ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Lola vedeta face pe Vendetta !

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Lola vedeta face pe Vendetta !

Lola este o domnişorică aşa cum sunt multe pe plaiurile gorjeneşti, şi, cu sau fără mai multă carte, fătuca noastră îşi dă cu părerea asupra vestimentaţiei, modului de prezentare în societate, modului de a fi a personalităţilor zilelor noastre …

*Caragea face şi lucruri bune
Cunoscuţi din toată ţara, precum şi colegii de breaslă, au sunat-o pe Lola câteva luni de zile pentru a-i semnala acesteia anumite lucruri ciudate ce se întâmplă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.Fetele ca fetele , urmăresc ştirile de la ora 5 mai ales când vine vorba de violatori, prostituate ridicate de pe stradă ţi tot felul de aşa-zise femei de afaceri care ajung prin beciurile poliţiei.

*Primarul Cârciumaru a comis-o în faţa lui Ponta
Mare agiaţie a mai văzut Lola prin Târgu-Jiu la deschiderea anului şcolar … Autoritaţile locale s-au dat peste cap, aşa cum era normal, să organizeze vizita premierului Victor Ponta la deschiderea anului şcolar. Premierul a ţinut să fie aproape de cadre didactice şi elevii de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, pentru a încuraja şcolarii spunându-le printre cuvinte că degeaba învaţă, că dacă n-au pile, n-au nici-un viitor.

*Ion Tudor trăieşte o nouă dragoste ?
Cine nu-l cunoaşte pe Ion Tudor în Gorj, zău că nu are cultură generală , şi Lolita noastră pretinde că este fată şcolită fiindcă a avut profesori de toate categoriile sociale şi toate gradele . Ei bine , pe Ion Tudor nu l-a avut profesor , însă zapacita noastră spune că şi-ar fi dorit să-i fie subordonată măcar pentru câteva săptamâni. Măi Lolito , fată , te înţelegem foarte bine, Ion Tudor are vrăjeală de adevarat securist, e bărbat bine, deşi, mai are puţin şi împlineşte 35 de ani , si zău că mai toţi craii de Jiu sunt invidioşi pe dumnealui . Ion Tudor a făcut multe cuceriri la viaţa lui, a trăit iubiri intense , pentru că are dom’ne cu ce .

*Capacităţile îşi vizeaza şomajul , odraslele şmecherilor publici ajung mari


Lolita a ajuns rău, aşa cum ne-a povestit, şi de la şampanii franţuzesti , wisky şi icre de peşte cu cremă neagră , a ajuns pe vară să bea bere la pahar şi să manânce mititei pe insuliţa de pe Jiu, acolo unde au fost organizate Zilele Municipiului Târgu-Jiu.

Lola vedeta face pe Vendetta !

Lola este o domnişorică aşa cum sunt multe pe plaiurile gorjeneşti, şi, cu sau fără mai multă carte, fătuca noastră îşi dă cu părerea asupra vestimentaţiei, modului de prezentare în societate, modului de a fi a personalităţilor zilelor noastre … Are dreptul , pentru că şi ea este un plătitor de taxe şi impozite, un cetăţean cu drept de vot, şi de ce nu i-am da posibilitatea de a-şi exprima unele păreri. Dacă respectivele observaţii deranjează, aveţi tot dreptul de a acţiona-o în instanţă, însă aşa daune morale nu are cu ce să vă platească şi probabil aşa aţi fi mai penibili decât ea dacă aţi căuta să convingeţi judecatorul că o pustoaică v-a criticat pentru că nu ştiti să vă îmbracăţi sau să adoptaţi o ţinută decentă cu ocazia unor întâlniri publice sau private. Lola vă spune ce crede tocmai pentru a îndrepta multe chestiuni ce sar dincolo de normal, nu o face cu răutate ci pentru a scoate în evidenţă “valoarea” celor care ne ţin de atâtea ori lecţii de moralitate .

Caragea face şi lucruri bune

Cunoscuţi din toată ţara, precum şi colegii de breaslă, au sunat-o pe Lola câteva luni de zile pentru a-i semnala acesteia anumite lucruri ciudate ce se întâmplă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. Fetele ca fetele , urmăresc ştirile de la ora 5 mai ales când vine vorba de violatori, prostituate ridicate de pe stradă ţi tot felul de aşa-zise femei de afaceri care ajung prin beciurile poliţiei.

Acestea erau nemulţumite de modul în care comunicatele de la Gorj ce priveau o astfel de cazuistică nu puteau fi percepute din cauza purtătorului de cuvânt . Acesta se cam balbâia în faţa camerelor de luat vederi şi nimeni nu înţelegea ce dorea omul să transmită jurnaliştilor şi implicit populaţiei. Lola s-a interesat de poliţist, a aflat că are recomandări de la foarte bine în sus, însă, probabil, sărmanul avea emoţii în faţa camerelor de luat vederi şi a jurnalistelor frumoase ce umplu paginile ziarelor din judeţ.

