ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Opinii

Menu:


PARTENERI



Casa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport








Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj






Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Când mă apucă damblaua să fiu comunist...


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

Îmi zăngăne creierii a politică și tot în politică am fost la un pas de a mă exprima săptămâna aceasta. Au avut grijă unii să-mi lipească pe cutia poștală o poză cu Ponta și Costoiu...

Treaba lor, însă, când deschid geamul să respir un pic de aer proaspăt îmi apare Costoiu de zece ori în mărime naturală în fața ochilor. Nu-mi era de ajuns prezența acestui om, ce a lăsat mii de gorjeni fără locuri de muncă, iar acum le promite ce nu poate realiza nici un dictator în zece ani, în toată media locală, trebuia să-l mai am și pe cutia poștală, ba și un ditamai afiș în fața ferestrei. Îi bag în măsa pe ăia care îmi strică diminețile!

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (6)   17.05.2014. 00:12


Frica păzește scaunul de președinte al lui Ponta?


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

Victor Ponta a adus în urmă cu ceva zile mai tot Guvernul la Gorj. Minunea minunilor! După ce ani la rând gorjenii nu au fost băgați în seamă de cel care a cerșit voturile noastre timp de trei mandate, acum Ponta a venit la Târgu-Jiu cu jumătate din guvern. Începea campania electorală și vă spun clar că miroase a praf de pușcă.

Dacă sondajele secrete, informațiile pe care le are PSD-ul erau favorabile acestui partid, cu siguranță Ponta nu își deranja miniștrii să bată hârtoapele Gorjului și să respire laolaltă cu săracii. Asta nu înseamnă că PSD-ul

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (10)   10.05.2014. 01:17


Mergem la război? Pentru cine mama dracului?


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

În ultima vreme întâlnesc cunoștiințe tot mai panicate de ipoteza unui război care pătrunde pervers de lent și hotărâtă în subconștientul românilor. Văd mame speriate, tineri care, până mai ieri mă întrebau câte în lună și în stele, ce mă întreabă astăzi cum mi-a fost în armată, indicii evidente că idea unui posibil război încolțește tot mai tare.

Conducătorii noștrii au avut grijă ca populația să perceapă că este posibil un război. Ne amintim despre faptul că guvernul Ponta a cerut bugete de război, că Băsescu a

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (9)   02.05.2014. 22:49


„Bombe de presă“ de tot haiul la Gorj


Ziarul Gorjului a lăsat să treacă Sărbătorile Pascale, să sărbătorim prin muncă sau serbări câmpenești de 1 mai pentru a vă prezenta două modalități minore prin care cititorii consideră că le este jignită inteligența în spațiul public.

Cu specificația că articolul acesta vine la rugămintea celor care ne urmăresc și, evident, nu avem cum să le întoarcem spatele.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   02.05.2014. 22:40


Credeți că echipa PSD a hotărât să organizeze un miting electoral, unde a fost invitat și Victor Ponta, la Rovinari, temându-se de eventuale reacții negative la un eventual miting organizat în Târgu-Jiu?

Întrebarea săptămânii

   Scrie Comentarii (0)   02.05.2014. 22:31


Cine e în stare să inventeze un nou Ciurel?


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

Am luat-o razna rău de tot, bag de seamă și nu ne mai place să ne facem nici o grijă, adică să căutăm să gândim pe cât putem în perspectivă, privind și analizând trecutul.

Parcă, într-o criză de nebunie, mai toți ne așteptam ca o dată cu Paștele să dispară toate necazurile noastre, dar uite că nu a fost așa, pe lângă atâtea nenorociri ne trezirăm pe cap și cu inundațiile. Nu mai pun la calcul că mai începu și campania electorală pentru Europarlamentare. Ei, bine, acum să te ții și să cauți să înțelegi omule bun...

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (3)   25.04.2014. 23:17


Întrebarea săptămânii

De ce oare omul de afaceri Nicolae Sarcină nu mai face investiții prin firma SC Succes Nic Com SRL ?

