ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ingeri printre droguri

Dumnezeul ăsta al nostru ne-a lăsat atâtea calităţi incât nici măcar infinitul lui Brancuşi nu le poate defini … Că ştim să le folosim sau nu , depinde de fiecare dintre noi , pentru că al meu , al tău si al nostru inaintaş ne-a spus ca “Dumnezeu ne dă , dar în traistă nu ne bagă” . Pe lângă atâtea binecuvantări , Creatorul ne-a încercat caracterul şi cu ceva pişicherii .

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 21:23


Lola vedeta face pe Vendetta !

Lola este o domnişorică aşa cum sunt multe pe plaiurile gorjeneşti, şi, cu sau fără mai multă carte, fătuca noastră îşi dă cu părerea asupra vestimentaţiei, modului de prezentare în societate, modului de a fi a personalităţilor zilelor noastre …

*Caragea face şi lucruri bune
Cunoscuţi din toată ţara, precum şi colegii de breaslă, au sunat-o pe Lola câteva luni de zile pentru a-i semnala acesteia anumite lucruri ciudate ce se întâmplă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.Fetele ca fetele , urmăresc ştirile de la ora 5 mai ales când vine vorba de violatori, prostituate ridicate de pe stradă ţi tot felul de aşa-zise femei de afaceri care ajung prin beciurile poliţiei.

*Primarul Cârciumaru a comis-o în faţa lui Ponta
Mare agiaţie a mai văzut Lola prin Târgu-Jiu la deschiderea anului şcolar … Autoritaţile locale s-au dat peste cap, aşa cum era normal, să organizeze vizita premierului Victor Ponta la deschiderea anului şcolar. Premierul a ţinut să fie aproape de cadre didactice şi elevii de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, pentru a încuraja şcolarii spunându-le printre cuvinte că degeaba învaţă, că dacă n-au pile, n-au nici-un viitor.

*Ion Tudor trăieşte o nouă dragoste ?
Cine nu-l cunoaşte pe Ion Tudor în Gorj, zău că nu are cultură generală , şi Lolita noastră pretinde că este fată şcolită fiindcă a avut profesori de toate categoriile sociale şi toate gradele . Ei bine , pe Ion Tudor nu l-a avut profesor , însă zapacita noastră spune că şi-ar fi dorit să-i fie subordonată măcar pentru câteva săptamâni. Măi Lolito , fată , te înţelegem foarte bine, Ion Tudor are vrăjeală de adevarat securist, e bărbat bine, deşi, mai are puţin şi împlineşte 35 de ani , si zău că mai toţi craii de Jiu sunt invidioşi pe dumnealui . Ion Tudor a făcut multe cuceriri la viaţa lui, a trăit iubiri intense , pentru că are dom’ne cu ce .

*Capacităţile îşi vizeaza şomajul , odraslele şmecherilor publici ajung mari


Lolita a ajuns rău, aşa cum ne-a povestit, şi de la şampanii franţuzesti , wisky şi icre de peşte cu cremă neagră , a ajuns pe vară să bea bere la pahar şi să manânce mititei pe insuliţa de pe Jiu, acolo unde au fost organizate Zilele Municipiului Târgu-Jiu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 21:12


Ce este reteaua Natura 2000?


Reteaua Natura 2000 este o retea europeana de zone natural protejate care cuprinde un esantion reprezentativ de specii salbatice si habitate naturale de interescomunitar. A fost constituita nu doar pentru protejarea naturii, ci si pentru mentinerea acestor bogatii natural pe termen lung, pentru a asigura resursele necesare dezvoltarii socio-economice.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 20:45


Bă , cât v-am iubit !


Trecură doi ani ... Doamne, ce mai ani ! Multe lucruri groaznice le-am trăit în momentele în care Dumnezeu se mai milea de mine şi mă lasa să-mi dau seama că mai trăiesc . Multe lucruri, nu crezusem că o să mi se întâmple în viaţa asta, dar, uite că le trăim mai pe toate .

Una din situaţiile pe care nu le concepeam, era ca o perioadă atât de lungă să stau departe de echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu ...

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   18.10.2013. 20:32


Grijă mare, băieţi!


Presiunea e mare pe umerii Energiei. Şi la handbal, şi la baschet! Motivele sunt simple. Se cere performanţă, iar cu cât bugetele sunt mai consistente, cu atât omul de rând din Gorj le reproşează mai marilor judeţului că banii din minerit îi aparţin şi lui, nu numai antrenorilor din ţară şi sportivilor de peste ocean.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 20:24


Copii de excepţie, uitaţi de autorităţile locale

Fotbal baieti/ Campionatul mondial al elevilor;

Reprezentativa de fotbal baieti , in 11 jucatori, pregatita de profesorul-antrenor, Tilvescu Cristian, a pierdut finala pe zona in fata echipei care a fost medaliata cu bronz la faza finala care a avut loc la Bordeaux(Franta) .

Invingatorii de la faza zonala au fost de fapt jucatori legitimate la Scoala de Fotbal “ Gica Popescu” Craiova. Pana la faza de zona , elevii pregatiti de profesorul Tilvescu Cristian au castigat toate meciurile de la faza de judet si alte doua la etapa zonala.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 20:18


Bronz pentru fetele din Rovinari

Fotbal fete / Campionatul mondial al elevilor

Reprezentativa de fotbal fete, in 11 jucatori, pregatita de profesorul –antrenor, Tilvescu Cristian , a realizat o performanta de exceptie , castigand medalie de bronz la faza finala , a Campionatului Mondial de Fotbal al elevilor.

Medaliatele de bronz au ajuns in aceasta faza superioara dupa ce au castigat atat pe judet, cat si pe zona.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 20:14


<< Prima pagină < Pagina precedentă [43 / 43] Pagina următoare > Ultima pagină >>