ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Pagina Doi · Nr.61 - Primim de la cititori

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Nr.61 - Primim de la cititori

Ziarul Gorjului

Mă numesc Popescu Elena şi locuiesc în comuna Dragoteşti, sat Trestioara. Am apelat la ziarul dumneavoastră în speranţa că veţi face cunoscut cazul meu, atât publicului cititor, cât şi organelor abilitate în cazul pe care o să-l expun mai jos:
Pe data de 11.03.1993, mama mea a intrat în posesia unui teren de 9588 m/p, în baza certificatului de moştenitor nr. 244 şi a certificatului cadastral care atestă ca terenul mai sus menţionat a apartinut bunicului meu, Petre Cotoi. În baza acestui certificat, mama mi-a vândut, suprafaţa de 5000m/p, în anul 1997 septembrie 4, conform actului de vânzare cumpărare nr.2954. Restul suprafeţei a rămas în posesia mamei mele, Cotoi Ecaterina, terenul fiind înregistrat pe numele mamei mele la registrul agricol al Primăriei Dragoteşti.

În decembrie 2004, un alt cetăţean, Nebancea Mihai Daniel a venit cu act de vânzare cumpărare de la Valhel Tuţu Mihai, care, din aceiaşi suprafaţă de 9588m/p, pentru care mama mea are certificat de moştenitor,i-a vândut lui Nebancea Mihai Daniel, 4700 m/p. Hebancea Mihai Daniel m-a dat în judecată pe mine, Popescu Elena, cu toate că, nu eram eu proprietara suprafeţei de teren aflată în litigiu.

Fără să se ţină cont de documentele ataşate la dosar, instanţa de judecată de la Tribunalul Motru, a dat câştig de cauză lui Nebancea şi totodată l-a pus în posesie în lipsa părţilor, cu toate că terenul se afla în litigiu, în dosar cu nulitate şi contestaţie la executare, care nu s-a judecat încă, executorul l-a pus în posesie.
Pentru toate cele de mai sus sunt decisă să protestez în faţa Primăriei Drăgoteşti şi chiar să intru în greva foamei, până îmi vor elibera actele doveditoare şi până când vinovaţii de această situaţie vor fi traşi la răspundere.


Elena Popescu

20.11.2007. 22:18


Comentarii

Mihai 08.01.2015. 08:51

Deci procedura e ok pana la urma

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 3 =