ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Doar 16 primari au fost alesi din primul tur. Cel de-al doilea tur va avea loc în 15 iunie şi se v

Bumbeşti-Jiu – Constantin Bobaru (PNL) şi Ilie Popescu (PD-L)

Novaci- Gheorghe Porumbel (PSD) şi Pantelimon Todea (PNL)

Tismana – Costel Buzianu (PD-L) şi Ion Slivilescu (PSD)

Târgu-Cărbuneşti- Iulian Călina (PSD) şi Mihai Mazilu (PNL)

Turceni- Ion Biriboiu (PD-L) şi Ion Iordache (PNL)

Ţicleni – Gheorghe Mazilu (PSD) şi Bebe Ungureanu (PD-L)

Albeni - Victor Cornea (PSD) şi Emil Corici (PNL)

Aninoasa – Marian Safta (PD-L) şi Ilie Petroi (PNL)

Arcani – Daniel Drumen (PSD) şi Vasile Popescu (PNG)

Bălăneşti- Călin Simionescu (PNL) şi Radu Rotaru (PD-L)

Bărbăteşti- Ştefănescu Sorin (PD-L) şi Ghe. Mărăcine (PNL)

Berleşti- Maria Dumitraşcu (PSD) şi Iulian Berlescu (PD-L)

Bâlteni- Vasile Vlăduleanu (PD-L) şi Doru Braia (PNL)

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   04.06.2008. 00:38


Gorjul, pe locul şase în topul prezenţei la vot

Duminică, 1 iunie, 173.394 de gorjeni s-au prezentat la vot pentru a-şi alege favoriţii la preşedinţia consiliului judeţean , consilierii judeţeni, consilierii locali, şi primarii. Dintre voturile exprimate, 12.600 de buletine au fost anulate de preşedinţii secţiilor de votare

Ion Călinoiu este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, ales prin votul a 63. 925 de gorjeni. Ceilalţi candidaţi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, liberalul Dan Ilie Morega şi pedelistul Ionel Manţog au obţinut, în urma alegerilor de duminică, 28.500 de voturi, respectiv 34.000 de voturi. Ilie Petrescu, liderul PRM Gorj, a fost ales de aproximativ 11.000 de gorjeni, în timp ce Nicolae Mischie, preşedintele PNG-CD, a fost votat de aproximativ 10.000 de gorjeni. La consilieri judeţeni, PSD a obţinut 15 consilieri, PNL a obţinut şase mandate de consilieri judeţeni, PD-L nouă consilieri, iar PRM doi reprezentanţi în Consiliul Judeţean Gorj.

În ceea ce priveşte numărul mandatelor obţinute de partide la consiliile locale din teritoriu, PSD a obţinut un număr de 312 consilieri locali, PNL- 179, PD-L -229, PRM -56, iar PNG- 42. Restul partidelor au obţinut doar câţiva consilieri locali în cele 70 de localităţi.

Social-democratul, Florin Cârciumaru a câştigat cel de-al treilea mandat de primar pentru Municipiul Tg.Jiu

Conform procesului verbal încheiat de BEM în urma finalizării procesului de votare la nivelul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru a câştigat primăria din primul tur cu 82%, iar PSD a obţinut pentru Consiliul local 64 de procente, ceea ce înseamnă 16 consilieri aleşi pe listele social-democraţilor din totalul de 21. PNL a obţinut doi consilieri municipali, iar democrat-liberalii, trei. Candidatul PNL pentru Primăria Târgu Jiu, Dorin Taşcău, a fost votat de aproape 2.100 de târgujieni, iar cel al PDL, Gheorghe Novac de 1.900.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   04.06.2008. 00:35


Primarii (re)aleşi din primul tur

Forin Cârciumaru a câştigat al treilea mandat pentru primăria Tg.Jiu cu un procent de 82%.

Municipiul Motru îl va avea ca primar, pentru încă patru ani, pe Dorin Hanu, membru PSD. Acesta este la cel de-al doilea mandat şi a fost votat de peste 60% .

Oraşul Rovinari îşi menţine actualul primar, pe Dorin Filip, membru PDL, aflat la al doilea mandat

La Negomir, Ion Gruescu a câştigat pentru a patra oară cu 75%.

