ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Juridic · O noua comunitate facebook surprinde piata juridica din Romania

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

O noua comunitate facebook surprinde piata juridica din Romania

Comunitatea Licitatii Juridice este pagina de facebook, de o noutatea absoluta, care s-a lansat saptamana aceasta special pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic. Acestea sunt invitate sa se alature comunitatii si sa participe activ la dezbaterile tematice ce se desfasoara in acest spatiu virtual.  
Ideea unui facebook juridic vine din partea site-ului www.licitatiijuridice.ro care vine in intampinarea nevoilor oamenilor cu profesii juridice, de a discuta probleme profesionale si teme de actualitate din domeniu, intr-un spatiu specializat in acest sens. Astfel, incepand cu 23 februarie 2012, avocatii, consilierii juridici, notarii, executori, contabili, lichidatori, magistrati, etc. au la dispozitie o noua platforma unde se pot consulta cu alti specialisti in domeniu si sa dezbata cele mai arzatoare subiecte.
Comunitatea Licitatii Juridice, fiind o pagina facebook, prezinta dinamismul specific acestei retele sociale si provoaca membrii sai la discutii fara restrictii. Spre deosebire de un forum standard, aceasta comunitate este mult mai facil de accesat si prezinta o interfata mai prietenoasa.
Despre Licitatiijuridice.ro
Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

24.02.2012. 12:11


Comentarii

Comentariile nu sunt permise deocamdată.