ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Juridic · Casa de avocatura Coltuc ofera noi servicii in Dreptul transporturilor

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Casa de avocatura Coltuc ofera noi servicii in Dreptul transporturilor

Incepand cu luna mai, Casa de avocatura Coltuc va asigura un spectru larg de servicii de asistenta juridica, reprezentare si consiliere persoanelor juridice implicate in industria de transport national si international (aerian, feroviar, terestru, maritim si fluvial), fie ca sunt operatori de transport sau beneficiari ai serviciilor acestora.   
Activitatea C.A.Coltuc in domeniul transporturilor s-a axat, pana in acest moment, pe recuperarea creantelor pentru firmele de transport national si international. Din aceasta luna, operatorii din domeniul transportului vor putea contracta de la Casa de avocatura Coltuc si servicii de consultanta, asistenta si reprezentare atat in elaborarea si negocierea diferitelor contracte de transport, cat si in cazul litigiilor provenite din executarea defectuoasa sau neexecutarea acestora.
De asemenea, ofera si consultata specifica operatiunilor vamale, dar si asistenta la solutionarea diferendelor intervenite intre client si autoritatile de resort in domeniu ale statului.
Completarea ofertei cu aceste servicii este realizata pe fondul cresterii cererilor din partea clientilor din acest domeniu.
Se considera ca transporturile constituie o prelungire a procesului de productie, pe care il continua si il desavarseste. Activitatea de transport este strans legata de dreptul constitutional al cetatenilor la libera circulatie in tara si strainatate.
Despre Casa de avocatura Coltuc
Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperări creanţe, litigii, consultanţă, registrul comerţului, achizitii publice, marketing şi relaţii cu clienţii.

02.05.2011. 11:48


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 3 =