Florinel Ţuilă a câştigat la Cătunele cu votul a 83% dintre alegători.

Bustuchinul l-a votat pe Ion Ciocea. Acesta se află la cel de-al patrulea mandat.

Ştefan Făsuescu a căştigat Primăria Polovragi cu încrederea a peste 80% dintre alegători.

La Baia de Fier, Constantin Mihuţescu a câştigat detasat un nou mandat din primul tur.

Tot din primul tur au ieşit primarii Marian Rotaru la Lelesti, Aristide Şerbănescu la Schela şi Constantin Ruxandra Drăghici la Săuleşti.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   04.06.2008. 00:34


Interzis la Primărie candidaţilor fără studiiInterzis la Primărie candidaţilor fără studii

Candidaţii la funcţia de primar de comună sau oraş trebuie să fie absolvenţi de studii liceale, cu diplomă de bacalaureat, iar cei care candidează la primar de municipiu trebuie să aibă cel puţin studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă, potrivit unei legi adoptate tacit de Senat.

Legea a fost iniţiat de mai mulţi parlamentari PRM, PSD, PD-L şi PNL, iniţiativa legislativă modificând Legea 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale prin adoptare tacită, după ce senatorii nu au reuşit să o ia în discuţie până la expirarea termenului regulamentar, 25 februarie.

Iată aşadar că si parlamentarii sunt de acord (chiar si tacit) cu nevoia ca primarii României să înţeleagă mai mult din ceea ce se întâmplă în jurul lor, să fie din ce în ce mai scoliti.

Acest pas făcut de Parlament este însa unul timid, mult prea timid.

România nu mai poate aştepta încă patru ani ca ei să impună tuturor primarilor să aibă studii superioare, să fie „mai isteţi”.

Cu toate aceste, salutăm iniţiativa, care se înscrie pe aceeaşi linie cu demersul Coaliţiei pentru o Nouă Clasă Politică, lucru care ne întăreşte convingerea de a susţine criteriile propuse:

1. studii superioare;

2. aptitudini de utilizare a computerului;

3. abilităţi de comunicare întro limbă străină de circulaţie internaţională;

4. cunoştinţe generale despre instituţiile europene;

5. cunoştinţe despre legislaţia din România în domeniul administraţiei publice;

Consideram deasemenea că o persoană care nu poate folosi calculatorul si nu are minime abilitaţi de comunicare întro limbă de circulaţie internaţională, este o persoana condamnată la insucces, o persoana aproape ratata profesional (în era în care trăim), ori noi dorim ca primarii să fie exemple de succes.

Vrem ca primarii să infirme percepţia, că dacă nu eşti în stare să faci altceva în viată, te faci politician.

Coaliţia pentru o Nouă Clasă Politică nu doreşte primari filozofi, nici poligloţi, nici specialişti IT, nici doctori în administraţie publică, însa este de bun simt ca primarii să ?tie ce se întamplă în jurul lor, să nu fie bulversaţi de mersul lumii, tehnologiei, societătii în general. Ne dorim un primar adaptabil, un primar european al anului 2008. Aşadar, stimaţi cadidati, dacă nu stiti să folosiţi calculatorul sau nu aveţi minime cunoştinţe de limba engleză sau o ală limba de circulaţie, încercaţi să stati câteva zile pe lângă copii dvs. care cu siguranţa va vor ajuta să depăşiţi acest hop.

www.alegeri.infotineret.ro

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   19.03.2008. 07:12


Mischie - fericit că încă nu a fost declarat criminal de război

Mischie - fericit că încă nu a fost declarat criminal de războiNicolae Mischie consideră că nu este prea în vârstă pentru a reintra în politică în Partidul Noua Generaţie. După ce a rupt gura electoratului şi pe cea a foştilor colegi cu mutarea politică pe care a făcut-o, acesta a declarat, în calitate de proaspăt preşedinte al PNG Gorj, că şi tinerii au nevoie de profesori pentru a fi iniţiaţi în tainele politicii.