Amintim cititorilor noștrii că, de curând Nicolae Sarcină a făcut o investiție în Pitești cumpărând unul dintre fostele supermarketuri PIC, printr-o altă firmă la care este acționar, preferată, fiind de data aceasta celebrei Succes.

   Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 23:12


Și noi l-am fi răstignit pe Hristos!


OPINIE de Aurel MĂCEȘANU

Trăim zilele în care, așa cum am spus, ne place să jucăm o urâtă piesă de teatru. Vrem să părem buni, pioși, cu sufletele deschise către credință, curați spiritual și fizic.

Există și astfel de oameni, dar, sincer, eu rar, rar de tot îi întâlnesc. Se spune că fiecare are o rotiță sărită, că pleacă cu sorcova sau că se plimbă prea mult cu cercul... Uneori și eu, om cu păcate și greșeli fiind, simt că mai plec cu cercul... Și chiar îmi place...

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (10)   11.04.2014. 22:42


Rugăciune în dreptate și blestem...


Deja, de undeva din depărtare, parcă se aud clopotele bisericilor care ne cheamă în fața Domnului...

Parcă ne văd încolonați, mergând în noaptea de Înviere, căutând să trăim măcar pentru o clipită emoția celei mai mari minuni a creștinătății.
Scorțoși, călcați la dungă și plini de importanța pe care nu o avem mergem către biserici sau mănăstiri, în foarte multe cazuri cu falsitatea în suflete.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (9)   11.04.2014. 21:58


Năroji de atâta carte

OPINIE DE AUREL MĂCEȘANU


Din vremurile când amărâtul de țăran ara cu plugul de lemn și nădușeala îi ajungea în lumina ochilor, tot omul a sperat să-și vadă copilul deștept. Ai carte, ai parte este zicala care a rămas undeva în subconștientul atâtor generații.
Mare lucru era să ajungi la oraș, să termini o școală, să-ți găsești o slujbă, oricât de neînsemnată ar fi fost ea, dar așa scăpai de sapa de lemn la care te condamnase ursita. Cred că am spus de sute de ori că dascălii și medicii sunt singurii care pot să îți mai dea viață în lumea asta nenorocită... Ai carte, ai parte.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (8)   05.04.2014. 22:00


Ne-am îmbolnăvit de moarte cu domni și doamne la pupitru!


TABLETĂ DE AUREL MĂCEȘANU

Meserie… Brățară de aur…
Cel puțin așa ne ziceau ai noștri, ăia ai bătrâni, care nu se sfiau să ne tragă de mânecă, să ne spună: „ascultă, bă, de ăl bătrân, că acela știe, nu tu, un mucos!“

Fir-ar să fie de meserii și de personalități! Astăzi jumătate din tinerii din Târgu-Jiu care au un serviciu sunt ori avocați, ori polițiști.
Restul, amărâți ce-și duc traiul de pe o zi pe alta, dar și câteva sute bune de copii de baștani care au ca meserie dreptul de a avea card-urile pline, ultimul model de mașină la scara vilei și multe alte necazuri de astea.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (10)   07.03.2014. 22:05


Concurență la greu… Ciurel, Răuț, Securitate și Divinitate!


Se vorbește… Se discută… Se țipă… Se urlă… Se contrazice… Se argumentează… Se contraatacă… Asta e dezbaterea perpetuă ce vizează situația celui mai mare obiectiv industrial din Oltenia, CEO.

Citesc ziarele, urmăresc emisiunile de la posturile locale și văd că de la o vreme se tot vorbește, se tot discută despre mineri și energeticieni.

Auzi aiureli care te fac să te întrebi pe ce lume mai trăiești pentru că aberațiile respective sunt lansate

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (13)   28.02.2014. 22:06


<< Prima pagină < Pagina precedentă [1 / 6] Pagina următoare > Ultima pagină >>