ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Probleme de sănătate pentru Dumitru Popa

Intrat de ieri dimineaţa în greva foamei, în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia, alături de colegii săi, Marin Golea şi Toma Tatomir, Dumitru Popa a solicitat ajutorul ambulanţei.

Problemele de sănătate au aparut repede, acesta având o tensiune foarte ridicată. Popa a fost preluat de echipajul de pe ambulanţă şi transportat la spital.

Acesta susţine că

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   29.05.2014. 00:23


Vezi aici dreptul la replică al managerului general Laurenţiu Ciurel

Managerul general al C.E.Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a trimis redacţiei un drept al replică, vis-a-vis de materialul de mai sus, pe care îl publicăm integral.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (3)   17.05.2014. 00:17


UM Sadu rămâne înglodată în datorii

• Ponta își bate joc de amărâții de la Sadu și de toată România

• Ștergerea datoriei UM Sadu, valabilă doar până la sfârșitul anului

Victor Ponta rămâne păcăliciul de serviciu al societății românești. Printre multe păcăleli aruncate și, culmea, înghițite de români se numără și cea a ștergerii datoriilor Uzinelor Mecanice ce produc tehnică militară și muniție de război. Până la gogoașa cu ștergerea datoriilor,

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   16.05.2014. 23:58


UM Sadu scapă de datorii

Guvernul a decis anularea obligaţiilor fiscale datorate de 15 companii din industria de apărare care produc sau comercializează armament, muniţie şi material de război, invocând inclusiv actualul context regional geopolitic care "impune întărirea capacităţii de apărare" a României.
Anularea obligaţiilor fiscale a fost decisă, prin ordonanţă de urgenţă, în şedinţa de marţi a Guvernului. Pe lista companiilor ale căror datorii vor fi anulate a fost inclusă şi Uzina Mecanică Sadu.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   13.05.2014. 20:41


Când o să-și pună Ciurel subalternii să lucreze 25 de ore?


Nedumerirea săptămânii

Laurențiu Ciurel susține că s-a apucat de rezolvarea problemelor din minerit și energie și unele măsuri luate erau chiar necesare chiar și pentru novici.
Bine face, însă, întrebarea este cum de nu a rezolvat problema zilei care avea 25 de ore în vechiul său mandat de la șefia Termocentralei de la Rovinari...

Reamintim că Laurențiu Ciurel a decontat sume fabuloase Casei de Avocatură Șova, la care era partener și Victor Ponta. Conform actelor, avocații celor doi PSD-iști au muncit și 25 de ore pe zi pentru a rezolva problemele juridice de la Complexul Energetic Rovinari.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   10.05.2014. 01:11


Un război fratricid stă să izbucnească în CEO!


• Ciurel trimite juriștii și sindicaliștii la lopată, dar a dat funcții călduțe în TESA lui Rușeț și Roșca • Ion Călinoiu a aprobat, tacit, eventualele disponibilizări

Deciziile din ultimele luni luate de către directoratul CEO provoacă o stare de spirit nu tocmai pozitivă în rândul lucrătorilor acestei instituții. Ciurel spune că măsurile anunțate sunt neapărat necesare pentru ca marea entitate industrială să supraviețuiască.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   25.04.2014. 23:23


Laurențiu Ciurel, dirijorul Gorjului!


Managerul CEO conștientizează foarte bine pârghiile pe care le are la îndemână și acționează după bunul plac.
Deși în urmă cu câțiva ani s-a gudurat la modul propriu pe lângă conducerea PSD Gorj, trăind speranța că își va revigora cariera profesională, astăzi Ciurel face, uneori, instrucție cu cei care la un moment dat au călcat chiar statutul partidului pentru a-l ajuta pe actualul manager CEO.

Statutul PSD de la acea dată spunea că pentru a accede într-o funcție de conducere trebuie să ai cel puțin trei ani vechime în partid, însă Ciurel a fost promovat ca vicepreședinte, deși nu corespundea criteriilor.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 22:03


Investitorii chinezi au fost ținuți ascunși în Gorj


• Chinezii ar putea face concurență CEO și nu angajează decât 120 de profesioniști

Delegația chineză a ajuns în cele din urmă în Rovinari pentru a vedea la fața locului care sunt condițiile derulării vestitei investiții în domeniul energetic.
Presa locală se aștepta ca autoritățile din Gorj să facă mare tam-tam pe marginea vizitei chinezilor, însă, totul s-a desfășurat într-o discreție totală.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   05.04.2014. 21:56


„Administratorul privat“ Ciurel nu face disponibilizări într-un an electoral


Salariații Complexului Energetic Oltenia pot fi liniștiți cel puțin câteva luni bune în privința locului de muncă. Deși nu de mult administrația, prin „managerul privat“ Laurențiu Ciurel, anunța reduceri de personal destul de serioase pentru a fi eficientizată activitatea în

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (2)   07.03.2014. 22:12


Cea mai frumoasă meserie se înființează la CEO

Supraveghetorii de vacanță, o nouă bombă a lui Ciurel
Laurențiu Ciurel dă impresia că a rezolvat toate problemele la CEO și acum ține morțiș să se ocupe de biletele de odihnă și tratament ale subordonaților săi.
Ciurel și Răuț nu demonstrează că sunt îngrijorați din cauza slabelor vânzări de energie, așa cum s-au așteptat, și se întâlnesc cu tot felul de personaje din Complex pentru a pune la cale problema biletelor de tratament.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (1)   07.03.2014. 21:59


Salvează Călinoiu UM Sadu de jumătate din datorii?


Uzina Mecanică Sadu trece prin momente grele, în special după ce s-au pierdut contractele realizate de fostul direct, Boian.

Comenzi nu prea mai sunt, iar datoriile unității sunt de circa 1.600 de miliarde de lei vechi. În condițiile date, lipsa pe viitor a unor eventuale contracte, UM Sadu poate avea probleme esențiale.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   28.02.2014. 21:56


Ciurel a inventat sediul-hotel

• Foștii directori Burlan și Davițoiu ajung muncitori?


Laurențiu Ciurel, managerul privat la CEO a mai prezentat o invenție marcă proprie. Acesta, împreună cu echipa sa managerială, a inaugurat un sediu în Cartierul Debarcader din Târgu-Jiu și tare a fost mândru de isprava dumnealui.

De altfel, conducerea CEO intenționează să mute mai tot personalul TESA la Târgu-Jiu și, poate, într-o bună zi, un miner de la Plopșoru o să fie nevoit să bată drumul până în buricul târgului pentru a obține o adeverință de salariat sau alte hârtiuțe mai complicate.

  Citeşte tot articolul    Scrie Comentarii (0)   21.02.2014. 22:31