ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · Economie - Nr.56 - Dintr-o Privire

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!
Untitled Document

Dintr-o privire

• Corpul de Control al Prefecturii Gorj a inceput verificarea modului in care firmele de constructii au castigat licitatiile pentru ridicarea locuintelor sinistratilor la Albeni si Cojani

• Numărul ambulantelor pe care Gorjul le va primi în următorii doi ani este 56.

• Morega a declarat ca, la sfarsitul anului 2006, Complexurile Energetice au înregistrat  profituri record, însă banii nu se regăsesc nici în ziua de astăzi. Liderul PNL Gorj a mai precizat că “băieţii deştepti” au în continuare contracte cu cele doua Complexuri Energetice, deoarece Manţog a avut grijă să încheie contracte cu aceştia pe o perioada îndelungată. Dan Ilie Morega a mai afirmat că, în martie 2006, sub conducerea lui Ionel Manţog, fosta coducere a Complexului Energetic Turceni a intocmit o factură ilegală către Electrica Bucureşti în valoare de 400 de miliarde de lei, bineînţeles, banii neintrând în conturile Complexului de la Turceni.Liberalul Morega, care a prezentat în repetate rânduri modul în care democraţii au beneficiat de contracte directe şi ilicite, a solicitat membrilor Comisiei de Cenzori să efectueze controale la cele două unităţi energetice din Gorj pentru că “hoţiile persistă”.

• De luni a început programul de vaccinare antigripală gratuită a populaţiei. Pentru campania din acest sezon, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat cea mai mare cantitate de vaccin antigripal din ultimii cinci ani, aproape 4 milioane de doze. Programul de vaccinare antigripală se va derula până în luna ianuarie a anului viitor.

• Începând de luni, 15 octombrie şi până pe 19 octombrie se desfăşoară cea de-a doua sesiune de admitere în şcoalile postliceale. Conform Ministerului Educaţiei, 3.000 de locuri au rămas libere după prima sesiune.

• Conform unui nou proiect de lege, restanţierii la plata întreţinerii nu-şi vor mai putea vinde apartamentele

• Ministerul Educaţiei va aloca noi fonduri pentru finalizarea lucrarilor de renovare a 60 de şcoli din judeţul Gorj. Suma acordată Gorjului este de 8.800.000 de lei şi va fi trimisă direct primăriilor

• Nicolae Feţeanu a redevenit vicepreşedinte la nivel naţional al Partidului Republican

16.10.2007. 22:59


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 1 =