ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Politica · Iohannis: Eu nu negociez, nu tranzacţionez voturile românilor să promit premier "de rezervă"

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Iohannis: Eu nu negociez, nu tranzacţionez voturile românilor să promit premier "de rezervă"

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi că el nu negociază şi nu tranzacţionează voturile românilor din primul tur de scrutin al prezidenţialelor, astfel încât să promită premieri ”de rezervă” ca în cazul lui Victor Ponta, pe care îl acuză de minciună.

Iohannis a fost întrebat cum vede anunţul lui Ponta privind numirea lui Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de prim-ministru dacă va câştiga alegerile.

”Eu am înţeles aşa: dacă e vreme bună, e Tăriceanu; dacă e vreme rea, e Georgescu; dacă e vreme grea e Maior. Nu ştiu cine va fi prim-ministru şi cred că este o întreagă ameţeală şi mi se pare cumva un tratament curios faţă de aceşti parteneri. Cu domnul Tăriceanu m-am lămurit, probabil următorul pas este să se înscrie în PSD, doar, doar îl numeşte prim-ministru”, a afirmat liderul PNL.

De asemenea, Iohannis a fost întrebat despre poziţia exprimată de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, care a susţinut necesitatea începerii negocierilor pentru sprijin în turul doi.

”El a exprimat o părere privată în public (...) În mod cert domnia sa şi-a exprimat o părere strict privată. Treaba cu negocierea este foarte simplă. Eu nu concep să fie tranzacţionate voturile românilor ca o marfă. Nu se poate aşa ceva, din acest motiv am spus că nu voi negocia cu candidaţii care nu au intrat în turul doi pentru voturi. Nu am ce să negociez, ei nu au în buzunar aceste voturi. Aceste voturi sunt la români, fiecare cu votul lui. Aceste voturi ale românilor mă interesează. Ce vreţi, să mă apuc şi eu de trocuri politice, să-i promit că-l fac prim-ministru de rezervă? Sau că îl fac consilier de obiecte sau de lucruri? Nu pot să fac aşa ceva. Eu doresc votul românilor, nu doresc negocieri care duc niciunde”, a mai spus Klaus Iohannis.
mediafax.ro

05.11.2014. 03:19


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


8 + 9 =