Acesta s-a comparat chiar cu Ion Iliescu, despre care a menţionat că este activ şi la 80 de ani. „Noua generaţie de politicieni trebuie să fie şi ea învăţată de cineva. Eu zic că nu-s suficient de bătrân pentru Noua Generaţie. Dacă domnul Iliescu are 80 de ani şi este încă în forţă, despre mine ce să mai zic…Dacă o să simt că mă lasă puterile, o să cedez eu cu uşurinţă funcţiile”, a menţionat Mischie. Liderul interimar al PNG Gorj afirmă că la întâlnirea de sâmbătă pe care a avut-o cu Gigi Becali pentru venirea sa în partid a discutat inclusiv situaţia sa de „fost baron al PSD”. Acesta susţine că în PNG vrea să fie „doar coleg” cu proaspeţii săi colegi de partid. „Eu îi spuneam şi domnului preşedinte Becali că cei care au folosit noţiunea aceasta de baron au dat dovadă de multă incultură. În primul rând, nu au ştiut că noţiunea este specifică feudalismului timpuriu. Apoi, ar trebui să dea şi stipendiile necesare pentru o aşa titulatură. Domnul preşedinte are posibilitatea să ofere şi astfel de stipendii, dar eu vreau să am aici doar calitatea de coleg, ceea ce ne obligă la acţiuni comune”, menţionează Mischie. Fostul lider al PSD Gorj consideră că în următoarea campanie electorală ar putea să intre în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj şi este convins că nu va mai fi atacat de adversarii săi politici pe tema moştenirilor primite de la celebra sa mătuşă Lucia Bicescu. Mischie apreciază că temele cu care ar putea fi atacat în campanie sunt limitate şi nu îl vor afecta prea mult.„Numai criminal de război nu m-au făcut, că în rest mi-au pus în cârcă de toate. Au avut neşansa să mă fi născut după război, că în rest m-au făcut în toate felurile posibile. Cred că dacă mai continua războiul rece acum mă făceau şi criminal de război”, menţionează Mischie. Până la finalul campaniei electorale mai este timp, aşa că fani ai PNG din lumea-ntreagă nu disperaţi.

Familia Mischie va face politică în partidul lui Becali

Nicolae Mischie a criticat PSD pentru că a devenit un „partid în familie”, dar a anunţat că soţia sa îl va urma la PNG Gorj. Proaspătul preşedinte al filialei judeţene a Partidului Noua Generaţie şi-a îndemnat colegii cu care conduce organizaţia să îşi aducă şi ei soţiile în organizaţie pentru a spori nu doar numărul de membri, ci şi credibilitatea filialei. Mischie a menţionat că Sanda Mischie îi va fi alături, cel mai probabil, în alegerile locale, mai ales că nu i-a dat acordul să mai candideze pe lista PSD Gorj.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   12.03.2008. 06:31


Partidul Noua Generaţie: Comunicat de presă

„Nefiind un traseist politic, precum Dan Ilie Morega, şi Pantelimon Manta, am condus judetul Gorj, timp de două legislaturi în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj 8 ani de zile şi 6 ani de zile ca parlamentar de Gorj, legându-mi numele de numeroase realizări de prestigiu, în folosul cetăţenilor judeţului Gorj, printre care succint amintesc câteva: înfiinţarea Universităţii „Constantin Brâncuşi”, din Tg Jiu, cu peste 10 specializări, înfiinţarea Teatrtrului „Elvira Godeanu”, amenajarea Muzeului de Arta, din Parc, înfiinţarea Şcolii de Jandarmerie de la Bumbeşti Jiu, a staţiei de hemodializă, din Spitalul Judetean Gorj, modernizarea şi diversificarea sistemului de învăţământ preuniversitar şi amenajarea instituţiilor şcolare şi sanitare din judeţ, modernizarea reţelei de drumuri, precum şi introducerea apei curente şi a gazelor, în peste 15 localitati ale judeţului Gorj, mai ales în zona Motru, Tismana şi Novaci,

Mă simt obligat să aduc la aduc la cunoştinţa gorjenilor, cu regret că am luat hotărârea să părăsesc Partidul Social Democrat şi organizaţia P.S.D.Gorj, deşi sunt membru fondator al acestora, contribuind din plin la consolidarea lor, asigurându-le conduceri responsabile şi respectabile, în fiecare localitate.

