ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Salvamontiștii avertizează cu privire la ascensiunile la altitudine în masivele Parâng, Vâlcan și Godeanu


Salvamontiștii gorjeni avertizează cu privire la ascensiunile la altitudine în masivele Parâng, Vâlcan și Godeanu, afirmând că acestea nu sunt recomandate din cauza condițiilor meteo nefavorabile , a declarat marți, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

El a precizat că toate traseele turistice montane sunt încă deschise și le recomandă turiștilor să fie echipați corespunzător în cazul în care vor urca pe munte.

"Zăpada căzută nu este foarte mare, între 5 și 30 de centimetri pe alocuri, traseele montane sunt încă deschise, dar salvamontiștii gorjeni avertizează că pentru masivele Parâng, Vâlcan, Godeanu, versanții sudici nu sunt recomandate ascensiunile la altitudine, întrucât vremea se anunță foarte rea, urmează ploi în următoarele zile și la altitudine cu siguranță că aceste ploi se vot transforma în polei și în strat de zăpadă depusă, deci ascensiunile ar trebui făcute cu echipament specific de iarnă, dar condițiile, repet, nu sunt bune, întrucât vremea este nefavorabilă excursiilor montane.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   22.10.2016. 06:14


C.E. OLTENIA NU ESTE ÎN PRAG DE INSOLVENŢĂ


CE Oltenia, o companie cu o cifră de afaceri de 2,7 miliarde lei, se află, în acest moment, într-o situaţie stabilă din punct de vedere financiar, solvabilitatea şi lichiditatea situându-se în limitele admisibile.
La această dată societatea nu înregistrează datorii restante faţă de bugetul consolidat al statului şi a achitat toate obligaţiile financiare către furnizori şi instituţiile bancare, conform prevederilor contractuale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   24.02.2016. 09:00


STRUCTURA DE CONDUCERE A DIVIZIEI MINIERE

In urma modificarii structurii organizatorice a CE Oltenia, conducerea Diviziei Miniere va fi asigurata de urmatorii:
• Director Directie Productie – Ungureanu Dumitru
• Director Directie Tehnica – Paraschivu Ion
• Inginer Sef Minier – Guran Ion
• Inginer Sef Tehnic – Gugu Radu
• Director Sucursala Miniera Motru – Jilt – Dafinoiu Mihai
• Director Sucursala Miniera Rosia – Rovinari – Ionita Iustin.
La nivelul Diviziei Miniere au fost desfiintate 45 de posturi de conducere.(ceoltenia.ro)

   Scrie Comentarii (0)   24.02.2016. 08:59


COMUNICAT - SESIZAREA D.N.A. (FAPTE DE NATURÃ PENALÃ) - CÂRCIUMARU FLORIN, PRIMAR

Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție cu privire la posibila săvârșire de către CÂRCIUMARU FLORIN, Primar al Mun. Târgu Jiu, a infracțiunii asimilată infracțiunilor de corupție precum și a infracțiunii de conflict de interese, întrucât, în calitate de ordonator de credite, a semnat, mai multe documente în beneficiul S.C. PRES SANITAS S.R.L. Târgu Jiu, societate de la care fiica sa, CĂLINOIU EUGENIA FLORINELA (fostă CÂRCIUMARU), a achiziționat, în anul 2010, prin mandatar CÂRCIUMARU FLORIN, un imobil la prețul de 70.200 Lei. Imobilul fusese achiziționat anterior, în anul 2007, de către această societate comercială cu prețul de 270.000 Lei.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   22.02.2016. 06:08


Ministrul Energiei: A venit timpul pentru o schimbare radicală la Complexul Energetic Oltenia
Soarta Complexului Energetic Oltenia se află în mâinile Ministerului Energiei și a sindicatelor din Târgu Jiu, însă a venit timpul pentru o schimbare radicală, iar singura soluție este oprirea devalizării companiei, a declarat, vineri, 19 feb, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   22.02.2016. 03:10


Pregătirea privatizărilor Hidroelectrica și CE Oltenia, printre prioritățile Ministerului Energiei

