ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · UM Sadu rămâne înglodată în datorii

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

UM Sadu rămâne înglodată în datorii

• Ponta își bate joc de amărâții de la Sadu și de toată România

• Ștergerea datoriei UM Sadu, valabilă doar până la sfârșitul anului

Victor Ponta rămâne păcăliciul de serviciu al societății românești. Printre multe păcăleli aruncate și, culmea, înghițite de români se numără și cea a ștergerii datoriilor Uzinelor Mecanice ce produc tehnică militară și muniție de război. Până la gogoașa cu ștergerea datoriilor, Ponta dădea asigurări populației că România nu va fi implicată militar în niciun conflict, dar, în același timp, asigura directorul Fabricii de Avioane din Craiova de noi comenzi venite pe fondul crizei din Ucraina.

Păcăliciul de serviciu, Victor Ponta, a reușit, cu ajutorul slugilor sale să păcălească o țară întreagă, dar angajații de la UM Sadu o să simtă cel mai tare această bătaie de joc. Premierul a anunțat că se șterg toate datoriile către bugetul de stat a uzinelor de armament, iar dezinformarea a curs așa de bine încât mulți români vedeau deja rezolvarea unor probleme imposibile.

Conform declarației lui Ponta, UM Sadu scăpa de o datorie de circa 2.000 de miliarde, lucru care ar fi fost extraordinar pentru oamenii care muncesc acolo. Problema este că ștergerea asta electorală nu are nici o valoare fără ca uzina să aibă de lucru și să producă bani. UM Sadu are o datorie de 20 de miliarde de lei vechi din 2006 până în prezent la bugetul local și nu este clar dacă va fi ștearsă, plus are de făcut plăți restenate la lumină, gaze și tichete de masă.

MINUNEA MINUNILOR VINE CHIAR ACUM... PONTA ȘI-A BĂTUT JOC, ÎNCĂ O DATĂ, DE O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE, CA PRIN MINUNE, UM SADU SCAPĂ DE ABSOLUT TOATE DATORIILE ȘI NU ARE SOLICITĂRI, AVÂND RECLAMAȚII CHIAR PE O COMANDĂ PENTRU STATELE UNITE, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI O SĂ MAI ACUMULEZE DATORII CHIAR CĂTRE BUGETUL LOCAL.

EXISTĂ O PREVEDERE DE LEGE IMPUSĂ DE MINISTERUL DE FINANȚE CARE SPUNE FOARTE CLAR CĂ DACĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI O SOCIETATE SE ÎNREGISTREAZĂ CU ARIERATE TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ ȘI DATORIILE CARE, TEORETIC I-AU FOST ȘTERSE! ESTE APROAPE IMPOSIBIL DE CREZUT CĂ DINTR-O DATĂ UM SADU O SĂ DUDUIE ȘI O SĂ AIBĂ COMENZI CARE SĂ-I ASIGURE PLATA TUTUROR RESTANȚELOR ȘI A DĂRILOR!

• Aurel MĂCEȘANU

16.05.2014. 23:58


Comentarii

zoli 20.05.2014. 06:20

Ne-au ciuruit!

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


9 + 4 =