Aşa se întâmplă când copiii iresponsabili şi necuvincioşi, precum Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu, Ion Florescu, Victor Ponta şi alţii îşi alungă părinţii din propia-i clasă politică, (P.S.D). înfruptându-se cu neruşinare din merindele pentru procurarea cărora s-au dovedit a fi neputincioşi, răi si aroganti.

Venind la „masa gata pusă”, hrăpăreţii nesătui, cu sprjinul şi netrebnicia unora de la centru, au uitat să se mai ridice, considerând că e mai uşor să-şi însuşească munca alora decât să muncească ei.

Unii, de o obrăznicie rar întâlnită, chiar şi la profitorii notorii, îşi permit să eticheteze, pe cei care au muncit cu dăruire pemntru gorjeni, drept „baroni locali”, fără a preciza însă că ei , domnul Deputat, scorul, domnul Senator şi soţia doamna, Europarlamentară, au transformat P.S.D. într-un „partid de familie”, ţipând cât îi ţine gura că s-a teminat cu „gaşca lui Năstase”, dar nu uită să culegă scamele de pe ţinuta acestuia, după ce a fost ales, precum căţeluşul lui Pavlov, în aşteptarea osciorului aruncat.

Atitudini dezgustătoare, josnice, murdare, la care daca se mai adaugă şi hăituirea organizată, şi bine înscenată de „specialiştii de la centru”, în intocmirea de dosare penale, mai rău ca pe timpul legionarilor, se poate lesne înţelege de ce nu mai e posibil să stea în P.S.D.

Se pare că preşedintele Băsescu a tot vorbit de „spiritul de echipa”, dar P.S.D.-iştii nu mai pot înţelege specificaţia acesti noţiuni şi nici nu au învăţat nimic de la Băsescu, ce înseamnă munca în echipă sau protejarea colegilor.

Iată de ce am luat hotărârea de a face o politică curată, în spiritul credinţei în Dumnezeu şi al dreptăţii, mergând acolo, unde oamenii s-a dovedit a fi deschişi, apropiaţi şi responsabili în aplicarea unui program corect.

In timp ce în P.S.D. s-au specilizat în a săpa permanent poziţiile altuia, urmărind numai scopuri distructive şi pătimaşe. În Partidul Noua Generaţie Creştin-Democrat oameni sunt dispuşi să-şi sacrifice propriile interese pentru consolidarea şi dezvoltarea partidului, în continuă creştere. Exemplu personal al liderului Gigi Becali, bunătatea sufletească a acestuia, raţiunea şi spiritul de întrajutorare menifestat, pare că a electrizat toţi membrii acestui partid. Becali este omul care a dovdit că poate să realizeze pentru oameni ceea ce nu a fost în stare un Guvern în funcţiune, pe perioada întregului mandat.

Noua Generatie, trebuie să devină un imbold, o ţintă spre care să năzuiasca mai ales tinerii, îngrijoraţi tot mai mult de viitorul lor. Partidul Noua Generaţie este Partidul Viitorului.

Am crezut că există în rândul colegilor mei de la PSD măcar rămăşite de bun simt încât să fi aplanat o discuţie, lipsită de importanţă dar care să dovedească că ei care sunt moştenitorii unei organizaţii prestante, beneficiază de fapt de munca pe care a facut-o Nicolae Mischie.

Nicolae Mischie şi echipa pe care o vedeţi le va dovedi că îi vor surclasa într-o prioadă relativ scurtă de timp. Promitem să desfăşuram o lupta susţinută, corecta, şi în limitele sportivităţii care ne caracterizează. Sigur respectăm toate normativele, avem dezlegarea din partea preşedintelui nostru, la colaborări, vom încerca să refacem în întregime unitatea organizaţiei, şi bineînţeles să insistăm acolo unde rezultatele au fost mai slabe”

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   12.03.2008. 06:28


Călinoiu - mai cârciumar decât Cârciumaru

Sfârşitul de an 2007 a fost marcat de ideea pe care politicienii noştri locali, în special cei ai PSD, au avut-o de a deveni pentru o seară chelneri, scopul fiind cât se poate de caritabil, acela de a aduna fonduri pentru copii sărmani.

