SEXUALE PRIN TÂRGU-JIU!


• Un senator de Baia Mare dă de înțeles că șeful Poliției și cel al SRI Gorj au cunoștiință despre toate aceste isprăvi

Cunoscutul jurnalist Ovidiu Ohanesian are de ceva vreme un blog numit „ANTIMAFIA“, blog pe care vă invităm să-l accesați pentru că o să găsiți multe materiale interesante.

Dat fiind faptul că în decursul anilor Ovidiu mi-a trimis mai multe materiale pentru a le publica (lucru pe care l-am făcut, spre deosebire de alte persoane din presa locală care s-au temut să dea la tipar ce le trimisese Ohanesian), fiind vorba de un blog public și de Victor Viorel Ponta, ales deputat în Colegiul V Târgu-Jiu, am considerat că este de INTERES PUBLIC să publicăm această „epistolă“ care, de fapt, este o retorică a unui senator din Parlamentul României.

Întrebările puse de acesta rămân fără răspuns clar, dar, pe lângă faptul că vă invităm să citiți întreaga „epistolă“, vă rugăm să vă puneți în sinea dumneavoastră întrebările ce se impun...

„Adevărul (despre premierul Victor Ponta) care ne zbârlește părul

A doua scrisoare deschisă către Victor Ponta

Cetăţene prim-ministru,

Având în vedere că sesiunea parlamentară s-a încheiat săptămâna trecută, vă transmit o scrisoare deschisă cu statut de interpelare, urmând să o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin această scrisoare-interpelare, să vă adresez mai multe întrebări legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul şi prezentul dumneavoastră, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplă declaraţie politică intitulată „Victoraş, ai grijă de copii!”, pe care am anunţat-o de altfel.

Chiar dacă aspectele mai grave şi interesante din această declaraţie au fost verificate şi răsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca şi dumneavoastră, am decis să respect o regulă străveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultă şi cealaltă parte), pe care dumneavoastră nu aţi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider că după nefastul episod Ceauşescu, românii au dreptul să cunoască părţile mai întunecate din biografia conducătorilor lor.

Aşadar şi prin urmare, vă solicit să răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Dacă în fragedă tinereţe, respectiv în anii ’90, aţi avut un comportament sadic faţă de tatăl dumneavoastră (menţionat şi de mama dumneavoastră într-o scrisoare publicată în presă), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacă, în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

2. Dacă, după acest episod, aţi plecat intempestiv în Franţa, cu o geantă de voiaj, şi dacă aţi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu, prietenă a mamei dumneavoastră? Dacă aţi plecat de la aceasta neanunţat, cu două geamantane, şi dacă aţi dormit ulterior prin gări şi prin parcuri? Dacă aţi avut probleme cu poliţia franceză? Dacă aţi lucrat o lună la un restaurant Mc’Donald’s şi pentru ce motive aţi fost dat afară?

3. Dacă aţi locuit ulterior la un anume Marin Bobeică, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

4. Dacă, după ce aţi devenit procuror, le-aţi sprijinit pe mama dumneavoastră şi pe o mătuşă a dumneavoastră, să acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Ţapului (Buşteni), moştenită de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pătrăşcanu?

5. Dacă este adevărat că, în timp ce eraţi procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aţi soluţionat un singur dosar cu rechizitoriu şi că în acesta s-a pronunţat soluţie de achitare?...

6. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

7. Dacă aţi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastră Călin Lemnaru, şi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureşti, proprietatea prietenului dumneavoastră Robert Negoiţă?

8. Care sunt motivele divorţului de prima soţie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani căsătoria dvs cu fiica sa Daciana?

9. Dacă la Târgu Jiu aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângă Hotelul Ana, proprietatea aceluiaşi amic Călin Lemnaru, cu o membră PSD (cu iniţialele I.V.) pe care aţi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? Ştiţi că aţi fost monitorizat în legătură cu această relaţie de serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor (DGIPI)? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci şeful SIPI Gorj?

