ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Peste 500 de angajaţi ai CEO au protestat faţă de intenţia administraţiei de a reduce salariile

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Peste 500 de angajaţi ai CEO au protestat faţă de intenţia administraţiei de a reduce salariile

Peste 500 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au protestat faţă de intenţiile administraţiei de a reduce salariile şi numărul locurilor de muncă, oamenii scandând lozinci împotriva şefului CJ Gorj, Ion Călinoiu, şi a premierului Victor Ponta.

Potrivit vicepreşedintelui Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, participaţii la protest au fost în mare parte mineri, ei ieşind în stradă după ce au aflat că administraţia Complexului Energetic Oltenia (CEO) vrea să reducă salariile în acest an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Propunerea de buget înaintată la minister prevede creşterea productivităţii, scade numărul de personal, dar scade şi nivelul salariilor, în timp ce managerul Laurenţiu Ciurel şi cei din conducerea unităţii au avut tupeul să îşi pună 25% pentru contractul de mandat. Noi aşteptăm ca Ponta să îl demită pe acest incompetent care a adus unitatea în cap. A făcut angajări cu sutele pentru a face campanie electorală anul trecut, iar acum vine şi ne taie salariile, spunând că nu mai sunt bani”, a declarat Pârvulescu.

Minerii au protestat în centrul municipiului Târgu Jiu, unde au scandat lozinci împotriva managerului privat al CEO, Laurenţiu Ciurel, a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, dar şi împotriva premierului Victor Ponta, care este deputat de Târgu Jiu de trei mandate.

Astfel, oamenii au scandat: ”DNA, DNA, să vină să vă ia”, ”Demisia! Demisia” şi ”Vă rugăm să ne scuzaţi, nu putem produce cât furaţi”.

De asemenea, minerii au avut pancarte cu mesaje precum ”Stop presiunii pe salariaţi”, ”Fără disponibilizări în Complexul Energetic Oltenia”, ”Ne vedem mâine la 5.00, tot aici”, ”Ultimii veniţi, cei mai bine plătiţi”.

Un protest similar este programat să aibă loc şi joi, între orele 17.00 şi 18.00, Federaţia Naţională Mine Energie făcând demersuri pentru ca săptămâna viitoare să scoată în stradă cel puţin 5.000 de mineri, în cazul în care negocierile cu administraţia CEO vor eşua.
mediafax.ro

28.01.2015. 16:20


Comentarii

vaporeanu 01.02.2015. 15:06

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


6 + 8 =