Luni bune, aceleaşi reclamaţii, aceleaşi reproşuri adresate Lolei, până când domnul ofiţer care de altfel este foarte respectat în instituţie, a fost înlocuit în funcţia de purtător de cuvânt al IPJ de către agentul Ramona Dochian . Ei bine, din momentul acela , colegele Lolei au început să priceapă ţi ele despre ce se întâmplă pe la Gorj, care e treaba cu infractorii ţi violatorii, ba pe unele dintre ele le-a apucat damblaua şi, invidioase foc, au început să mai citească pentru a încerca să o copieze pe doamna poliţist care pe lângă o coerenţă impecabilă, are şi o ţinută fizică ireproşabilă.

Tovaraşe comandant Caragea, Lola îţi transmite felicitări pentru alegerea făcută dar îţi mai spune că din când în când îi mai este dor de ofiţerul Daniel Tică, om care, zice ea, ştie mai multă presă decât unii dintre jurnaliştii care îi puneau întrebări. Că tot vorbim de purtătorii de cuvânt , Lolita noastră de la Gorj este invidioasă şi pe purtătoarea de cuvânt a Primariei din Târgu-Jiu, Ramona Evulescu. Şi în acest caz , coerenţa de nota 10, ţinută ireprosabilă şi disponibilitate la comunicarea cu cetăţeanul.

Lola se cam enervează pe chestiunile astea pentru ca unele din cunoştintele sale au început să uite de Sexi Brăileanca , Bianca Drăguşanu ţi alte vedete de vedete , văzând că te poţi realiza în viaţă ca femeie şi într-o altă manieră. Primul pas este să fii cu adevărat o doamnă.

Primarul Cârciumaru a comis-o în faţa lui Ponta

Mare agiaţie a mai văzut Lola prin Târgu-Jiu la deschiderea anului şcolar … Autoritaţile locale s-au dat peste cap, aşa cum era normal, să organizeze vizita premierului Victor Ponta la deschiderea anului şcolar. Premierul a ţinut să fie aproape de cadre didactice şi elevii de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, pentru a încuraja şcolarii spunându-le printre cuvinte că degeaba învaţă, că dacă n-au pile, n-au nici-un viitor.

Lola stătea cu ochii aţinti în televizor, se uita la minunăţiile de bărbaţi prezenţi pe lângă premier, toată lumea îmbrăcată la 4 ace , costume de costume , aşa cum visase şi ea că o sa aibe parte de un flăcău când era tânară virgină prin clasa a VII-a, dar a luat-o unu şi a dus-o la Târgu-Jiu, că pe atunci avea mineru bani şi chef de viaţă. Nu mai vede Lola decât costume la 3-4 milioane acum, băieţi care mai oferă câte-o baterie de vin la 30 de lei, şi zău că grele şi dureroase aduceri aminte sunt despre nopţile petrecute alături de sticle de wisky şi şampanii franţuzeşti.

Aşa cum am specificat, Lola a privit foarte atentă toţi participanţii la eveniment , a remarcat ţinuta ireproşabilă a domnilor şi a doamnelor, dar l-a prins în offside tocmai pe primarul de Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Acesta , în momentul intonării Imnului de Stat, s-a ridicat în picioare ca tot poporul, însă a uitat să-şi încheie nasturii la sacou şi să adopte astfel o poziţie solemnă.

Aproape de gafa primarului a fost şi inspectorul şcolar general , Ion Işvan , care însă, în ultimul moment, a reuşit să facă gestul pe care domnul Cârciumaru nu l-a înfăptuit .

Lolita a rămas mirată de lipsa de reacţie a primarului pentru că ştie fata bine, ba chiar foarte bine, că pe când lucra la Grimex, fiind şef al CTC, cel mai iubit dintre târgu-jieni, ştia că avea obligaţia de a purta nasturii de la halatul, sau salopeta de protecţie, închişi pentru a evita accidentele de muncă .

Lolita nu este însă rea, pentru că îl simpatizează pe Florin Cârciumaru, şi ne spune că omul are o ţinută extraodinară faţă de cea purtată cu ani în urmă , însă îl sfatuieşte pe primar să nu mai poarte camăşi de culoare gălbuie pentru că nu îl prind . Tot maronul şi bleul vă prind, domnule primar.
De verde, ce să mai zicem , v-ar sta şi mai bine !

Ion Tudor trăieşte o nouă dragoste ?

Cine nu-l cunoaşte pe Ion Tudor în Gorj, zău că nu are cultură generală , şi Lolita noastră pretinde că este fată şcolită fiindcă a avut profesori de toate categoriile sociale şi toate gradele . Ei bine , pe Ion Tudor nu l-a avut profesor , însă zapacita noastră spune că şi-ar fi dorit să-i fie subordonată măcar pentru câteva săptamâni.

