ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Opinii · „Bombe de presă“ de tot haiul la Gorj

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

„Bombe de presă“ de tot haiul la Gorj


Ziarul Gorjului a lăsat să treacă Sărbătorile Pascale, să sărbătorim prin muncă sau serbări câmpenești de 1 mai pentru a vă prezenta două modalități minore prin care cititorii consideră că le este jignită inteligența în spațiul public.

Cu specificația că articolul acesta vine la rugămintea celor care ne urmăresc și, evident, nu avem cum să le întoarcem spatele.

Nu demult, în presa locală a apărut un articol care s-a numit „A restituit banii pe care i-a găsit“. Cititorul care, efectiv ne-a luat la întrebări și pe noi, acuzându-ne că îi considerăm ușor de manipulat, ne spunea următoarele: „Domnule, chiar nu vă înțeleg. Vă bateți joc de noi în ultimul hal! Chiar ne considerați atât de proști?“ Supărarea cetățeanului vine de la faptul că prin titlu se dădea de înțeles că o persoană a găsit o sumă de bani pe care a înapoiat-o.

Din articolul pentru care am fost mustrați noi era vorba despre cu totul altă poveste învelită în mai multe foi, iar miezul era unul simplu: NIMENI NU RESTITUISE NICIUN BAN GĂSIT! Evenimentul ce era relatat privea o patrulă a Poliției Locale Târgu-Jiu care a observat un individ ce număra o sumă de bani, l-a luat la întrebări pe acesta, iar cetățeanul a recunoscut că îi găsise și, de aici, banii au ajuns la adevăratul proprietar. Deci cititorul avea dreptate, nimeni nu restituise vreo sumă de bani găsită.

O altă bombă de presă pe care, de data aceasta, ne-a semnalat-o o gospodină este legată de Sărbătorile Pascale. Femeia spunea că, efectiv, noi, ziariștii luăm în derâdere pregătirea mesei de Paște: „Am citit un articol care spune că femeile moderne își cumpără desertul de Paște de la firmele specializate.

Cea care scrie în ziar spune că desertul nu costă mai mult de 100 de lei și este natural.“ Femeia, fiind foarte supărată a ținut să ne precizeze că și la casele mari femeile moderne intră în bucătărie pentru a supraveghea organizarea unei petreceri și, colac peste pupăză, o femeie atât de modernă precum relatează autoarea articolului cheltuie mult mai mult de 100 de lei pentru a asigura un desert mediu la o masă de sărbătoare.

• Florin IORDACHE

02.05.2014. 22:40


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


1 + 9 =