ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Prefectul Teo vrea să pară impunător, dar ţoalele de firmă nu-l ajută


Muicăăăăă suntem neam de piatră cu aşa prefect pe vatră/Că Ponta de nu era/Teo liniştit stătea!

Gorjul este condus de o perioadă bună de timp de un prefect tânăr, mai tânăr decât Pripăruş Pătru, viteazul din basmele copilăriei noastre, care odată ce înghiţea o boabă de piper devenea voinic şi scăpa nevoiaşii de greutăţi.

Prefectul Teo, ales de premierul Ponta să-l urmeze în viaţa politică şi, ptiu drace, poate chiar în oarece afaceri chiar crede că este reprezentantul guvernului în teritoriu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   21.10.2013. 23:09


Ruşeţ a dat-o pe roşu la ruleta lui Răuţ


Fostul parlamentar de Gorj, încă sindicalist şi viitor om de producţie, pare să se delimiteze total de fostul lui părinte spiritual, Marin Condescu. Condescu spune că nu mai vrea sindicat, nu mai vrea echipă şi o posibilă numire în fruntea FNME este cea a fostului parlamentar.

Posibilă pentru cei care şi-au făcut abonament la teatrul de păpuşi, fiindcă sursele noastre ne spun că Ruşeţ ar fi foarte susţinut de oameni puternici din Complex şi Palatul Administrativ al Prefecturii pentru a prelua frâiele sindicatelor lui Marin Condescu care, de altfel, rămăseseră singurele ce mai îndrăzneau să-şi ceară drepturile pe bătătura Gorjului.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.10.2013. 23:00


Milogii în uniformă şi-au dat drumul iarăşi la viaţă

Milogii în uniformă şi-au dat drumul iarăşi la viaţă Of, of, tu, Mirabela Dauer, cu roata vieţii tale, cu cântecul care ne mai descreţea frunţile pe vremea celor două ore de program TV!

Cine a spus că istoria se repretă nu a greşit! Mai mult decât atât şi mai „nenorocit“ a fost cel care a afirmat că poporul care-şi uită istoria e obligat să o repete.

Oameni buni, nu o cam uitarăm şi miliţienii începură să-şi facă iarăşi de cap, deşi, sărmanii de ei, dacă-i dezbraci de hainele statului nu fac doi bani ca oameni.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.10.2013. 22:50


Caragea, te iubeşte fomeile?


Actualul şef al poliţiştilor gorjeni este urât, iubit, criticat, înjurat, dar, până una, alta, văz că unii nu reuşiră să dea cu el de pământ deşi trecură prin chinurile facerii.
Cert este că Viorel Caragea nu este sfânt, le comite de te doare capul câteaodată (vezi cum îşi luă doctoratul), dar are o isteţime nativă, ştia să salute şi ţăranii din autobuzul de Preajba, şi le-a cam făcut dosare secrete la mulţi duşmani.

De ce credeţi că unii din presă nu îndrăznesc să scrie un rând despre domnul viitor chestor? Or avea ceva bube iar acestea nu se tratează la spital, ci la pârnaie?

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.10.2013. 22:40


Foamea rău te mai prosteşte/Dar vedetă te numeşte

De vreo trei luni încoace, principalul subiect a fost, rămâne şi probabil va fi Marin Condescu. Clar, Ponta vrea să-i plătească nişte poliţe lui Condescu, pentru că Băse a ieşit preşedinte datorită minerilor lui Mărin şi probabil liderul de sindicat va fi tracasat mult şi bine şi numai o minune îl va salva, chiar dacă e mai curat decât mulţi răspopiţi care se prezintă drept sfinţi pe pereţii bisericilor.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   21.10.2013. 22:30


Ciurel ascunde adevărul minerilor, Răuţ o dă în tupeu de mardeiaş

Noul manager al Complexului Energetic Oltenia nu scapă nicio ocazie de a vorbi ţării şi lumii întregi despre performanţele fantastice pe care vrea să le realizeze în fruntea unităţii pe care o conduce.

Ciurel ne tot povesteşte despre austeritate, despre faptul că trebuie să dea oameni afară, că salariile sunt mari şi multe, multe alte chestiuni pe care din ’90 încoace le fac mai toţi managerii pentru a obţine aşa-zise performanţe.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (3)   21.10.2013. 22:20


Călinoiu face ce Cârciumaru promitea că nu o să se întâmple


Dă-i Doamne cu veselie/Ca să-i tragem o chindie! Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, onor Ion Călinoiu a susţinut zilele trecute o conferinţă de presă în care a prezentat jurnaliştilor de mare clasă ce există pe meleagurile lui Brâncuşi o ştire bombă mai ceva decât cele de la Hiroşima şi Nagasachi.

