ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Opinii · Croitorașul cel viteaz Ciurel și-a tras pândari!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Croitorașul cel viteaz Ciurel și-a tras pândari!


• Mobilizare la maxim și disperare

Trist oraș, foarte trist… Trec seara pe străzile semi-luminate și nu mai aud un râset, un glas de copil ce țipă vesel, dincolo de geamurile blocurilor, nu mai văd oameni care să râdă cu gura până la urechi, așa cum se întâmpla altă dată.

Mi-e dor, mi-e tare dor să mai aud un hohot de râs care răzbătea strada 8 Mai din Piața Mică până la statuia lui Tudor Vladimirescu. Lucrul acesta nu se va întâmpla prea curând, fiindcă, mare surpriză, „majoritarii“ sunt copleșiți de problemele pe care le întâmpină zi de zi, nu mai vorbesc despre mâine, discută doar despre azi, pentru că numai prin azi va exista și mâine.

Dincolo de această monotonie impusă de sărăcie și lehamite, lucrurile sunt mai mult decât agitate. Cei care în urmă cu vreun an de zile vorbeau despre dictaturi și opresiune ar reînființa, cu siguranță, lagărele de muncă silnică și pușcării pentru deținuții politic. M-am uitat la Dragnea și nu îmi venea să cred… Acest individ nu s-a sfiit să spună cu litere de tipar că dacă oamenii lui Băsescu o să iese în stradă o să cheme și el pe cei 70% care i-au dat voturile…

Fraților, conștientizați despre ce vorbim? Vorbim despre ce am vorbit în 1990, adică despre teroare! Dragnea, ca un mardeiaș, ce simte că nu îl mai țin puterile, amenință pe cei care nu îi spun că e frumos și sexos cu oamenii pe care i-a mințit cu zâmbetul pe buze. De unde crezi, Dragnea, că mai ai 70%? Din foamea și sărăcia pe care ați adâncit-o deși ne-ați spus numai vorbe despre fericire și bunăstare materială? Asta nu înseamnă că marinarul este mai frumos sau mai sexos. Probabil, dacă Miron Cozma mai era în vogă, Dragnea nu se sfia să-l cheme pe acesta la București pentru a da ocazia unor nenorociți să se uite în oglindă și să vadă cum „îi prinde“ salopeta de miner, iar apoi să dezlănțuie pe străzi toată frustrarea pe care au acumulat-o pe câmpul de instrucție.

Stau și mă întreb unde dracu sunt eroii ăștia care în urmă cu ceva vreme aruncau cu cașchetele în poarta Cotroceniului, iar alții, tot în uniformă, strigau în poarta penitenciarelor: „La pușcărie!“ Unde sunteți, măi, eroilor și sindicate ale lui „pește prăjit“? Când vorbesc despre sindicatele lui „pește prăjit“ mă refer și la sindicaliștii din Sănătate, Învățământ, ca să nu vorbesc de cei din Minerit. Este clar că oamenilor ăstora, prin diferite metode, li s-a pus botniță.

Ciurel a încercat și el să facă pe eroul, dar s-a făcut de râs, luându-și pândari, după care a încercat să pozeze în croitorașul cel viteaz. Stătea în Piața Prefecturii și nu îi venea să creadă că este înfruntat în față, iar partidul care l-a pus mare șef vede lucrul acesta. Dacă unul ca Ciurel crede că partidul va pierde se înșeală… Cârciumaru, Călinoiu, prin înțelepciunea ce le-o dă vârsta, au stat de-o parte în unele lucrări… Ei știu că o să vină o vreme când partidul lor o să fie în opoziție și atunci pentru tot felul de angajări, de contracte și alte de-al de astea nu o să răspundă nici Călinoiu, nici Cârciumaru, ci Ciurel cu subordonații săi pe care, cu atâta drag, i-a pus în funcție.