Chelnerii din politică au avut ca şi clienţi clienţi din viaţa de zi cu zi, pe care îi întâlnesc în funcţiile publice pe care le ocupă şi cărora acum au putut să le ceară bani fără ca DNA să le creeze probleme, deşi s-ar putea găsi vreun procuror interesat să descopere acul în carul cu fân.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.12.2007. 23:52


Manta spune „NU” funcţiilor din PNL Gorj

Alegerile din 25 noiembrie nu s-au încheiat tocmai onorabil pentru partidul de guvernământ, chiar dacă în PNL s-a înscris recent Pantelimon Manta, un politician care pe unde trece parcă aduce filiala la procente micuţe. La analizele făcute după aflarea celor 11,79% obţinute în Gorj, liderul Dan Ilie Morega şi-a dat seama că mare parte din scor i se datorează, vinovaţii de semieşec fiind arătaţi în direcţia PNL Tg Jiu, în special a preşedintelui Ion Navlea.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   11.12.2007. 23:50


Morega - politicianul care s-a trezit cu sechestru pe avere

Întâmplător sau nu, după „succesul” pe care PNL Gorj l-a avut pe 25 noiembrie, aşa cum spune şeful filialei, procurorii DNA l-au călcat pe Dan Ilie Morega pe bătătură, dar nu pentru a-l felicita pentru rezultatele electorale, ci pentru a-i pune sechestru asiguratoriu pe ce s-a putut pune.

În timp ce Morega îşi făcea planuri cum să rezolve lucrurile cu postul de subprefect şi cu presupusele sancţiuni pe care le risca în Delegaţia Permanentă Centrală a Partidului de săptămâna aceasta, anchetatorii veneau şi căutau orice lucru pe care liberalul şef era stăpân şi putea fi pus sechestrul. Ghinionul anchetatorilor a fost că Morega este om de afaceri şi are proprietăţile, în mare parte, pe numele firmelor sale. Necazul politicianului este că e primul din judeţ care are parte de asemenea vizite la domiciliu, nici un alt lider politic din Gorj nemaiavând până acum o astfel de „onoare”.

Culmea este că Morega nu este simpatizat nici la centru de toţi colegii săi de partid, ceea ce îi complică şi mai mult existenţa în fruntea filialei. Doar Norica Nicolai şi şeful Corpului de Control, Emanoil Negruţ, s-au afişat cu Morega în campania electorală, prea puţin pentru ca liderul liberal să scape de problemele cu care s-a ales de când partidul a ajuns singur la guvernare şi caută câte un ţap ispăşitor prin teritoriu pentru a arăta că îşi face curăţenie în ogradă. Scenariul acesta seamănă însă cu cel al lui Nicolae Mischie, care, oricât a fost el de baron şi oricât l-a păgubit pe Clement Mocanu, după cum a constatat instanţa, tot nu a avut parte de sechestru pe avere, deşi timp ar mai fi, mai ales că astfel de idei pot să le vină oricând celor care se ocupă de Justiţie în România.

Gigi Ciuncanu

   Scrie Comentarii (0)   11.12.2007. 23:48


Gospodarii gorjului

Consiliul Judeţean Gorj a anunţat câştigătorii  concursului cel mai gospodar primar . Câştigătoare sunt 12 primării, câte patru pentru fiecare loc. Locul întâi a fost câştigat de primăriile Băleşti, Baia de Fier, Arcani şi Leleşti. Premiul a fost de 25.000 de lei pentru fiecare primarie. Locul doi a fost acordat primariilor de la Ţânţăreni, Cruşeţ, Polovragi şi Bustuchi, premiul având valoarea de 17.500 lei pentru fiecare, iar pe locul trei s-a situate primăriile din Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Drăguţeşti şi Mătăsari, fiecare primind suma de 12.500 ca premiu.

A.C.