Ion Călinoiu a spus că zilele astea se va începe cu adevărat treaba la Drumul Naţional 66, ce leagă Rovinariu de Bumbeşti Jiu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.10.2013. 22:10


Un altfel de HORORscop

Vagaboante steluţele mele... Doi ani n-am scris nimic, n-am mai urlat pe la televizor şi pe la radio şi gagicile şi-au luat vacanţă, au ascultat muzică, iar noaptea au făcut foamea pe centru vechi în Bucureşti că, de, nu mai era cârcotaşul să le plătească pentru informaţii.

Băi DNA-ule de Gorj, DIICOT sau care o-ţi mai fi voi, stelele mi-au spus o poveste care trebuie neapărat verificată pentru că e belea mare.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.10.2013. 22:00


Mizeria de pe planeta lui Sarcină


În urma unor sesizări telefonice, venite de la locatarii din zona CAM, începem o anchetă. Ne-am deplasat la faţa locului pentru a constata dacă sunt reale plângerile cetăţenilor. Peisajul este dezolant. Câinii vagabonzi sar pe trecători, iar mirosul greu de metal îţi umple nările. Deşi în zonă sunt sute de locuinţe ticsite cu familii de târgujieni, în loc de parcuri sau locuri de joacă pentru copii, găsim un uriaş cimitir de maşini.

Autorităţile au spus ca habar n-au ce se întâmplă şi spun că sunt legate de mâini şi de picioare, fiindcă este vorba de proprietate privată. Primăria, Garda de Mediu sau Agenţia de Protecţie a Mediului Gorj au ochelarii sparţi când vine vorba despre “cimitirul” lui Sarcină. Cu alte cuvinte, dacă eşti pui de şmecher cu nevastă procuror, deţii un teren în Târgu-Jiu poţi face ce vrei. Poţi cultiva de exemplu chiar şi canabis că nu te deranjează nimeni.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   18.10.2013. 21:49


Directorul Aparegio Gorj minte de îngheaţă milioanele de euro


Fără să îl parafrazez pe Eminescu care descria apa ca fiind cea mai bună băutură (cea mai bună băutură este apa de izvor şi la fiecare picătură câte un chil de vinişor!) problema apei potabile este una care arde buzunarele gorjenilor.

Ne-am obişnuit cu scumpiri, cu salarii tot mai mici, cu viaţă tot mai grea, însă, parcă ne apropiem de apogeul nesimţirii. Bătrânii noştri ne spuneau pe un tot mai mult sau mai puţin dojenitor să ne spălăm că apa şi săpunul nu costă bani.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 21:40


Năduşeala omului sărac...

Avem noroc, dar nu avem baftă
De când mă ştiu nu am fost un mare mergător la biserici şi mânăstiri, pentru că mă săturasem de sporovoiala oamenilor în sutană care ne tot vorbeau şi iarăşi ne reaminteau despre cât de norocoşi suntem...

Citeau şi ei dintr-o carte unor oameni care ca şi Arghezi în psalmurile sale căutau certitudinea în credinţă. Că tot veni vorba de credinţă, cred că medicul meu stomatolg, care nu este nici el habotnic are mare dreptate: „Băi, Aurele, religia e religie, credinţa e credinţă, băi, băiatule!“ Revenind la noroc, îmi amintesc de anii când eram şoim al patriei şi mai apoi pionier (o, Doamne, ce vremuri!) când până şi partidul unic ne spunea cât de norocoşi suntem.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   18.10.2013. 21:32


Microfonul dus la gură te lipseşte de centură … militară


Rică , ăla de pe la “Informaţia Gorjului” a lipsit vreo doi ani de zile din presa locală din cauză de destrabalare, adicălea nopţi pierdute , tutun si fiinţele alea care se numesc femei . Cer scuze doamnelor adevărate , însă , prin feminitate inţeleg frumosul , nu destrabălarea si prostia.

In urmă cu ceva timp , la una din unitaţile militare din Gorj , un tânar de 26 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost străpuns de un glonţ.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   18.10.2013. 21:28