Măi Lolito , fată , te înţelegem foarte bine, Ion Tudor are vrăjeală de adevarat securist, e bărbat bine, deşi, mai are puţin şi împlineşte 35 de ani , si zău că mai toţi craii de Jiu sunt invidioşi pe dumnealui . Ion Tudor a făcut multe cuceriri la viaţa lui, a trăit iubiri intense , pentru că are dom’ne cu ce .

Lolita s-a mirat că un astfel de bărbat bine a ajuns pe la vrajitoare pentru a-şi da în cărti de gagici . Dar asta e , fiecare cu alegerea sa în viaţă. Ce mai una, ce mai alta, Lolita chiar ţine foarte tare la Ion Tudor, si a crăpat de gelozie mai zilele trecute …

Vedeta noastră , care speră că într-o bună zi va apărea şi ea la televizor, l-a văzut pe Ion Tudor coborând dintr-o maşinuţă albă,îimbrăcat ţiplă, undeva în zona giratoriului de la Paralela 45 . Mai să leşine , sărmana de ea . Ochii albaştrii ai lui Tudor, mustaţa lui, prestanţa lui, i-au dat fiori şi tremurici, dar sărmana fată a îngălbenit când a observat că adoratul său avea în mână un superb buchet de flori pe care l-a oferit unei doamne ce lucra într-un spaţiu comercial de la parterul blocurilor aflate în zonă.

Lasă Lolito , fata tatei , ca poate ţi-o veni şi ţie rândul şi domnul Tudor te va invita la o petrecere la el la Leleşti, una de aia cu zurgălăi care se lasă cu lăutari scoşi în mijlocul drumului .

Dacă l-a invitat pe dânsul doamna Rovana Plumb să-i dea servici la Bucureşti, tu de ce n-ai spera ?

Capacităţile îşi vizeaza şomajul , odraslele şmecherilor publici ajung mari

Lolita a ajuns rău, aşa cum ne-a povestit, şi de la şampanii franţuzesti , wisky şi icre de peşte cu cremă neagră , a ajuns pe vară să bea bere la pahar şi să manânce mititei pe insuliţa de pe Jiu, acolo unde au fost organizate Zilele Municipiului Târgu-Jiu. Fătuca noastră , cu ochii mai agili decât ai unui vultur, s-a tot uitat în stânga şi în dreapta , doar-doar o pune şi ea mâna pe un băiat de băiat, care s-o plimbe cu SUV-ul şi să-i dea cardul pe mână.

La un moment dat, a observant un tânar ce a coborât dintr-o maşină bengoasă , şi una peste alta , mai era şi aranjat ca baieţii de Dorobanţi, adică avea pe el ţoale care costau cam cât castigă un poliţist local în vreo 7-8 luni de zile .

Fetiţa năzdravană, şi-a întins imediat antenele şi a aflat că tipul este chiar şeful poliţiei locale , Florin Udrea , fiul secretarei primarului Florin Cârciumaru. Ba un mititel , ba o berică, Lola vazu’ că baiatului îi place viaţa, şi zău că s-a îndrăgostit .

Despre problemele de familie pe care le avea Florin a aflat însă, spune că nu se bagă în viaţa omului , e treaba omului ce face şi cu cine face , dar parcă s-ar întâlni pe câmpul de instrucţie cu domnul comandant al poliţiei locale, ca să transpire niţel.

Lola trece în extrema cealaltă, şi de … invidia feminină, a determinat-o să pună benoclul pe o alta odraslă de personalitate, care a ajuns în functie mare datorită mămicii …

Ei bine, cine n-o cunoaşte pe madam’ Zoica de la Consiliul Judeţean ? Doamne, ce vremuri ! Ce chefuri mai trăgea cu conu’ Lae , cu ziariştii şi alte personalităţi ale judeţului. Ce mândră mai era doamna Zoica de ţinuta dumneaei , cu fusta de maxim o plamă şi jumatate, tinută pe care a purtat-o cu mândrie până când a primit decizia de pensie.

Lola dădea petrecere în cartier , cu fetele nebunatice, când o vedea pe Zoica la tembelizor, şi le zicea : “Uite bă fată , ia uite puria . Ce viaţă duce acum când îi bate ceasul pensionării la uşă . Mai apucăm noi oare vremurile alea ? Mai trăim noi aşa ? “ .

Toate erau bune şi la locul lor , pâna când , Lola zăpăcita şi nervoasă , află ca doamna Zoica, fost mare funcţionar la Consiliul Judetean , a ieşit la pensie şi locul său a fost luat tocmai de fiica ei, Oana, care lucrează prin Palatul Administrativ , de prin 2008 , dar nu a ieşit în evidenţă cu mai nimic .

“Criticul” nostru de modă şi prezentare generală, spune că odrasla nu se compară cu mama, şi pregăteşte un chef de spart pahare , ca să plângă de necaz cu fetele ei pentru că urâţica ajunsă unde ajunsă , iar ele, superbele , au ajuns la mititei şi bere la pahar .

Aurel Măceşanu

18.10.2013. 21:12


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


1 + 5 =