ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Cârciumaru: Dacă cei de la Carrefour nu respectă condiţiile impuse, li se va ridica autorizaţia de funcţionare

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Cârciumaru: Dacă cei de la Carrefour nu respectă condiţiile impuse, li se va ridica autorizaţia de funcţionare

Invitat în cadrul emisiunii Ora Adevărului de la TV SUD, primarul Municipiului Tg-Jiu, Florin Cârciumaru, a răspuns acuzaţiilor privind deschiderea magazinului Carrefour pe Axa Brâncuşi.

Acesta susţine că nu a greşit cu nimic faţă de Axa Brâncuşi şi faţă de Ansamblul de la Tg-Jiu.

„În momentul în care am fost de acord să se deschidă acest mini market pe Calea Eroilor, am avut o discuţie la mine în birou cu directorul general de la Carrefour România şi i-am spus de la bun început că locaţia este situată pe Axa Brâncuşi şi că trebuie să respecte anumite reguli, aprovizionarea să se facă noaptea şi să nu depoziteze absolut nimic şi nici vorbă de parcare.

Nu respectă aceste condiţii, o să fim martori cu toţii că într-o zi, două, li se va ridica autorizaţia de funcţionare. “


Cârciumaru s-a aratăt deranjat că acuzele vin din partea preşedintelui democrat-liberalilor gorjeni, Dan Vâlceanu, şi l-a trimis pe acesta să-şi cosească terenul pe care îl deţine pe Calea Eroilor.

„Dan Vâlceanu ar trebui să se ducă să-şi cosească locul pe care îl are pe Calea Eroilor. Mai bine s-ar duce să-şi facă gard la locul viran pe care îl deţine. Să pună mâna să-şi cosească locul respectiv pentru că este o mizerie, este un depozit în buricul târgului pe Calea Eroilor. Cine contribuie mai mult la stricarea ca aspect al Căii Eroilor, eu sau Dan Vâlceanu”, a declarat Cârciumarul la TV SUD.

29.08.2014. 04:40


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


4 + 6 =