ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · Ciurel a inventat sediul-hotel

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ciurel a inventat sediul-hotel

• Foștii directori Burlan și Davițoiu ajung muncitori?


Laurențiu Ciurel, managerul privat la CEO a mai prezentat o invenție marcă proprie. Acesta, împreună cu echipa sa managerială, a inaugurat un sediu în Cartierul Debarcader din Târgu-Jiu și tare a fost mândru de isprava dumnealui.

De altfel, conducerea CEO intenționează să mute mai tot personalul TESA la Târgu-Jiu și, poate, într-o bună zi, un miner de la Plopșoru o să fie nevoit să bată drumul până în buricul târgului pentru a obține o adeverință de salariat sau alte hârtiuțe mai complicate.

Culmea, la etajul sediului tocmai inaugurat de Ciurel se află și opt garsoniere. Ciurel spune că juniorii de la fotbal, handbaliștii sau baschetbaliștii o să beneficieze de confortul locuințelor, caz în care orice om sănătos la cap se întreabă dacă imobilul respectiv este sediu de instituție sau hotel. Zilele trecute a fost anunțat și planul de reorganizare al TESA și unii muncitori se bucură că „leneșii“ de la birouri o să treacă la munca de jos, dar nu conștientizează că tot ei vor munci, pentru că „leneșii“ nu prea știu cu ce se mănâncă treaba la șaibă și nimeni nu riscă să păteze imaginea și productivitatea CEO cu tot felul de tâmpenii realizate în procesul tehnologic.

Mai nou, prin CEO circulă zvonul că foștilor directori Burlan și Davițoiu li s-au pregătit deja posturi de muncitori, ei ne mai fiind cuprinși în organigramă nici măcar ca muncitori. Șopârlicile tot povestesc despre prietenia lui Davițoiu cu primarul de Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru și treaba rămâne în coadă de pește. Până atunci, tot mai mulți salariați ai CEO au probleme medicale din cauza stresului, dar directorul de resurse umane, Ion Răuț, le recomandă o medicație adecvată, deși când era șomer plângea soarta „năpăstuiților“ din complexele energetice care pe atunci își primeau prime și mergeau în vacanțe.

În legătură cu vacanțele, Ion Rușeț, consilierul lui Răuț, sindicalist la ora asta nu este, a spus că anul acesta nu prea sunt fonduri pentru concediile de recuperare ale minerilor.

• Nicu BELCINEANU

21.02.2014. 22:31


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 9 =