10. Dacă în acelaşi apartament aţi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituată minoră de lux, ai cărei părinţi au formulat plângere penală împotriva dumneavoastră pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu minore? Dacă ştiţi că aţi fost monitorizat de SRI în legătură cu relaţiile sexuale cu prostituata minoră? Dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe colonelul Cătălin Peptan, şeful Direcţiei Judeţene Gorj a SRI în perioada respectivă? Dacă i-aţi solicitat naşului dumneavoastră George Maior, directorul SRI, să blocheze acest dosar?

11. Dacă, în calitate de deputat de Gorj, aţi intermediat încheierea unui contract bănos între Complexul Energetic Turceni şi cabinetul de avocatură al prietenului dumneavoastră Dan Şova, la care eraţi asociat? Care a fost valoarea totală a acestui contract?...

În rest, nu-mi mai inspiraţi niciun respect şi în niciun caz vreo frică.“

• Satu Mare 1.07.2013, senator Valer Marian

31.01.2014. 23:19


Comentarii

luka 15.03.2015. 12:28

Suntem o colonie de infractori, de acea nu ne m-ai suporta nici o tara din lume. Basescu ne-a bagat pana in gat inpreuna cu javrele din jurul lui. Ce-om m-ai astepta de nu lom atitudine , ce vrem sa ne m-ai ia ca sa ne desmeticim ?????
Ce?

Eu am imbracat armura dreptatii dar zalele tale-s 21.09.2014. 19:09

Asemenea si eu, Iordache Stefan Alexandru, acuzat in dosarul civil 19997/3/2013 TMB de inculpatul Borza Remus Adrian ca am pus in pericol desfasurarea activitatii SC Hidroelectrica SA si programele acesteia viitoare prin dezvaluirea, tineti-va bine, pe coridoarele institutiei, a unor aspecte din controalele interne la care lucram, desi nu e limpede formulata acuzatia pentru a ne da seama daca nu cumva nu e vorba si de alte secrete, in posesia nu stiu cum as fi putut ajunge eu nevand certificare ORNIS, si eu asadar este posibil sa fi fost desi nu imi aduc aminte momentul racolarii, un agent secret aflat in slujba unui serviciu secret roman sau al unei puteri straine, prietene sau inamice. Masonul inculpat Borza Remus Adrian nu a anuntat nici pana azi autoritatile statului cu privire la acuzatiile de o gravitate extrema ce mi le-a adus oficial in Intampinarea Hidroelectrica si Decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca din data 8.04.2013. Acest lucru dovedeste evident calomnia si iresponsabilitatea inculpatului al carui recurs declarat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti dupa achitarea sa de catre Judecatorul corupt Mirancea Dumitru, incepe maine 22.09.2014 la ICCJ unde asteptam o solutie dreapta si nealterata de coruptia si incompetenta sentintei Judecatorului Mirancea Dumitru. Dar atatat vreme cat nicio autoritate a statului nu a cercetat veridicitatea acuzatiilor aberante de mai sus nici eu nu pot sti daca n-am servit ca agent al serviciilor secrte romane sau ale unei puteri straine. Cine stie poate se descopera si statele de plata unde am semnat pentru incasarea sumelor pentru punerea in slujba acelor servicii secrete.
Dar tu Borza masonule de ultima speta de la ce Serviciu secret ai primit ordin sa-mi dispui mie prin decizii si santaj cu pierderea locului de munca sa inventez prejudicii in rapoartele de control al Directiei de profil din Hidroelectrica?
Nu cumva era doar pentru a-ti rotunji tu bonusul de performanta urmare a incasarii unui anumit procent din valoarea ramasa neexecutata a contractelor denuntate invocand prejudiciile inventate de mine la ordinul tau mason scarbos.
Hai ca de maine joaca se apropie de final la ICCJ.
Si le-oi da si eu o mana d-ajutor.

Nastase 02.02.2014. 09:42

Vjctoras,ai un grija sa nu se mai stie si altele.

tudor 02.02.2014. 08:48

Poanta e bagabont iar gorjenii papagali.

titi ziaristul 01.02.2014. 20:16

Sunteti tendentiosi Poant are sufletul impacat.Se vede la cantar.

Viki 01.02.2014. 19:16

Poanta raspunde ma ...

olguta 01.02.2014. 16:08

sa crezi in ceea ce scrii si sa scrii ceea ce crezi...Astea sunt niste ,, bombe,,,Atentie sa nu-ti aprinda fitilul...

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


3 + 5 =