ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Maria Grapini a inaugurat noul său cabinet parlamentar în Târgu-Jiu

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Maria Grapini a inaugurat noul său cabinet parlamentar în Târgu-Jiu

Europarlamentarul Maria Grapini și-a inaugurat vineri, la Târgu-Jiu, noul cabinet parlamentar, precizând că a ales Gorjul pentru acest lucru deoarece a avut o datorie față de județ din perioada în care a ocupat funcția de ministru delegat pentru IMM-uri și Turism.

Totodată, ea a afirmat că decizia de a deschide un nou cabinet parlamentar a fost motivată și de faptul că există un deficit de informare a cetățenilor privind regulile europene.

Mai mult, ea a menționat că, până în prezent, nu a discutat cu autoritățile locale și județene despre oportunități de dezvoltare a turismului din județ, punctând că așteaptă în acest sens propuneri din partea administrațiilor locale având în vedere faptul că este membru al Comisiei pentru transport și turism din Parlamentul European.

''Am avut o datorie față de Gorj încă de când am fost ministru, am promis că vin aici și nu am fost. Am spus că mă revanșez prin deschiderea unui cabinet aici, sunteți prin cele șapte cabinete de parlamentar pe care mi le deschid. Am constatat că există un deficit de informare a cetățenilor din punct de vedere a regulilor europene, iar pe de altă parte cred foarte mult în consultare. (...) Până acum nu am discutat cu autoritățile locale despre turism, eu când am fost ministru am cerut președinților de Consilii Județene și primarilor reședințelor de județe să trimită propunerile privind proiecte de dezvoltare a turismului. Aștept din partea autorităților propuneri în acest sens'' , a spus Maria Grapini.
agerpres.ro

17.01.2015. 08:31


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


1 + 1 =