ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · Laurențiu Ciurel, dirijorul Gorjului!

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Laurențiu Ciurel, dirijorul Gorjului!


Managerul CEO conștientizează foarte bine pârghiile pe care le are la îndemână și acționează după bunul plac.
Deși în urmă cu câțiva ani s-a gudurat la modul propriu pe lângă conducerea PSD Gorj, trăind speranța că își va revigora cariera profesională, astăzi Ciurel face, uneori, instrucție cu cei care la un moment dat au călcat chiar statutul partidului pentru a-l ajuta pe actualul manager CEO.

Statutul PSD de la acea dată spunea că pentru a accede într-o funcție de conducere trebuie să ai cel puțin trei ani vechime în partid, însă Ciurel a fost promovat ca vicepreședinte, deși nu corespundea criteriilor.

Reprezentanții PSD sperau că o să se folosească de Ciurel pentru a controla actualul CEO, dar, de la o vreme, lucrurile stau exact invers. Una peste alta, au existat mineri și energeticieni care s-au înscris în PSD sperând că vor deschide anumite uși, însă atât partidul, cât și echipa managerială au uitat de ei. Ciurel și echipa sa nu se sfiesc să le mai dea, din când în când, peste nas reprezentanților PSD Gorj. Recent, Ciurel l-a luat în tărbacă pe prefectul Alin Văcaru și, să nu uităm atitudinea subalternului său, Ion Răuț, directorul de resurse umane, care nu s-a sfiit să dea replici dure primarului de Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

Mai nou, Laurențiu Ciurel spune că nu va chema la el (de parcă ar chema puișorii de o săptămână) singurii sindicaliști legali și începe să transforme minerii în agenți de pază. Ciurel „negociază“ cu Rușeț, spunând că el este reprezentantul majorității salariaților din CEO, dar uită că fostul senator nu deține încă o ștampilă legală care să-i ateste calitatea. Totodată, Laurențiu Ciurel îi ia peste picior pe cei care anunță mișcări de protest, convins fiind că prin amenințări subtile (organigramă încărcată cu 5.000 de persoane) oamenii se vor teme să protesteze și în curând o să spună sărutmâna și pentru un salariu mult mai mic.

Atitudinea lui Laurențiu Ciurel este de neînțeles în unele situații... Acesta a instalat un soft prin care controlează aplicațiile pe internet ale salariaților, spunând că oamenii trebuie să muncească, nu să citească ziare, dar, în urmă cu ceva timp a aruncat pe piață o declarație în care se arăta mulțumit că personalul ce are acces la calculatoare nu mai accesează anumite publicații, ci caută articole despre piața de energie. Asta este treaba lor, domnule Ciurel? Sau tot pierdere de timp se numește?

• Mihai APOSTOL

05.04.2014. 22:03


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


5 + 6 =