ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Magazin · Țeapa luată de Octavia Geamănu are „rădăcini“ mai vechi?

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Țeapa luată de Octavia Geamănu are „rădăcini“ mai vechi?


• Gura lumii spune că fostul logodnic Marian Ionescu nu suportă gorjencele

Fosta știristă de la Antena 1 Târgu-Jiu, ajunsă la București după un meci al Stelei, transmis de GSP din capitala Gorjului, a trăit recent o poveste nu tocmai frumoasă. Aceasta a fost într-o relație cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5, dar presa centrală relatează că idila nu a ținut prea mult.

Conform tabloidelor, Octavia l-ar fi cerut pe Marian ca și logodnic, acesta a acceptat, dar, după un concert, după ce a dus-o pe „antenistă“ acasă a plecat „la plimbare“ pe un teren viran din spatele Primăriei Capitalei cu „o cunoștință“.

Trebuie reamintit că la petrecerea dată în cinstea logodnei, Octavia nu și-a invitat părinții, dar nici măcar sora. Gorjeanca a părut foarte supărată și a spus că se retrage la țară, în presă apărând și fotografii cu ea într-un solar de legume, dar, în tot acest timp, Octavia a fost în excursie în Statele Unite.

Povestea de dragoste dintre Octavia și Marian Ionescu este pusă sub semnul întrebării, existând voci care spun că în 1999, pe când Ionescu și formația sa au concertat la Târgu-Jiu, vedeta de București nu a avut cuvinte tocmai măgulitoare la adresa gorjencelor ce îi cădeau la picioare.

Una peste alta, „antenista“ a fost scoasă din ultimul videoclip al Direcției 5, realizare cu care se lăudase prietenilor pe facebook.

• Mihai APOSTOL

25.04.2014. 23:09


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


8 + 8 =