ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Magazin · Vedeta TV Roxana Vancea „a fost crescută“ de fratele candidatului la Senat Mihnea Costoiu?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Vedeta TV Roxana Vancea „a fost crescută“ de fratele candidatului la Senat Mihnea Costoiu?


• Roxana Vancea se plimba, la 18 ani, cu un Mercedes cu două locuri • Aceasta este suspectată că avea relații încă de când era elevă cu Codruț Costoiu, un om de afaceri mai în vârstă • Vedeta TV este prietenă cu bomba sexy, Silvia Brăgaru, care a aprins imaginația nemților

Foto: Vancea, foarte sexoasă și când a vizitat Mănăstirea Lainici în timpul liceului

Despre vedeta TV Roxana Vancea se aud tot mai puține lucruri, unele dintre ele nu tocmai frumoase. După ce a terminat-o cu matinalul lui Răzvan și Dani, gorjeanca apare din ce în ce mai rar chiar și în paginile tabloidelor. Aceste ziare spun că, în trecut, încă de pe când era elevă la Liceul Energetic din Târgu-Jiu Roxana nu prea stătea pe acasă. Conform site-ului știri.com din 9 martie 2011, care citează ziarul Cancan, Roxana ar fi trăit o poveste de dragoste cu omul de afaceri Codruț Costoiu, fratele omului politic Mihnea Costoiu.

Tot site-ul respectiv lansează ipoteza conform căreia Costoiu i-ar fi cumpărat chiar și o mașină de lux elevei Roxana, după care a ajutat-o să meargă la București. Tabloidele mai susțin că în scurt timp Costoiu s-a plictisit de Vancea și, astfel, gorjeanca a ajuns să locuiască într-un simplu cămin de studenți. Tot ziarele de scandal susțin că Roxana Vancea și Silvia Brăgaru rupeau discotecile din Târgu-Jiu de pe vremea când erau liceene.

• Numai vorbe frumoase de la doamna dirigintă

Roxana a absolvit Grupul Şcolar Energetic Nr.1 din Târgu-Jiu, la secţia de automatizări. În ultimul an de liceu, Roxana devenise o mică vedetă, pentru că îşi obţinuse pemisul de conducere şi, mai mult decât atât, se plimba cu o maşină sport Mercedes, cu două locuri, la care visa orice liceană. „În clasa a XII-a şi-a luat permisul şi m-a plimbat şi pe mine cu o maşină sport cu două locuri“, ne spune diriginta Roxanei, Virginia Gavrilescu.

Şefa clasei şi preşedinta Consiliului elevilor... Roxana Vancea a fost şefa clasei şi preşedina Consiliului elevilor din şcoală între anii 2006 şi 2008. Virginia Gavrilescu ne spune că Roxana a fost eleva sa favorită pentru că îi plăcea se se implice în acţiunile şcolare şi era foarte responsabilă: „Învăţa foarte bine şi era printre cei mai buni elevi din clasă. A fost doi ani la rând la olimpiada de fiziă, faza pe judeţ, şi avea rezultate foarte bune. S-a remarcat prin spirit de lider, de echipă, seriozitate cu privire la comportamentul la ore.

Era un conglomerat de calităţi fizice şi intelectuale. Nu a avut niciun fel de problemă la şcoală. A fost o bună colaboratoarea pentru că mă puteam baza pe ea. Pot spune că a fost o prietenă mai mică pe care am avut-o. Era noncoformistă, dar în anumite limite. Clasa ei era cea mai bună din şcoală. Am păstrat legătura şi ne-a mai vizitat şi anul trecut la şcoală“.

[Adevărul de Seară - Târgu Jiu]

• R.M.

02.05.2014. 22:54


Comentarii

Adrian 04.05.2014. 15:44

Am auzit si eu legenda asta cand eram prin liceu..

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 4 =