ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Magazin · Octavia Geamănu „o dă sucită“ cu „dragostile“

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Octavia Geamănu „o dă sucită“ cu „dragostile“

• Antenista dă de înțeles că problemele ei amoroase au fost inventate de tabloide, dar „băieții nu prea o crede“

• Fosta vedetă din Târgu-Jiu, Octavia Geamănu, a ținut, o vreme, prima pagină a tabloidelor din București. Subiect? Relația sa cu artistul Marian Ionescu (52 de ani), bărbat care, fără să se chinuie, putea să o aibă fiică pe Octavia (31 de ani). Antenista a ieșit, de curând, în spațiul public și a susținut că este fericită și liniștită, ba mai mult decât atât, că presa a inventat multe lucruri urâte ce privesc relația ei cu solistul de la Direcția 5.

Geamănu susține că știrea conform căreia o să renunțe la televiziune, pe care a făcut-o tocmai când tabloidele spuneau că relația cu Marian s-a rupt, a fost doar o glumă de 1 aprilie pe care au crezut-o chiar colegii săi. O credem mai departe pe Octavia, care a mai spus că nu a mai apărut în videoclipul celor de la Direcția 5 din cauza unor probleme tehnice pe care regizorul le poate confirma, dar, cu siguranță, în viitor, o să fie văzută într-un astfel de videoclip al formației pe care o conduce Marian Ionescu.

Fosta vedetă de Târgu-Jiu ne face să credem că Direcția 5 trece prin probleme financiare grave, de vreme ce știam că realizarea unui videoclip de asemenea nivel, ce costă zeci de mii de euro și sunt excluse apariția unor astfel de evenimente tehnice.

Dragă Octavia, țin să te anunț că dacă unul care filmează pe la vreo nuntă sau vreun botez în ultimul cătun al județului din care ai plecat și a izbăvit cu atâta trudă în carieră pierde un cadru cu mirii, nașii sau vreun nuntaș mai fițos a dat de dracu! Matale ne spui că niște profesioniști nu și-au făcut treaba, deci, draga noastră vedetă ce ți-ai plimbat piciorușele pe străzile târgușorului ăsta, tocmai ai făcut antireclamă unor oameni care trăiesc din industria muzicală și nu numai.

Așa, curios din fire cum sunt, mă întreb de ce mândria Târgu-Jiului nu a explicat fanilor cum se face că logodnicul său a fost surprins de paparazzi pe tarlaua din spatele primărieie capitalei cu o duduie pe scaunul din dreapta. Cu siguranță îi povestea ce planuri de viitor are cu dumneata. Cu admirație, un vechi admirator de pe strada Minerilor, Târgu-Jiu.

• Ricardo Rocha

16.05.2014. 23:55


Comentarii

NASIRC 18.05.2014. 16:30

Ma...lasa fata in pace!

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


2 + 5 =