ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Magazin

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Octavia Geamănu „o dă sucită“ cu „dragostile“

• Antenista dă de înțeles că problemele ei amoroase au fost inventate de tabloide, dar „băieții nu prea o crede“

• Fosta vedetă din Târgu-Jiu, Octavia Geamănu, a ținut, o vreme, prima pagină a tabloidelor din București. Subiect? Relația sa cu artistul Marian Ionescu (52 de ani), bărbat care, fără să se chinuie, putea să o aibă fiică pe Octavia (31 de ani).

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   16.05.2014. 23:55


Sculptorul Paul Popescu vrea să „emigreze“ din Gorj!

Scandalul iscat în jurul bustului Arethei Tătărescu și alte evenimente ce țin de latura culturală a județului l-au determinat pe sculptorul Paul Popescu să-și propună să părăsească Gorjul.

Întâmplător sau nu, același lucru ni-l propunea un politician mai zilele trecute. Binecunoscuta publicație „Academia Cațavencu“ a publicat, de curând, un interviu cu Paul Popescu, interviu pe care îl preluăm și noi, cu invitația de a citi constant „Academia Cațavencu“.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   16.05.2014. 23:52


Cum să slăbiți în funcție de zodie

De la dieta in functie de grupa de sange, pana la cea pe care o poti tine in functie de personalitatea pe care o ai, nutritionistii concep regimuri cat mai nisate pentru cei care isi propun sa slabeasca. Ce-ar fi sa tii o dieta in functie de zodia pe care o ai?

In functie de caracteristicile semnului sub care te-ai nascut esti mai rabdator sau mai predispus sa faci concesii ori, dimpotriva, nu ai puterea necesara sa te dedici unui regim de lunga durata tinut sub reguli stricte.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   16.05.2014. 23:31


Cântărețul lui Dinescu a cântat la Ceaușescu!


• Celebrul nea Mărin Dădălău a învățat să cânte prin cârciumile din Giulești

Cântărețul lui Dinescu, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, nea Marin Dădălău continuă să cânte și la 75 de ani la petreceri sau prin cârciumile din Târgu-Jiu.

Povestea vieții sale este plină de cancanuri și am relatat-o pe larg în anul 2002 în săptămânalul „Informația Gorjului“, unde lucram pe atunci. Pe vremurile alea nea Marin nu lipsea la nici un chef al „bogaților“ din Gorj, chefuri monstruoase care nici nu pot fi comparate cu petrecerile mondene de astăzi.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   10.05.2014. 01:07


Care este porecla sexuală a zodiei tale


Cel mai bun mod şi totodată cea mai amuzantă cale de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal este redată de porecle.

Berbec – “Omul minutului”

Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia îi place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimenta. Nu se va simţi niciodată vinovat să îşi împartă fanteziile nebuneşti şi merge pe principiul “punct ochit, punct lovit”, cât se poate de „în grabă”. Ceea ce nu înseamnă că nu oferă plăceri nebănuite, dar sunt mai mult de natură exclusiv fiziologică.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   10.05.2014. 00:56


Ion Antonescu și alți cinci mareșali ai Armatei Române!


• Vezi aici care au fost cei șase mareșali ai României

Mareșalii României (de fapt ai Armatei Române) au fost următorii:

Cu gradul activ de mareșal:

Ion Antonescu, numit mareșal prin Decretul 2332/21.08.1941 semnat de Regele Mihai I și degradat prin sentința dată de Tribunalul Poporului din București, din 17 mai 1946 (care l-a condamnat pe Ion Antonescu la moarte cu degradare, confiscarea averii și anularea drepturilor civice).

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   10.05.2014. 00:42


Vedeta TV Roxana Vancea „a fost crescută“ de fratele candidatului la Senat Mihnea Costoiu?


• Roxana Vancea se plimba, la 18 ani, cu un Mercedes cu două locuri • Aceasta este suspectată că avea relații încă de când era elevă cu Codruț Costoiu, un om de afaceri mai în vârstă • Vedeta TV este prietenă cu bomba sexy, Silvia Brăgaru, care a aprins imaginația nemților

Foto: Vancea, foarte sexoasă și când a vizitat Mănăstirea Lainici în timpul liceului

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   02.05.2014. 22:54


Țeapa luată de Octavia Geamănu are „rădăcini“ mai vechi?


• Gura lumii spune că fostul logodnic Marian Ionescu nu suportă gorjencele

Fosta știristă de la Antena 1 Târgu-Jiu, ajunsă la București după un meci al Stelei, transmis de GSP din capitala Gorjului, a trăit recent o poveste nu tocmai frumoasă. Aceasta a fost într-o relație cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5, dar presa centrală relatează că idila nu a ținut prea mult.

Conform tabloidelor, Octavia l-ar fi cerut pe Marian ca și logodnic, acesta a acceptat, dar, după un concert, după ce a dus-o pe „antenistă“ acasă a plecat „la plimbare“ pe un teren viran din spatele Primăriei Capitalei cu „o cunoștință“.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 23:09


„Într-o singură împrejurare ai dreptul de a-ţi privi semenul de sus: atunci când îl ajuţi să se ridice.“ Gabriel Garcia Marquez


Gabriel García Márquez (n. 6 martie 1927, Aracataca, Columbia - d. 17 aprilie 2014, Ciudad de México, Mexic) a fost un scriitor columbian, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1982, pentru roman și proză scurtă, în care fantasticul și realul sunt combinate într-o lume liniștită de bogată imaginație, reflectând viața și conflictele unui continent.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 22:45


Un tânăr din Târgu-Jiu îl poartă pe Brâncuși în suflet și pe trup prin întreaga lume


Operele lui Constantin Brâncuși nu reprezintă doar o inestimabilă valoare culturală a omenirii, ci și adevărate icoane spirituale pentru unii dintre noi. Un tânăr gorjean, Alin Pupăzan, născut și crescut în Târgu-Jiu a ales să îl poarte pe Brâncuși în suflet și pe trup.

Tânărul de 33 de ani a plecat în lumea largă pentru a-și realiza o viață decentă, însă, casa părintească, locurile natale nu le poate uita. Stabilit în București, în prezent, Alin Pupăzan, trăiește după muzica creată de susurul Jiului și își găsește liniștea gândindu-se la seninătatea chipurilor buicilor săi. Munții gorjului îi dau putere, iar Brâncuși o ideologie de viață.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   11.04.2014. 22:24


Primarul de Rovinari, Doru Filip se dedulcește vinerea


Dorin Filip, primarul orașului Rovinari, are o mare slăbiciune pentru produsele de patiserie. De altfel, el „a deținut“ un laborator și un magazin de patiserie în zona Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu-Jiu.

Dorin Filip a fost surprins, vineri, 21 februarie a.c., în jurul orelor 18.30 în timp ce se afla în laboratorul mai sus amintit și înfuleca de zor produse de patiserie care, în cele mai multe cazuri se fabrică folosindu-se

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   28.02.2014. 21:48


Eminescu, un profet al actualităţii româneşti

Pe cât de mare i-a fost harul poetic, la fel de mare i-a fost înzestrarea de jurnalist şi de vizionar al vii­torului. Actualitatea operei publicistice a poetului nostru naţional este absolut incredibilă, datorită vizionarismului lui profetic, de mare cunoscător al... "eternităţii locale".

A scris în 1880, dar pare a descrie actualitatea politică de azi.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   28.02.2014. 21:30


<< Prima pagină < Pagina precedentă [1 / 21] Pagina următoare > Ultima pagină >>