ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · Sindicatul Mine Energie Rovinari a fost oficializat

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Sindicatul Mine Energie Rovinari a fost oficializat

Magistrații Tribunalului Gorj s-au pronunțat miercuri pentru înființarea Sindicatului Mine Energie Rovinari (SMER), organizație sindicală care numără, pentru moment, 2.700 de membri.

Potrivit liderului SMER, Gabriel Căldărușe, înființarea oficială a sindicatului a durat mult timp, deoarece a întâmpinat piedici din partea reprezentanților Federației Naționale Mine Energie (FNME).

Odată cu înregistrarea la Tribunalul Gorj, Căldărușe spune că numărul membrilor de sindicat va crește semnificativ în perioada următoare, când oamenii se vor convinge că, pentru reprezentanții SMER, chiar primează interesele angajaților din CEO.

"În prezent cred că am 2.700 de membri, dar o să putem vorbi în perioada următoare de creșterea numărului când oamenii se vor convinge că aceste manipulări indecente din partea reprezentanților FNME nu se adeveresc și rămâne de datoria noastră, a conducerii sindicatului, să demonstrăm că suntem altfel de lideri și pentru noi chiar primează interesul angajaților din CEO. Sunt sigur că vom depăși patru mii de membri", a declarat miercuri Gabriel Căldărușe.

El a adăugat că este optimist în privința participării sindicatului pe care îl conduce în comisia de negociere a actului adițional la contractul colectiv de muncă al angajaților CEO.

"Încă nu s-a stabilit comisia (de negociere — n.n.), dar sunt optimist că sindicatul nostru va avea membri în comisia de negociere. Oamenii au probleme multiple, cota de cărbune, prima de sfârșit de an, pachetul de performanță, sunt foarte multe lucruri pertinente pe care oamenii le ridică. (...) Efectiv nu voi participa în cadrul comisiei decât pentru a transmite problemele lucrătorilor din CEO", a conchis Gabriel Căldărușe.
Agerpress.ro

05.06.2014. 00:20


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 3 =