ZiarulGorjului.ro Anul VI *  
Email: office @ ziarulgorjului.ro  
  Prima pagină · Actualitate · Agresorul de la Nana, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

Menu:


PARTENERICasa Danielescu

PUBLICITATE


Expres Transport
Cazare pensiuni si hoteluri


Hotel Gorj


Next Gen

ULTIMA ORA

Niculina Mocioi s-a alăturat ALDE Gorj

  Toate stirile
COMUNICATE

Rrezultatele verificărilor primelor 10 persoane din grupul PFAM

  Toate comunicatele
LIVE WEBCAM
WEBCAM LIVE - CAMERE LIVE - Ziarul Gorjului   Coloana Infinitului
  Craiova
  CV - Fantana Arteziana
  Sibiu

Sport in Gorj RSS Display


ANUNŢURI
 IMOBILIARE
 AUTO
 ELECTRICE
 SERVICII
 DIVERSE
 Adaugă Anunț!

Agresorul de la Nana, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

Ştefan Fileaţă, cunoscut drept "agresorul de la Nana", a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Craiova, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, informează Mediafax.

Decizia instanţei a fost luată după ce Ştefan Fileaţă a renunţat la apelul pe care l-a depus împotriva sentinţei Judecătoriei Târgu Jiu, care îl condamnase, în iunie, la patru ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare.

Pe de altă parte, judecătorii Curţii de Apel Craiova au admis apelul Parchetului la sentinţa din iunie şi au modificat în parte decizia instanţei de fond, reţinând în sarcina inculpaţilor circumstanţa agravantă că toţi trei au participat împreună la comiterea infracţiunilor pentru care au fost judecaţi.

Fileaţă a fost obligat la plata sumei de 400 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare, lui fiindu-i scăzută din pedeapsa finală perioada de arest preventiv.
Sentinţa Curţii de Apel Craiova este definitivă.

În 18 iunie, Ştefan Fileaţă a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu la patru ani de închisoare în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia. Decizia a fost atacată cu apel de Fileaţă şi de procurori.

În acest dosar, Ştefan Fileaţă a fost trimis în judecată alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, Marin Vătuiu şi Dan Liviu Popescu, după ce la începutul anului au fost implicaţi într-un furt de fier vechi de la cariera Peşteana.

Inculpaţii şi-au recunoscut faptele de care au fost acuzaţi, magistraţii de la Judecătoria Târgu Jiu condamnându-l pe Fileaţă la un an de închisoare pentru complicitate la delapidare. Bărbatul mai avea însă o condamnare cu suspendare de trei ani, decisă anul trecut, iar prin sentinţa Judecătoriei Târgu Jiu magistra?ii au contopit cele două pedepse în una de patru ani de închisoare.

Ştefan Fileaţă a fost arestat preventiv în 19 ianuarie, fiind eliberat în 14 martie, când judecătorii au dispus măsura controlului judiciar.

În luna mai, bărbatul, recidivist fiind, a agresat o femeie în timpul unei vizite electorale făcute de Elena Udrea în comuna Nana din judeţul Călăraşi, încălcând astfel condiţiile eliberării sale. Din 14 mai, el este în arest preventiv în acest dosar.

Ştefan Fileaţă a fost, de asemenea, arestat pentru câteva săptămâni în vara anului 2012. El a fost reţinut chiar în ziua alegerilor locale, la care a participat în calitate de candidat pentru funcţia de primar al comunei Curcani, fiind acuzat că, împreună cu mai multe persoane, a distrus urnele pentru buletinele de vot în mai multe secţii de votare din localitate. În urma scandalului, alegerile au fost reluate două săptămâni mai târziu, primar fiind ales Aurică Gazu, candidat din partea USL.
antena3.ro

30.10.2014. 19:08


Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Comentează

Ziarul Gorjului nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

:


8 + 5 =