ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Cristian Borcea propus cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Cristian Borcea propus cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ

Primarul comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin vrea ca oficialul dinamovist să devină cetăaţean de onoare al comunei.

În acest scop, primarul a înaintat un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare . „Nu sunt prea dese momentele ca acesta când am bucuria de a veni în faţa dumneavoastră cu propunerea de numire a unui cetăţean de onoare pentru comuna noastră.

Sunt sigur că şi dumneavostră cunoaşteţi că în comuna noastră, mai precis în satele Valea Boului şi Urda şi-a petrecut copilăria unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc, domnul Cristian Borcea, Directorul General al celei mai mari şi mai puternice echipe din România – Dinamo Bucureşti.

Oamenii mai în vârstă îşi amintesc de dumnealui ca de un copil vesel şi respectuos care alături de ceilalţi copii jucau fotbal pe uliţele satului.Vreau să vă spun că părinţii dinspre partea mamei ai domnului Cristian Borcea îşi au originile în satul Valea Boului, este vorba de Draga Ştefan şi Draga Elena.

Pentru noi este o bucurie că domnul Cristian Borcea nu a uitat de locurile copilăriei şi putem să ne mândrim cu dumnealui ca “unul de-al nostru”, din partea locului.

Oamenii adevăraţi rămân aceeaşi, oricunde îi duce viaţa, fondul nu se schimbă. Vrem să credem că un aport în faptul că locurile copilăriei au rămas în inima domnului Borcea îl au şi frumuseţile locurilor noastre şi căldura sufletească a locuitorilor de la noi.

Trebuie subliniat faptul că, deşi, este conducătorul clubului Dinamo Bucureşti, nu a uitat că este oltean, de pe meleagurile noastre, şi în discursurile dânsului nu a atacat niciodată clubul Universitatea Craiova, iar locuitorii comunei Cruşeţ deşi în mare parte sunt suporteri ai Universităţii Craiova inimile lor bat şi pentru echipa Dimano Bucureşti, urmărind cu atenţie evoluţia celor două echipe.

Vreau să vă spun că jucătorii de la echipa noastră “Unirea Cruşeţ” deşi sunt olteni poartă echipamentul clubului Dinamo Bucureşti: alb – roşu fiind în acelaşi timp şi suporteri ai echipei Dinamo.

Mulţi cetăţeni ai satelor Maiag şi Urda, odată cu apariţia la televizor a domnului Cristian şi cu informaţia că este de aici şi-au legat speranţe de mai bine şi cu dumnealui.

De asemenea, şi soţia domnului Cristian Borcea este din partea noastră, mai precis din Farcaş, sătenii spunînd că dumnealui avea mare trecere la fete încă de când era mai tânăr.

În perioada aceasta de tranziţie când avem nevoie de exemple de reuşită, de oameni care au pornit de jos şi au reuşit să facă ceva prin forţele proprii, exemplul domnului Cristian Borcea este unul demn de urmat, o dovadă că se poate. În perioada 1984 – 1989 dumnealui a absolvit Liceul Industrial nr. 26 şi Şcoala Profesională nr. 47 Bucureşti, iar în 1995 s-a înscris la Facultatea de Inginerie şi Management, Universitea “Bioterra”, facultate pe care a absolvit-o cu brio, specializarea inginer diplomat, faţă de mulţi alţi oameni din fotbal având studii superioare, dar nefăcând o problemă importantă din aceasta.

Considerăm că termenul de “spartan”, de luptător neobosit pe care l-au luat jucătorii de la Dinamo i se potriveşte şi lui Cristian Borcea, un om care nu tace dar le şi face. Astfel, în 1986 şi până în prezent domnul Borcea a lucrat pe rând la Ministerul Industriei Uşoare, Întreprinderea “Ascensorul” Bucureşti, la desfacerea produselor petroliere “Peco” Bucureşti, iar din 1995 la Asociaţia “FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREŞTI” unde a fost pe rând: Director de Marketing şi Publicitate; Director Sportiv; Vicepreşedinte; Director Executiv; Director General. În privinţa familiei este căsătorit cu doamna Mihaela Borcea şi au trei copii: Cristian Patrik, Antonia Melissa şi Angelo Mihai, fiind un soţ şi un tată responsabil apreciat şi iubit.

Având în vedere toate acestea, vă solicit să aprobaţi numirea ca cetăţean de onoare al comunei Cruşeţ a domnului Cristian Borcea.“ Ing. Jurist Viorel Drăguşin, primarul comunei CRUŞEŢ

06.06.2007. 00:11


Comentarii

pavel 11.05.2011. 11:07

cristi-autostivuitorul
esti un gunoi, mincinos, bisnitar,evazionist
nenorocit.

sneapota niku 28.02.2008. 19:43

MA BUCUR CA VAD LUCRURI LA CARE NU MA ASTEPTAM SA GASESC PE ACEST SAITE .DOMNULE PRIMAR NU ESTE RAU CE FACETI ,,FELICITARI`´´´´SUNTETI CU ADEVARAT SINGURUL REPRENZENTANT AL LOCUITORILIOR FRUMOASELOR MELEAGURI CRUSETENE CARE ARE O VIZIUNE MODERNA LA CEA CE SE INTIMPLA IN 2008. DAR SA NU UITATI CEA CE NEA-TI PROMIS LA ALEGERI «««COMUNA MEA SAT EUROPEAN»»»E FOARTE ADEVARAT,,ARMA SECRETA IN COMERT E O BUNA PUBLICITATE LA PRODUS;;SPER SA DEZVOLTATI SI SA FACETI DIN ACEASTA COMUNA UN LOC IN CARE SA NU I-TI LIPSEASCA NIMIC STITI DUMNEAVOASTA «««APA, CABLU, GAZE,TRANSPORT IN COMUN SIGUR SI IEFTIN,DRUMURI ASFALTATE PE TOATE LATERALELE CRUSETULUI, CA APSORTILE DE FONDURI EUROPENE SUNT VALABILE CU PROIECTE SIGURE. AVIND IN VEDERE DISTANTA DE CRAIOVA AR FI O RUSINE SA RAMINEM ««CA LA TARA»»STITI CUM E????DAR TOTUSI TOTUL ARE UN INCEPUT NU SE POATE TOTUL INTR-O ZI SI SI PE RIND DAR SA NU UITATI CRUSETU ESTE INTIRZIAT FATA DE UN SAT EUROPEAN CU APROAPE 15 ANI CARE TREBUIE RECUPERATI MAI REPEDE POSIBIL CA SA TINEM PASUL CU RESTUL ....FELICITARI PENTRU INITIATIVA....DACA S-AR FACE ALEGERI MIINE V-AS ALEGE TOT PE D.VOASTRA..MUNCA IN FOLOSUL SI IN BINELE COMUNITATI A FOST O,,DEVIZA CARE NU A-TI UITATO..MA GINDEAM .PAI NU.......

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


1 + 2 =