ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Ion Bîrcină: Nu ai cum să-i dai mită naşului

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Ion Bîrcină: Nu ai cum să-i dai mită naşului

Afaceristul gorjean Ion Bîrcină, finul lui Toni Greblă, a fost adus joi la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care judecătorul CCR este acuzat de mai multe fapte, printre care şi trafic de influenţă.
Bîrcină este suspectat de cumpărare de influenţă.

La ieşirea din sediul DNA, Bîrcină le-a spus jurnaliştilor că nu are afaceri cu naşul său deoarece "Toni Greblă nu se pricepe la afaceri". Totodată, acesta a precizat că "Nu ai cum să-i dai mită naşului".

"Nu am nicio teamă. Toni Greblă e un om cinstit. A muncit toată viaţa şi acum este tăvălit. Nu avem afaceri împreună. Este naşul meu şi atât. Toni Greblă nu se pricepe la afaceri", a spus Bîrcină.

Cine este Ion Bîrcină
Omul de afaceri gorjean Ion Bîrcină este finul senatorului Toni Greblă. El a fost condamnat în 2013 la patru ani de închisoare cu executare. În dosar a fost condamnat şi un fost parlamentar UDMR, care în perioada în care a fost şef la ANRE a primit şpăgi grase de la Bârcină pentru perfectarea unor contracte în energie.

De altfel, în 2012, când a ieşit din arestul poliţiei după ce fusese reţinut pentru mărturie mincinoasă, Ion Bîrcină, a fost luat din faţa sediului poliţiei de către o limuzină care avea în parbriz un permis de liberă trecere cu însemnele Senatului României.

Presa din Gorj, care a publicat şi imaginile, scrie că permisul a fost eliberat la solicitarea senatorului Toni Greblă. Iar legăturile judecătorului constituţional cu familia interlopului sunt mai adânci. Greblă a fost şi naşul fetei lui Bîrcină, la prima căsătorie a acesteia, oficiată în 2006, la Poarta Sărutului.
antena3.ro

23.01.2015. 01:51


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


7 + 4 =