   Scrie Comentarii (0)   11.12.2007. 23:47


24 miliarde lei pentru învăţământul târgujian

De la începutul anului şi până în prezent, Primăria Târgu Jiu a plătit facturi pentru utilităţi în unităţile de învăţământ în valoare de 24 de miliarde de lei. Constantin Fârţă, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu, a precizat că pentru plata facturilor la energiea termica, Primăria Târgu Jiu a cheltuit 7 miliarde de lei. Pentru  apă, gunoi şi canalizare în unităţile şcolare şi preşcolare s-au achitat facturi  în sumă de 5 miliarde de lei. Pentru abonamentele la telefoanie şi internet s-au plătit facturi în valoare de peste  2 miliarde de lei. Seful Direcţiei de Patrimoniu, Constantin Fârţă, a mai spus că până la sfârşitul anului, toate şcolile şi  grădiniţele din municipiu vor obţine avizul sanitar pentru funcţionare.

L.M.

   Scrie Comentarii (0)   11.12.2007. 23:45


“Băsescu a ordonat, Boc şi cu Stolojan au executat”

Marţi seara, 3 decembrie a.c., preşedinţii PD şi PLD, Emil Boc şi Theodor Stolojan, au anunţat unirea celor două partide într-unul singur. Noua formaţiune politică se va numi Partidul Democrat-Liberal, PDL şi va fi un partid de centru-dreapta. Emil Boc va fi numit preşedintele noului partid, Teodor Stolojan, vicepreşedinte, cel de-al doilea vicepreşedinte posibil să fie numit Vasile Blaga .

Primele recţii politice după aflarea veştii

„Băsescu a ordonat, Boc şi cu Sto­lojan au executat. Era un dezno­dă­mânt greu de prevăzut de cetăţeni, după declaraţiile domnului Boc, care a spus că în niciun caz nu poate fi vorba de alianţă înainte de alegeri, dar, se pare că, au fost chemaţi la Cotroceni şi în mod democratic au acceptat ordinul preşedintelui. Este un gest politic pe care noi ne pregătim să-l sărbătorim. O să le trimitem o scrisoare de felicitare, ne bucurăm că în sfârşit, lupul şi-a dat jos blana de oaie şi românii pot să vadă limpede că nu există decât un singur Partid Liberal în România, şi că, de fapt foştii slujitori ai FSN-ului şi ai lui Iliescu, mă refer la Stolojan, Flutur, Videanu şi la toţi ceilalţi care şi- au dat mâna să formeze un singur partid care nu are alt scop în viaţa politică decât să respecte ordinele lui Traian Băseascu” a declarat Ludovic Orban, vicepreşedintele PNL

„Mişcarea era absolut previzibilă pentru că desprinderea aşa zisului PLD din PNL nu s-a făcut pe nişte temeiuri doctrinale, ci,pur şi simplu din dorinţa de a se alătura a ceea ce consideră dânşii un centru de putere, PD-ul. Avem o hartă foarte interesantă a politicii româneşti: un partid social democrat, PD, membru în Internaţionala Social Democrată, care se transformă în partid popular căruia i se alipeşte o aripă a Partidului Liberal, transformat la rândul său în partid popular. Lipsa de doctrină politică nu este numai o prejudecată în politică. Ea nu poate fi înlocuită de pragmatism, în momentul în care nu ai o linie directoare ” aceasta este părerea vicepreşedinte PRM, Lucian Bolcaş

Şerban Nicolae, senator PSD spune că:

„Traian Băsescu îşi doreşte să fie susţinut de mase, de partide, de foarte multă lume. Vede că poporul lui se împuţineză pe zi ce trece, este din ce în ce mai mic şi atunci nu cred că este fericit să spună că este candidatul unui singur partid ”

„Mă uit că, nu câştigă nimeni dintre cei trei actori principali din această unire. PD-ul pierde un brend, PLD pierde un trend, era clar în ascensiune, iar preşedintele Traian Băsescu pierde o voce, o tribună, un partid. Una e să te bazezi pe două partide şi alta, pe unul singur. Concluzia mea este că este ideea şi dorinţa ambasadorului SUA,Tauman, de a se implică tot mai mult în viaţa internă ”, aceasta este reacţia lui Sergiu Andon, deputat PC

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.12.2007. 01:19