ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Gorj 2008 - Programe guvernamentale de promovare a exp

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

„Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Gorj 2008 - Programe guvernamentale de promovare a exp

Ministerul pentru IMM, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale (MIMMCTPL), BTL Design, Oficiul Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie CRAIOVA şi Camera de Comerţ şi Industrie Gorj, alături de parteneri din domeniul financiar şi al serviciilor dedicate afacerilor organizează evenimentul: „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor – Gorj 2008 - Programe guvernamentale de promovare a exporturilor” ce va avea loc în data de 13 martie, începând cu ora 9.00, la Hotel Brancuşi, din Târgu Jiu.

Ca teme, se vor discuta în cadrul acestui eveniment despre sursele de finanţare pentru IMM-uri, soluţii de recuperare a datoriilor comerciale, soluţii de comunicaţii şi promovare, consultanţă specializată în domeniul fondurilor europene, cât şi programe guvernamentale de sprijinire a IMM-urilor, prezentări susţinute de reprezentanţii MIMMCTPL.

La manifestare este anunţată prezenţa ministrului Ovidiu Silaghi de la Ministerul IMM-urilor, Comerţului, Turismului şi Profesiilor Liberale. Vor participa reprezentanţi ai autorităţilor

locale, ai Camerei de Comerţ şi Industrie Gorj, ai unor instituţii bancare, manageri, importanţi oameni de afaceri. Lucrările se vor desfăşura pe două secţiuni, respectiv “Soluţii pentru eficientizarea afacerii” şi “Produse de finanţare destinate IMM-urilor. Finanţări fonduri europene. Programe guvernamentale de promovare a exportului”

12.03.2008. 06:11


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


2 + 8 =