ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Economie · Cea mai frumoasă meserie se înființează la CEO

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Cea mai frumoasă meserie se înființează la CEO

Supraveghetorii de vacanță, o nouă bombă a lui Ciurel
Laurențiu Ciurel dă impresia că a rezolvat toate problemele la CEO și acum ține morțiș să se ocupe de biletele de odihnă și tratament ale subordonaților săi.
Ciurel și Răuț nu demonstrează că sunt îngrijorați din cauza slabelor vânzări de energie, așa cum s-au așteptat, și se întâlnesc cu tot felul de personaje din Complex pentru a pune la cale problema biletelor de tratament.

În sine, Ciurel și Răuț vor să se asigure că firmele de turism ale sindicatelor nu o să mai scoată nici un leu profit în urma acestor bilete. Aberațiile încep să curgă și „managerul privat“ a spus că o să fie formate echipe de control, care să ia la pas stațiunile pentru a verifica dacă minerii sau energeticienii nu vând biletele de odihnă. Cei care fac acest lucru riscă să fie concediați, excepția fiind însă înstrăinarea biletelor de tratament către rudele de gradul unu. Are grijă conducerea ca nu cumva vreun miner să dea biletul unui nepot că poate așa mai câștigă și el o sută, două de lei, pentru că de mare nu are chef și nu vrea să piardă un drept câștigat.

Totuși, Ciurel nu a explicat ce fonduri se vor folosi pentru plimbărelile sindicaliștilor controlori ai lui Rușeț, în condițiile în care mai nou Compania a fost nevoită să facă un împrumut important pentru achiziționarea de certificate de mediu din cauza lipsurilor de lichidități. Ciurel a căutat să mai lovească firmele de turism ale sindicatelor, specificând că în 2013 au mai și rămas fonduri destinate vacanțelor lucrătorilor CEO, pentru că nu s-a lucrat cu respectivele firme.

Constantin Mitrescu îl contrazice pe „managerul privat“ și susține că anul trecut au rămas fonduri pentru concedii, fiindcă oamenii nu au mai avut bani să cumpere bilete de vacanță. Mitrescu mai spune că în comparație cu anii anteriori când se vindeau 1.200 de bilete pentru odihnă, în 2013 s-au vândut doar 500, pentru că oamenii nu mai au bani. „S-a pierdut, în medie, 13% din salariu și salariații nu și-au mai permis vacanțe. Specific că la Termo Rovinari oamenii nu au plecat în vacanță prin nicio firmă a sindicatelor“.

• Aurel MĂCEȘANU

07.03.2014. 21:59


Comentarii

viki 08.03.2014. 05:38

trebuie neaparat sa parafeze o colaborare cu salvamarul,cum au facut la tg jiu

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


8 + 9 =