Ministerul Energiei a inclus printre prioritățile sale încurajarea producției de resurse energetice primare din surse indigene, dezvoltarea de noi perimetre de producție în Marea Neagră, precum și continuarea pregătirii Hidroelectrica și Complexului Energetic Oltenia pentru privatizare, conform listei de priorități strategice ale instituției, publicate vineri pe site-ul Guvernului.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   17.01.2016. 10:09


Victor Ponta: Nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre.Alții au considerat că merită acest lucru

"Era momentul în care trebuia să demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care îl pot rezuma într-o frază care nu a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: "A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta". Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru", a spus Victor Ponta. (Tv Sud.ro)

   Scrie Comentarii (0)   22.12.2015. 11:58


Filmul "Brâncuşi din eternitate", prezentat la Londra şi New York

Lungmetrajul "Brâncuşi din eternitate", de Adrian Popovici, cu Claudiu Bleonţ, Vlad Rădescu, Alexandru Potocean, Iulia Verdeş, Andra Negulescu şi Ioan Andrei Ionescu, va fi prezentat criticilor de film şi membrilor British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), la New York şi la Londra.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   06.12.2015. 11:11


Preţul electricităţii va scădea de la 1 ianuarie. Gazele se vor ieftini cu începere de la 1 iulie 2016Preţul electricităţii la consumator va scădea cu 5-6% la 1 ianuarie, după reducerea tarifelor de distribuţie şi a bonusului de cogenerare, iar gazele se vor ieftini cu începere de la 1 iulie 2016, a declarat joi, 26 noiembrie, preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ.

"Tarifele la energia electrică vor scădea de la 1 ianuarie proporţional cu scăderea tarifelor de distribuţie din cadrul preţului final. Tariful de distribuţie va scădea cu un procent între 8 şi 10%, ceea ce va genera în factura finală o scădere de 3-5%. De asemenea, va scădea bonusul de cogenerare cu 4%. Aceste elemente vor aduce o scădere finală a preţului de 5-6%, începând cu 1 ianuarie", a afirmat şeful Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   27.11.2015. 12:12


Ziua Brancuşi, sărbătoare naţionala. Legea a fost promulgată


Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi, 27 noiembrie, legea prin care data de 19 februarie este declarată Ziua Brancuşi ca sărbătoare naţională. Potrivit legii, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale pot organiza sau sprijini logistic şi material manifestări cultural-artistice dedicate acestei zile.

   Scrie Comentarii (0)   27.11.2015. 11:38


Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

Verificările fiscale prealabile documentare (VFPD), din cadrul programul de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu averi mari (PFAM -peste 20 milioane de euro/persoană), au fost declanșate efectiv în anul 2013.
În anul 2014 au fost declanșate verificări fiscale la persoanele fizice pentru care s-a constatat cu ocazia VFPD îndeplinirea condițiilor legale privind diferența semnificativă între veniturile estimate pe baza situației fiscale personale și cele declarate organelor fiscale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   27.11.2015. 06:23


Pandurii - Steaua 3-1

Pandurii a reuşit să o învingă pe Steaua, scor 3-1, după o partidă controlată de gorjeni de la un capăt la celălalt şi în care echipa campioană şi-a arătat limitele din ultima perioadă, mai ales la capitolul defensiv, acolo unde Tamaş, Guilherme şi Papp au gafat la fiecare dintre cele trei goluri primite de echipa lui Gâlcă.

Formaţia lui Edward Iordănescu a deschis scorul în minutul 37, după ce Mihai Roman i-a luat faţa lui Varela şi a împins în poartă o minge venită de pe partea stîngă de la Pintilii.

Gorjenii au marcat şi al doilea gol al întîlnirii în minutul 57, cînd Arlauskis a ieşit la 20 de metri de propria poartă şi Shalaj l-a lobat perfect. Steaua a reuşit golul de onoare în minutul 67, după o lovitură liberă executată perfect de Gabriel Iancu de la 25 de metri.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   15.03.2015. 16:57