ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Ponta: Dacă președintele și prim-ministrul muncesc împreună, țara merge în direcție bună

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ponta: Dacă președintele și prim-ministrul muncesc împreună, țara merge în direcție bună

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Brașov, că, dacă președintele și premierul muncesc împreună, țara merge în direcția bună, dar, dacă se ceartă așa cum s-a întâmplat în ultimii 25 de ani, este foarte greu să se progreseze.

"Am fost prim-ministru, am simțit ce înseamnă să nu lucrezi împreună cu președintele. Dacă voi fi președinte, vreau să vă asigur că — în baza articolelor din Constituția României de la 80 la 100, dar, în primul rând, în baza credinței că așa trebuie să funcționeze țara — veți avea un președinte timp de cinci ani care nu se va certa cu prim-ministrul și care va lucra cu prim-ministrul", a precizat Victor Ponta.

El a adăugat că, după nouă ani și 10 luni de război, "mizerie", "calomnii", sunt 45 de zile de campanie electorală în care trebuie să se vorbească despre cum va arăta România după.

"Domnul Băsescu nu face parte din viitorul României și, indiferent de ce acuzații aduce, vă spun un lucru: ce nu m-a acuzat până acum domnul Băsescu, mai este ceva ce nu a spus, să fie sănătos. Eu voi vorbi despre ce vreau să fac dacă voi fi ales și pot să vă spun un lucru pe care l-am spus și-l repet: am învățat de la domnul Băsescu ce să nu fac dacă ajung președinte. Ce spune domnul Băsescu, chiar nu mai are nicio importanță, de ce vrem să facem în viitor. Din 2012, noi nu mai avem președinte legitim, avem un șef de campanie al doamnei Udrea și atât", a susținut Ponta.
agerpres.ro

05.10.2014. 05:06


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


9 + 6 =