Revin la subiectul de bază și trebuie să ne dăm seama că disperarea unora a ajuns la limite maxime. Cu siguranță, de pușcărie se tem și unii lideri de sindicat din „partida Condescu“ și oamenii PSD-ului, ca să nu mai vorbesc de alte persoane. Mizeriile sunt mari, sunt mult prea mari, și când mă trezesc dimineața și observ că unele articole au 30-40 de comentarii la ora 09:00 realizez cât de mare este frustrarea și de o parte și de alta. Omule, dacă nu ai nicio treabă și ești liniștit nu te apuci să-i jignești nici pe Ciurel, nici pe Condescu la unu din noapte. Mai mult decât atât, citesc și râd când văd comentarii ce privesc persoane din media… Stați măi liniștiți, știu că unii sunt monitorizați la sânge, dar ăștia trebuie să doarmă noaptea, pentru că în modul acesta se mai odihnesc și cei care au primit ordin să îi „liniștească“.

Râd când văd că unul care se dă miner de prin cariera X știe ce mașină conduce ziaristul ce nu se subordonează lui Ciurel și, mai mult decât atât, vorbește despre grăsane din presă (de unde o ști cum arată unele ziariste). Despre faptul că Marin Condescu este considerat homosexual nu mai zic o vorbă, pentru că mă gândesc că fetele sale au căzut de pe Lună în bătătura lui Mărin. Disperare, fuga de pușcărie, fuga după un trai nemeritat. Așa sună ordinul de mobilizare!

P.S. Fraților, stați liniștiți, mergeți la proteste dacă aveți doleanțe, însă, respectați legea. Nu trebuie să ne batem între noi ca orbii, iar alții să își consolideze privilegiile. Nu intrați în jocul celor ce încearcă să se folosească de voi pentru a-și rezolva problemele personale.
Rezolvați-vă problemele voastre!

14.02.2014. 22:18


Comentarii

Adrian 20.02.2014. 20:35

Dar daca cel mai important lucru , care este ALIANTA , nu mai functioneaza , cum sa mai scoata tara din saracie...?se vor mai cauta solutii de buna functionare a aliantei inca 1 an de zile ,ca sa intre in discutie si traiul omului de rand.

bogdan 18.02.2014. 17:31

articolul este bun si adevarat chiar daca este dureros

doriana 18.02.2014. 13:41

este purul adevar

cristina 18.02.2014. 13:40

este bun articolul

insomnie 18.02.2014. 00:39

sarma ghimpata incepe sa produca rani.pun pariu ca tu o sa o simti mai repede decat te astepti

Madalina 17.02.2014. 21:55

Inainte era mai bine toti aveam servici iar azi nu avem ce pune pe masa, daca nu ar fi parinti cu o pensie si aia mica am muri de foame

OVIDIU 17.02.2014. 21:51

IN FIECARE ZI TREBUIE SA II MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA AM MAI TRAIT O ZI PENTRU CA MAINE NU SE STIE

ANTONETA 17.02.2014. 21:50

ORICE AM FACE TOTUL ESTE IN ZADAR LA INCEPUT TOTI PROMIT APOI NIMIC

JEAN 17.02.2014. 13:24

Hohote de ras mai auzi doar in barurile ticsite cu adolescenti si tineri care chiar daca nu au servici au...subventii si de la unii chibiti pe care politica ii lasa...reci!In rest traiasca...falnicii conducatori!

Liviu 16.02.2014. 15:09

Cumva trebuie sa ne impunem punctul de vedere. Daca prin doar prin proteste se mai poate face ceva o sa se ajunga si la asta.

vali 15.02.2014. 22:23

galeria durii nu a participat si nu va participa la nici un miting al nici unui sindicat cum sustin unii in comentarii in diverse ziare ca noi venim mascati pentru a provoca violente. noi nu avem legatura nici cu sindicalisti nici cu conducerea. e problema lor sa sio rezolve singuri

vicky 15.02.2014. 17:18

chiar daca o sa iese o tara intreaga in strada o sa fie in zadar.este deajuns insa doar o greva a celor de la metrou si de teama bucurestenilor absolut toti politicienii o sa trmure,noi suntem buni doar sa murim platind taxe si impozite.

Claudiu 15.02.2014. 17:09

Rica, suntem furati,pacaliti, mititi, injurati de cei pe care-i platim. Sper din tot sufletul ca astia de mai sus sa nu mai prinda opozitia!

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 9 =