ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Opinii · Frica păzește scaunul de președinte al lui Ponta?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Frica păzește scaunul de președinte al lui Ponta?


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

Victor Ponta a adus în urmă cu ceva zile mai tot Guvernul la Gorj. Minunea minunilor! După ce ani la rând gorjenii nu au fost băgați în seamă de cel care a cerșit voturile noastre timp de trei mandate, acum Ponta a venit la Târgu-Jiu cu jumătate din guvern. Începea campania electorală și vă spun clar că miroase a praf de pușcă.

Dacă sondajele secrete, informațiile pe care le are PSD-ul erau favorabile acestui partid, cu siguranță Ponta nu își deranja miniștrii să bată hârtoapele Gorjului și să respire laolaltă cu săracii. Asta nu înseamnă că PSD-ul nu este în continuare partidul favorit al gorjenilor, însă, agitația denotă o scădere considerabilă în sondaje și a fost luată în serios de oamenii premierului.

Despre mitingul electoral de la Rovinari am scris, am relatat cum au fost mobilizați minerii, funcționarii și unii pensionari și nu pot concluziona decât că Ponta înceară din nou să plagieze. Ce a făcut Băsescu în campania anterioară, a făcut și Ponta. Oameni duși cu autobuzele la adunări electorale pentru a da bine pe sticlă, a dezinforma și a manipula.

Ponta pare să nu fie în stare să învețe din trecut, fiind deja foarte agitat, foarte nervos. Agitația o transmite și membrilor PSD care fac gafă după gafă, încălcând legea, iar acestea vor fi taxate, cu siguranță, de electorat.

Spuneam că Ponta nu a învățat din trecut și exemplific... La trecutele alegeri, la Petroșani, Băsescu a fost primit de peste 10.000 de „simpatizanți“. Oameni amenințați cu pierderea locurilor de muncă, mineri cărați cu autobuzele și pensionari ce au plecat în excursie pentru o plimbare ce s-a lăsat cu un picnic. Acea adunare a fost transmisă în direct de multe televiziuni și băsiștii credeau că și-au atins scopul... manipularea părea reușită. A venit ziua scrutinului și apropiații președintelui au avut un șoc. Rezultatele lui Băsescu au fost catastrofale în Valea Jiului. Nu toți mitingiștii votează pentru tine, Victor Viorel Ponta!

Fără a simpatiza electoral cu nici o formațiune, datoria unui scriitor la gazetă fiind aceea de a fi mereu în opoziție, nu pot să nu îmi dau seama ceea ce a produs atâta agitație la PSD. În vreme ce PNL-iștii, PDL-iștii și alte partide nu prea au ce pierde, PSD-ul chiar are ce pierde și scăderea scorului la Europarlamentare și la parțiale ar fi, cu adevărat, o piatră de moară pentru candidatura lui Ponta la prezidențiale. Dacă pierzi încrederea populației ca prim-ministru, cum speri să mai devii președinte?

DACĂ SCAZI LA 35-40% LA GORJ CUM SĂ NU TE SPERII VICTOR VIOREL PONTA?

Văd cum ziariștii adevărați exultă vorbind despre creștere economică, pensii mai mari, noi subvenții pentru agricultori, însă, vă rog să mă iertați, eu nu observ decât mai multă sărăcie.

10.05.2014. 01:17


Comentarii

dreptate pana la capat 16.05.2014. 17:18

Claudiu, obligatoriu trebuie sa mergi la vot, altfel iar voteaza mortii, aia de prin strainatate cum au facut la referendum, ai vazut cum baga ala de la Bilteni 100 voturi pe naspa in urne si l-au prins, cati au fost ca el la nivelul Romaniei, care are 3.000 comune si 300 orase...

claudiu 14.05.2014. 09:40

Asa e Rica! Eu declar ca nu mai votez pina nu o deveni obligatorie.

JEAN 13.05.2014. 20:15

Lasa-i Rica sa comenteze,dupa alegeri o sa-si dea seama ca ai avut dreptate insa prea tarziu pt. ei.

nicu vancea 12.05.2014. 21:29

PUZDREA,TU ESTI CIUDATUL CE UMBLi DUPĂ DD!Nu vă băgaţi nene în seamă pe ziare,vreţi publicitate pe spatele lui Măceşanu?Nene,din câte ştiu nu prea ai toţi boii acasă!

SUMUDICA 12.05.2014. 16:03

DA,E OMUL LUI DD.I AM VAZUT PE BALTA CAND DADEAU LA PESTE.BUBUIAAAAALA!

AALIN PUZDREA 12.05.2014. 11:06

RICA OMUL LUI D.D , BRAVOOO RICA. PE EI RICA

Kristi 12.05.2014. 07:32

Total de acord cu tine

Ionutz 11.05.2014. 19:40

Bv tata .. K asa este.

Nicusor 11.05.2014. 17:31

O sa inceapa razboiu la alegerile astea

olguta 11.05.2014. 11:55

Bravo Aurica, le spui lucrurilor pe nume si sa-i vezi cand se vor adeveri cele spuse de tine! De fapt Europarlamentarele constituie pentru ei o repetitie pentru alegerile din toamna si campania murdara de acum este un mic aperitiv pentru ce va urma... Tine-o tot asa si asa cum ti-am spus atentie la masini cand treci strada, sau la caramizile care ar putea sa se desprinda ,, accidental cand esti prin preajma,,esti printre ptinii ziaristi care mai au coloana vertebrala... Restul...

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 9 =